arrow_drop_up arrow_drop_down

Unieke outdoortrainingen
speciaal voor vrouwen

Kom je met ons buiten sporten?

Wil jij je ook weer gezond, sterk, fit en energiek voelen?

Onze unieke outdoor trainingen speciaal voor vrouwen zijn al meer dan 7 jaar een groot succes in Dordrecht en Zwijndrecht.


Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier, uitdaging en op je eigen trainingsniveau kan sporten. Onze workouts zijn altijd zo ingedeeld dat jij geheel op je eigen tempo mee kunt doen. Ook als je totaal geen conditie meer hebt en vanaf 0 begint. 


Wij coachen jou optimaal tijdens de FIT workouts zodat jij met een energiek, trots en enigszins vermoeid gevoel naar huis gaat en tegelijkertijd staat te springen om direct jouw nieuwe FIT workout in te plannen.


Wil jij:

  • Weer vertrouwen krijgen in je lichaam
  • Op je eigen niveau deel kunnen nemen
  • Sporten met gelijkgestemde vrouwen
  • Op een leuke en uitdagende manier aan je doelen werken
  • Even ontsnappen aan het drukke gezinsleven 
  • Je sport routine nieuw leven inblazen
  • Jezelf en je gezondheid op nummer 1 zetten

Je eerste FIT workout is altijd gratis

Zo willen wij jou laten ervaren of onze manier van sporten bij jou past

Alleen voor vrouwen

Power to the woman! Train met gelijkgestemde vrouwen ongeacht welke leeftijd of trainingsniveau jij hebt. Ervaar een comfortabel en laagdrempelig gevoel.

Buiten sporten

Je verhoogt de opname van vitamine D. Het versterkt je immuunsysteem. Het verlaagt stress. Het verhoogt je energieniveau. Kom dus snel uit die kleffe sportschool en ervaar de voordelen van buiten sporten.

Onbeperkt trainen

Bij Believe in train je onbeperkt ongeacht welk soort membership jij kiest. Wij bieden van maandag tot zaterdag verschillende FIT workouts aan zowel in de ochtend als avonden.

Met materialen

Je lichaam vrij en functioneel laten bewegen met materialen zorgt ervoor dat jij je spierkracht versterkt en conditieniveau verhoogt. Denk aan dumbells, tubes, kettlebells en sandbags.

Afwisselende locaties

Iedere week is Believe in op verschillende locaties te vinden. Van parkjes tot pleintjes. Via de app wordt jij op de hoogte gehouden van onze afwisselende locaties.

Unieke trainingsvormen

Iedere workout is uniek en gevarieerd. Wil je graag afvallen of een strakker lichaam? Wil jij je techniek of conditie verbeteren? Voor iedere vrouw en voor ieder doel bieden wij een geschikte FIT workout aan.

100% Lesgarantie

Wij bieden 100% lesgarantie. Dit betekend dat wij het gehele jaar door trainen. Ook in de vakantieperiodes. Enkel met feestdagen of noodweer zullen de FIT workouts niet doorgaan.

Persoonlijk

Ons motto is: “Jij bent nummer 1”. Ondanks de groepstraining staat persoonlijke coaching voorop. Wij zorgen dat iedere vrouw veilig, comfortabel en naar eigen niveau deel kan nemen.

Online reserveren

Reserveren kan bij Believe in 7 dagen vooruit. Maak een planning wanneer jij kom sporten! Handig voor jou als lid en handig voor onze coaches. Met dit inzicht houden we onze professionaliteit hoog.

De FIT Workouts

BBB FIT

Dé meest favoriete workout onder de vrouwen. In deze workout richten we onze aandacht op de buik, billen en benen. Spier verstevigende oefeningen gecombineerd met uithoudingsvermogen. Ben jij een beginnende sporter? Dan is deze workout zeer geschikt voor jou!

Dumbbell FIT

Hoe erg de spieren kunnen verzuren bij slechts 2kg gewichtjes ervaar je in deze les! We zetten het gehele lichaam aan het werk en variëren met veel verschillende oefeningen. Zowel voor beginners als gevorderde sporters is deze workout uitdagend!

Kettlebell FIT

Variatie is hier het keyword! Want met een kettlebell train jij effectief en zorg je ervoor dat je de spieren in je lichaam versterkt. Dit zorgt voor een mooi en strak lichaam. En wie wil dit nu niet!

Circuit FIT

Wil jij een strakker en slanker lichaam? Dan is circuit FIT de workout voor jou waarbij je met allerlei verschillende materialen en gewichten jouw gehele lichaam effectief traint. Ieder workout is er weer een ander circuit waardoor jij jouw lichaam keer op keer een effectieve trainingsprikkel geeft.

Tabata FIT

Ben je al aan het hijgen na het trap lopen? Voelt het stofzuigen als een hele opgave? Dan is deze workout geschikt voor jou! We richten onze aandacht op het functionele uithoudingsvermogen en doen dit met high intensity oefeningen die naar ieder niveau kan worden aangepast.

Full Body FIT

Alles in het lichaam is met elkaar verbonden. En daarom zetten wij alle spiergroepen in deze workout aan het werk om maximale resultaten te behalen. We combineren kracht, stabiliteit, balans, explosiviteit en uithoudingsvermogen en zorgen voor een hoog plezier gehalte tijdens deze workout.

Ervaringen

"MIJN CONDITIE IS VELE MALEN BETER."
Wat ik fijn vind aan het sporten bij Believe in is dat het buiten is en afwisselend. In de sportschool hield ik sporten nooit lang vol. Inmiddels ben ik al meer dan 3 jaar lid en ga ik nog steeds met plezier naar de trainingen. Wat het voor mij uniek maakt is de afwisseling van de workouts die je op elk niveau kan uitvoeren. Als doel heb ik weten te behalen dat ik 25 kilo ben afgevallen en mijn conditie vele malen beter is. 
Martine
"IK VOELDE ME LICHTELIJK ONZEKER."
Ik heb al een aantal jaar geen enkele echte sportieve beweging gemaakt. Natuurlijk maakte ook ik mezelf wijs dat ik wel genoeg bewoog en best wel redelijk fit was. Toch heb ik me over laten halen om een proefles bij Believe in mee te maken. Na ruim een half uur zoeken naar een paar sportschoenen stond ik toch echt klaar om op zaterdagochtend te starten. Mijn conditie was een drama en na 10 meter inlopen hing mijn tong op mijn tenen. Daarna volgde de kracht oefeningen. Dat ging me iets beter af en ik kreeg een beetje hoop. Uiteindelijk, toen we klaar waren realiseerde ik me dat de tijd om gevlogen was en ik met een zelfvoldaan gevoel naar huis reed. Zo dat heb ik toch maar gedaan en ik vond het nog leuk ook.
Petra
"IK WAS AL EEN TIJD OP ZOEK NAAR IETS WAT BIJ MIJ PASTE."
Ik vind de lessen heel effectief, er is altijd een gezellige sfeer en ik voel me zelfverzekerd omdat je altijd in je waarde wordt gelaten. Ook al heb ik soms een motivatie dip. Ik vind altijd weer de kracht om te gaan door de leuke lessen en leuke dames. Ik heb het na meer dan 2 jaar nog steeds super naar mijn zin, en ik ben nog lang niet van plan om op te geven!
Kristel

Suus & Shirley

"Na twee maanden trainen hadden we niet verwacht dat we al veel verschil zouden merken."

Wij zijn Suus (30) en Shirley (29) en twee maanden geleden zijn we begonnen met de groepslessen bij Believe in. We zijn al een aantal jaar gezellig met elkaar aan het borrelen, maar vonden het ook de hoogste tijd om weer wat fitter te worden.  Shirley had moeite om na haar zwangerschap het sportritme op te pakken, zeker in de coronatijd en schreef zich in voor de gratis proefles bij Believe in. Na een geslaagde les, werd Suus door Shirley onder bepaalde sociale druk gezet. Suus kon natuurlijk niet achterblijven als haar maatje wel fitter werd.


Na de eerste gezamenlijke proefles Tabata werd het ons al snel duidelijk: er moest iets gebeuren aan onze conditie. Door de positieve persoonlijke begeleiding, de kleine groep en de tips voor een goede houding besloten we om door te gaan met de groepslessen.


Ondertussen zijn we twee maanden verder en wordt er getraind op vaste momenten om zo een vast sportritme op te bouwen. Diverse weersomstandigheden, van 35 graden tot non-stop regen, hebben ons nog niet kunnen stoppen. Het is een lekker gevoel om in de buitenlucht te sporten en afgeleid te worden door de natuur, boten die voorbij varen of een lekker zonnetje op je gezicht.


Door de kleine groep en de buitenlucht kunnen wij ons goed focussen op onze eigen doelen. De coaches laten ons op eigen niveau trainen en motiveren je om elke keer weer een stapje verder te gaan. Ook zijn zij erg toegankelijk als je specifieke trainingsdoelen hebt of vragen over voeding.


De lessen zijn erg gevarieerd en zijn geen enkele week hetzelfde, wat ons erg aanspreekt. Omdat de FIT workouts ook nog eens wekelijks wisselen merken wij dat we verschillende spiergroepen trainen. Door deze afwisseling blijft het voor ons uitdagend en zijn onze vaste sportmomenten al een routine in ons leven.


De lessen zijn speciaal voor vrouwen, maar het voelt zeker niet als een theekransje. Er wordt flink getraind en er is af en toe ook ruimte voor een lach (en een traan, haha).


Uiteindelijk is het resultaat natuurlijk ook belangrijk. Na twee maanden trainen hadden we niet verwacht dat we al veel verschil zouden merken. Meer energie, fitter, gespierder… Zelfs de broeken zitten al wat losser, en dat terwijl het borrelen blijft.


Als we de groepstrainingen in één zin zouden omschrijven zou dat zijn: Een moment voor jezelf met ruimte voor persoonlijke groei en persoonlijke coaching.

Rooster en locaties

Wij bieden de outdoor trainingen aan in Dordrecht en Zwijndrecht. Wat de FIT workouts zo uniek maakt is dat wij altijd op afwisselende trainingslocaties sporten. De ene week in een mooi park en de andere week weer op een pleintje aan het water. 

Iedere FIT workout duurt 45 minuten en wij vragen je altijd om een eigen buikspiermatje mee te nemen. 

Kom je voor het eerst meedoen kijk dan goed naar het rooster op welke locatie jij wordt verwacht.

Benieuwd naar onze tarieven?

Ervaringen

"FIJN DAT DE WORKOUTS ALLEEN VOOR VROUWEN ZIJN."
De combinatie van kracht- en conditietraining zorgt ervoor dat je sterker wordt, maar ook conditie opbouwt. Daarnaast vind ik het fijn dat de lessen alleen voor vrouwen zijn, en dat er persoonlijke aandacht is voor iedereen. De lessen zijn afwisselend, waardoor het nooit saai wordt. Ik ben nu bijna één jaar lid, en ben zeker van plan om nog een tijdje te blijven! 

Isabelle

 "BELIEVE IN HELPT ME WEER VERTROUWEN IN MEZELF TE KRIJGEN."

Tijdens mijn "burn-out" kreeg ik het advies om weer te gaan sporten. Ik heb toen een aantal dingen geprobeerd, maar het was het allemaal net niet. 

Toen kwam ik Believe in tegen en dat sprak me aan. Terwijl ik het gewone leven beetje bij beetje aan het oppakken was, heb ik afgelopen september een proefles genomen.  Tijdens de training werd het bijna letterlijk zwart voor mijn ogen, maar erna voelde ik me goed en ontspannen. Ik was en ben verkocht. Heerlijk in de buitenlucht (ook in de kou en regen) en op je eigen tempo de verschillende trainingen op verschillende locaties volgen. 

Chantal
"IK HEB DIE DREMPEL OVERWONNEN."
Ik adviseer het iedere vrouw die graag wilt sporten en van de buitenlucht houdt om in ieder geval een proefles te volgen bij Believe In en uiteindelijk dan waarschijnlijk lid te worden. Ook ik ben die drempel over gekomen en niemand had gedacht dat ik ooit zo sportief zou worden maar het is toch echt gelukt. Het doet je echt goed en het is een gezellige groep vrouwen.
Merel

Ben jij klaar voor je gratis proefles?

FAQ

                                       

Groepstrainingen

Waar word ik verwacht?

Heb jij je proefles geboekt? Dan is het belangrijk om te weten op welke locatie jij wordt verwacht. Believe in rouleert iedere week tussen een aantal vaste trainingslocaties.

Wat neem ik mee?

Je komt met sportkleding aan naar de trainingslocatie. Daarnaast is het belangrijk om schoenen aan te trekken met een goede demping. Wij geven de voorkeur aan hardloopschoenen. Ook willen wij je vragen om je eigen yogamatje of buikspiermatje mee te nemen.

Wat is VirtuaGym?

VirtuaGym is een online community en ledenplatform waar jij een gratis account kunt aanmaken. Op deze manier kunnen de coaches van Believe in zien dat jij je hebt aangemeld voor een proefles en houden wij hier rekening mee tijdens de workout. Wil jij je na de proefles aansluiten bij Believe in dan kan je met VirtuaGym de workouts heel gemakkelijk en eenvoudig online reserveren of via de app. Besluit je om niet door te gaan na je proefles dan kun jij jouw account gemakkelijk weer verwijderen. Je zit dus nergens aan vast met het aanmaken van een account.

Waar dien ik rekening mee te houden in tijden van corona?

Believe in zorgt voor een veilige sport omgeving. Door onze selectie van ruime buitenlocaties zorgen wij er ten alle tijden voor dat iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar kan sporten. Verder zorgen wij altijd voor de juiste hygiene van de materialen die we gebruiken.