Tarieven


INVESTEER IN JOUW GEZONDHEID


Jouw gezondheid is het belangrijkste dat er is. Sporten, bewegen, gezonde voeding en een positieve mindset zijn hierbij waardevolle elementen. Iedere vrouw heeft dan ook een gewenste doelstelling om deze elementen te verbeteren. Dit kan te maken hebben met afvallen, je conditie opbouwen of herstellen van je burn-out.
Wat jouw doelstelling ook is. Believe in biedt de mogelijkheid jou hierin niet alleen te begeleiden maar ook te motiveren en inspireren om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten. Daarvoor biedt Believe in drie verschillende kaarten aan. Bij iedere kaart ontvang je ook een uniek sportpakket. Met de kaarten mag jij op iedere locatie onbeperkt gebruik maken van de workouts. Tevens kan je met je aanwezigheid sparen voor unieke kortingsacties en andere producten.
Tarieven

NIEUW: RITTENKAART


Sinds kort biedt Believe in ook rittenkaarten aan. Beoefen jij al een andere sport maar wil je toch graag buiten sporten? Heb je een zomer of winterstop bij je vereniging? Of wil je graag proberen of de FIT workouts echt bij jou passen? Denk dan eens na over onze rittenkaarten.

Wil jij je oude gewoontes definitief achter je laten?

Ben jij er klaar voor om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten?

Wil jij jouw gewenste doelstelling nu eindelijk bereiken?

Wil je niets liever dan lekker in je vel zitten en energiek de dag doorkomen?