groepstraining

Een moment voor jezelf

Met de resultaatgerichte bootcamp workouts speciaal voor vrouwen

Wil jij je ook weer gezond, sterk, fit en energiek voelen?

Buiten sporten is populairder dan ooit. 


Een gezond en fit lichaam is belangrijker dan ooit.


Wil jij:

 • Je lichaam terug in shape
 • Je sport routine nieuw leven inblazen
 • Weer vertrouwen krijgen in je lichaam
 • Op je eigen niveau deel kunnen nemen
 • Sporten met gelijkgestemde vrouwen
 • Op een leuke en uitdagende manier aan je doelen werken
 • Even ontsnappen aan het drukke gezinsleven 
 • Jezelf en je gezondheid op nummer 1 zetten


Maak kennis met onze resultaatgerichte bootcamp workouts die wij bij Believe in 'FIT workouts' noemen. Deze FIT workouts zijn speciaal samengesteld voor vrouwen met een druk (gezins)leven die meer tijd voor zichzelf nodig hebben en meer aandacht willen besteden aan hun lijf en gezondheid. 


Wij brengen jouw zelfvertrouwen terug. Het plezier tijdens het sporten en zorgen ervoor dat jij op je eigen trainingsniveau deel kunt nemen ook als je totaal geen conditie meer hebt en vanaf 0 begint. 


Wij coachen jou optimaal tijdens de FIT workouts zodat jij met een energiek, trots en enigszins vermoeid gevoel naar huis gaat en tegelijkertijd staat te springen om direct jouw nieuwe FIT workout in te plannen.

Je eerste FIT workout is altijd gratis

Zo willen wij jou laten ervaren of onze manier van sporten bij jou past

Door de geldende maatregelen is het op dit moment alleen mogelijk een proefworkout in de ochtend te reserveren. We hebben ochtend workouts op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Onbeperkt Sporten

Met het door jou gekozen lidmaatschap sport je onbeperkt op de mooiste parken en pleinen in Dordrecht. Van maandag tot zaterdag vind je altijd wel een FIT workout op het rooster zowel in de ochtend als avond.

Reserveren via de app

Een FIT workout reserveren gaat eenvoudig via onze app. Reserveren kan tot 1 uur van te voren. Zo kan je op het laatste moment altijd nog beslissen om te komen als je even een moment voor jezelf nodig hebt en je hoofd wilt leegmaken. 

Check de locatie

Variatie is ons keyword! Wekelijks rouleren we van 8 verschillende locatie. Daarnaast bieden we 5 verschillende FIT workouts aan zodat jouw lichaam keer op keer wordt uitgedaagd en de progressie boekt die jij graag wilt zien. 

Kom je ook?

Natuurlijk willen wij zoveel mogelijk vrouwen in Dordrecht motiveren en inspireren naar een fit en gezond lichaam. Kan jij ook niet wachten om in de buitenlucht weer lekker te gaan sporten maar is je conditie helemaal weg en zie je er een klein beetje tegenop? Maak je geen zorgen. Onze coaches helpen jou om je sportroutine weer op te pakken en om weer veilig en verantwoord te beginnen met bewegen. Iedere FIT workout kan je volledig op je eigen tempo uitvoeren. Vraag je (gratis) proefworkout aan en plan je geschikte dag en tijdstip in.

Ervaringen

"MIJN CONDITIE IS VELE MALEN BETER."
Wat ik fijn vind aan het sporten bij Believe in is dat het buiten is en afwisselend. In de sportschool hield ik sporten nooit lang vol. Inmiddels ben ik al meer dan 3 jaar lid en ga ik nog steeds met plezier naar de trainingen. Wat het voor mij uniek maakt is de afwisseling van de workouts die je op elk niveau kan uitvoeren. Als doel heb ik weten te behalen dat ik 25 kilo ben afgevallen en mijn conditie vele malen beter is. 
Martine
"IK VOELDE ME LICHTELIJK ONZEKER."
Uiteindelijk heb ik me over laten halen om een proefworkout te volgen bij Believe in. Mijn conditie was een drama en na 10 meter lopen hing mijn tong op mijn tenen. Daarna volgde de kracht oefeningen. Dat ging me iets beter af. Toen we klaar waren realiseerde ik me dat de tijd om gevlogen was en ik met een zelfvoldaan gevoel naar huis reed. Zo dat heb ik toch maar gedaan en ik vond het nog leuk ook.
Petra
"IK WAS AL EEN TIJD OP ZOEK NAAR IETS WAT BIJ MIJ PASTE."
Ik vind de lessen heel effectief, er is altijd een gezellige sfeer en ik voel me zelfverzekerd omdat je altijd in je waarde wordt gelaten. Ook al heb ik soms een motivatie dip. Ik vind altijd weer de kracht om te gaan door de leuke lessen en leuke dames. Ik heb het na meer dan 2 jaar nog steeds super naar mijn zin, en ik ben nog lang niet van plan om op te geven!
Kristel
"FIJN DAT DE WORKOUTS ALLEEN VOOR VROUWEN ZIJN."
De combinatie van kracht- en conditietraining zorgt ervoor dat je sterker wordt, maar ook conditie opbouwt. Daarnaast vind ik het fijn dat de lessen alleen voor vrouwen zijn, en dat er persoonlijke aandacht is voor iedereen. De lessen zijn afwisselend, waardoor het nooit saai wordt. Ik ben nu bijna één jaar lid, en ben zeker van plan om nog een tijdje te blijven! 

Isabelle

 "BELIEVE IN HELPT ME WEER VERTROUWEN IN MEZELF TE KRIJGEN."

Tijdens mijn "burn-out" kreeg ik het advies om weer te gaan sporten. Ik heb toen een aantal dingen geprobeerd, maar het was het allemaal net niet. Toen kwam ik Believe in tegen en dat sprak me aan. Tijdens de training werd het bijna letterlijk zwart voor mijn ogen, maar erna voelde ik me goed en ontspannen. Ik was en ben verkocht. Heerlijk in de buitenlucht (ook in de kou en regen) en op je eigen tempo de verschillende trainingen op afwisselende locaties volgen. 

Chantal
"IK HEB DIE DREMPEL OVERWONNEN."
Ik adviseer het iedere vrouw die graag wilt sporten en van de buitenlucht houdt om in ieder geval een proefles te volgen bij Believe In en uiteindelijk dan waarschijnlijk lid te worden. Ook ik ben die drempel over gekomen en niemand had gedacht dat ik ooit zo sportief zou worden maar het is toch echt gelukt. Het doet je echt goed en het is een gezellige groep vrouwen.
Merel

Wij zijn Suus (30) en Shirley (29) en twee maanden geleden zijn we begonnen met de groepslessen bij Believe in. We zijn al een aantal jaar gezellig met elkaar aan het borrelen, maar vonden het ook de hoogste tijd om weer wat fitter te worden.  Shirley had moeite om na haar zwangerschap het sportritme op te pakken, zeker in de coronatijd en schreef zich in voor de gratis proefles bij Believe in. Na een geslaagde les, werd Suus door Shirley onder bepaalde sociale druk gezet. Suus kon natuurlijk niet achterblijven als haar maatje wel fitter werd.


Na de eerste gezamenlijke proefles Tabata werd het ons al snel duidelijk: er moest iets gebeuren aan onze conditie. Door de positieve persoonlijke begeleiding, de kleine groep en de tips voor een goede houding besloten we om door te gaan met de groepslessen.


Ondertussen zijn we twee maanden verder en wordt er getraind op vaste momenten om zo een vast sportritme op te bouwen. Diverse weersomstandigheden, van 35 graden tot non-stop regen, hebben ons nog niet kunnen stoppen. Het is een lekker gevoel om in de buitenlucht te sporten en afgeleid te worden door de natuur, boten die voorbij varen of een lekker zonnetje op je gezicht.


Door de kleine groep en de buitenlucht kunnen wij ons goed focussen op onze eigen doelen. De coaches laten ons op eigen niveau trainen en motiveren je om elke keer weer een stapje verder te gaan. Ook zijn zij erg toegankelijk als je specifieke trainingsdoelen hebt of vragen over voeding.


De lessen zijn erg gevarieerd en zijn geen enkele week hetzelfde, wat ons erg aanspreekt. Omdat de FIT workouts ook nog eens wekelijks wisselen merken wij dat we verschillende spiergroepen trainen. Door deze afwisseling blijft het voor ons uitdagend en zijn onze vaste sportmomenten al een routine in ons leven.


De lessen zijn speciaal voor vrouwen, maar het voelt zeker niet als een theekransje. Er wordt flink getraind en er is af en toe ook ruimte voor een lach (en een traan, haha).


Uiteindelijk is het resultaat natuurlijk ook belangrijk. Na twee maanden trainen hadden we niet verwacht dat we al veel verschil zouden merken. Meer energie, fitter, gespierder… Zelfs de broeken zitten al wat losser, en dat terwijl het borrelen blijft.


Als we de groepstrainingen in één zin zouden omschrijven zou dat zijn: Een moment voor jezelf met ruimte voor persoonlijke groei en persoonlijke coaching.

Suus en Shirley
sporten

Voor vrouwen die

 • Meer tijd vrij willen maken voor zichzelf (in de natuur)
 • Hun gezondheid op nummer 1 willen zetten
 • Het drukke (gezins)leven een moment achter zich willen laten
 • Plezier willen terug krijgen in het sporten op hun eigen trainingsniveau
 • Minimaal 2 keer in de week een sportroutine willen creëren en behouden

Variatie is de key

 • 12 FIT workouts per week
 • 8 Afwisselende locaties 
 • 5 Verschillende soorten FIT workouts
 • 100% lesgarantie (ook tijdens de vakantieperiode)
workout-buiten

Back in Shape met 

 • Onze functionele trainingsmethode
 • Resultaatgerichte FIT workouts
 • Afwisselende materialen (battle ropes, dumbbells, booty bands)
 • Persoonlijke begeleiding van gediplomeerde Believe in coaches

Wat kost het?

Wanneer je besluit om minimaal 2 keer in de week met Believe in mee te sporten biedt een lidmaatschap een mooie uitkomst. Je hebt al een abonnement vanaf €32,50 per maand. Ook is er de mogelijkheid om een rittenkaart aan te schaffen.

De FIT Workouts

BBB FIT

Dé meest favoriete workout onder de vrouwen. In deze workout richten we onze aandacht op de buik, billen en benen. Spier verstevigende oefeningen gecombineerd met uithoudingsvermogen. Ben jij een beginnende sporter? Dan is deze workout zeer geschikt voor jou!

Circuit FIT

Wil jij een strakker en slanker lichaam? Dan is circuit FIT de workout voor jou waarbij je met allerlei verschillende materialen en gewichten jouw gehele lichaam effectief traint. Ieder workout is er weer een ander circuit waardoor jij jouw lichaam keer op keer een effectieve trainingsprikkel geeft.

Tabata FIT

Ben je al aan het hijgen na het trap lopen? Voelt het stofzuigen als een hele opgave? Dan is deze workout geschikt voor jou! We richten onze aandacht op het functionele uithoudingsvermogen en doen dit met high intensity oefeningen die naar ieder niveau kan worden aangepast.

Powerband RUN

Een workout waarbij we ons lichaam op kracht en vooral conditioneel niveau uitdagen. Dit is de enige workout waarbij we ook daadwerkelijk joggen en onszelf verplaatsen door een mooi park. Tijdens een workout ren je maximaal 1km. Tijdens deze kilometer stop je verschillende keren om kracht oefeningen uit te voeren met de powerband.

Battle Rope RUN

Deze workout is vergelijkbaar met de Powerband RUN. Met deze workout ren je met een groep dames door het park en sleep je een groot en zwaar touw mee van 20 kilo. Niet alleen, maar met 'n allen ;)! Tussen het joggen door stop je regelmatig om full body oefeningen uit te voeren in combinatie met het verbeteren van je conditie. Are you ready?

..... FIT

In januari gaan we een gloednieuwe workout lanceren!

Ready!? Plan nu je eerste FIT workout in

FAQ

                                       

Buiten sporten

Wat zijn de kosten?

Je hebt de keuze tussen een rittenkaart of het afsluiten van een abonnement. De abonnementen variëren tussen de €39,50 en €32,50 per maand. De betaling verloopt via een automatische incasso waarvan de eerste betaling voldaan wordt met iDeal.

Hoe vaak mag ik komen sporten en hoe werkt dit?

Wanneer je een abonnement afsluit mag je onbeperkt komen sporten. Je reserveert je gewenste workout eenvoudig (15 dagen vooruit) via de app. Komt het niet uit dan kun je je tot 1 uur voor aanvang van de workout nog afmelden.

Hoe weet ik op welke locatie ik word verwacht?

Het leuke is dat Believe in iedere week rouleert met de locaties waar er wordt gesport. Kom je voor een proefworkout dan kan je via het rooster aflezen waar jij wordt verwacht. Is het je niet helemaal duidelijk dan kun je altijd een mail sturen naar charda@believein.nl

Wat kan ik van een FIT workout verwachten?

Goede vraag! Het allerbeste is natuurlijk om het in levende lijve te komen ervaren. Iedere FIT workout bestaat uit een warming up, de kern, core stability en een cooling down. Het hangt er vanaf welke workout er wordt gegeven. Zo hebben we iedere week workouts gericht op de conditie, kracht, full body, bbb of buikspieren.

Mijn conditie is 0. Kan ik dan wel mee doen?

Bij Believe in houden we altijd rekening met ieders trainingsniveau. Is je conditie 0 en moet je het echt weer opbouwen dan kan jij prima deelnemen aan de FIT workouts. We zijn geen groep die constant aan het rennen is door een park. Integendeel zelfs. We blijven op 1 locatie en op die locatie trainen we in tijdsblokken. Zo kan iedereen haar eigen niveau bepalen.

Wat is VirtuaGym?

VirtuaGym is een online community en ledenplatform waar jij een gratis account kunt aanmaken. Op deze manier kunnen de coaches van Believe in zien dat jij je hebt aangemeld voor een proefworkout en houden wij hier rekening mee. Wil jij je na de proefworkout aansluiten bij Believe in dan kan je met VirtuaGym de workouts heel gemakkelijk en eenvoudig via de app online reserveren. Besluit je om niet door te gaan na je proefworkout dan kun jij jouw account gemakkelijk weer verwijderen. Je zit dus nergens aan vast met het aanmaken van een account.

Waar dien ik rekening mee te houden in tijden van corona?

Believe in zorgt voor een veilige sport omgeving. Door onze selectie van ruime buitenlocaties zorgen wij er ten alle tijden voor dat iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar kan sporten. Na iedere workout worden de materialen die zijn gebruikt zorgvuldig schoongemaakt.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Mail deze dan naar charda@believein.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

                                   
arrow_drop_up arrow_drop_down