Bootcamp Dordrecht doe je bij Believe in
25 februari 2021 
in Sport
1 min. leestijd

Bootcamp Dordrecht doe je bij Believe in

Bootcampen in Dordrecht. Je kan het op verschillende plekken. Maar heb jij al eens gehoord van Believe in? Wij geven speciale bootcamp trainingen aan moeders en vrouwen die zichzelf en hun gezondheid meer op nummer 1 willen zetten. Wekelijks zijn wij met de bootcamp in Dordrecht te vinden op verschillende locaties zoals het Wantijpark, Sterrenburgpark, Merwesteinpark, Otto Dickeplein en Energieplein.

de FIT Workouts

Believe in geeft verschillende soorten bootcamp workouts in Dordrecht. De BBB workout is een groot favoriet bij de dames. Daarnaast zorgen we voor een goede combinatie in de bootcamp training.  Er worden verschillende trainingselementen toegepast waaronder kracht, conditie, mobiliteit, stabiliteit en flexibiliteit. Dit allemaal voor een gezond, sterk en fit lichaam. Regelmatig vind je ons in een mooi park met kettlebells, dumbbells of springtouwen. Ben je benieuwd welke bootcamp workouts wij allemaal verzorgen? Neem dan een kijkje bij de groepstrainingen.

bootcamp dordrecht

Buiten sporten

Of je nu een binnen of buiten sporter bent. Bootcamp in de buitenlucht is hip en super gezond. Vitamine D is daarmee één van de grooste gezondheidsvoordelen. Daarnaast slaap je stukken beter, werk je aan je weerbaarheid en helpt het je om een sterke mindset op te bouwen. Veel vrouwen die meedoen aan de bootcamp in Dordrecht van Believe in voelen zich stukken energieker, zitten lekkerder in hun vel en daarbij doet het ook een hoop voor hun zelfverzekerdheid.

Gratis proefworkout

Wil jij de bootcamp trainingen een keer in real life ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proefworkout. Via het rooster vind je alle workouts die wij per week aanbieden. Vul op het formulier de dag en tijdstip waarop je mee wilt doen en wij sturen je de rest van de informatie per mail toe.

Zien we je snel?

Over de schrijver
Wij van Believe in helpen vrouwen op de meest effectieve manier een gezond gewicht te laten bereiken en vooral ook te behouden. Dit doen wij fysiek (groepstrainingen, small group trainingen, personal training) en digitaal (cursussen, blogs, video's, webinars). Laat je inspireren en zet jezelf en je gezondheid op nummer 1.
Reactie plaatsen