Tarieven


INVESTEER IN JOUW GEZONDHEID


Jouw gezondheid is het belangrijkste dat er is. Sporten, bewegen, gezonde voeding en een positieve mindset zijn hierbij waardevolle elementen. Iedere vrouw heeft dan ook een gewenste doelstelling om deze elementen te verbeteren. Dit kan te maken hebben met afvallen, je conditie opbouwen of herstellen van je burn-out.
Wat jouw doelstelling ook is. Believe in biedt de mogelijkheid jou hierin niet alleen te begeleiden maar ook te motiveren en inspireren om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten. Daarvoor biedt Believe in drie verschillende kaarten aan. Bij iedere kaart ontvang je ook een uniek sportpakket. Met de kaarten mag jij op iedere locatie onbeperkt gebruik maken van de workouts. Tevens kan je met je aanwezigheid sparen voor unieke kortingsacties en andere producten.
Tarieven

Functioneel FIT bestaat 5 jaar


En om dat te vieren bieden wij t/m 21 mei RITTENKAARTEN aan. Handig voor als je wilt ervaren of buiten sporten echt iets voor jou is, op conditie wilt blijven voor je huidige sport, tijdelijk meer kracht wilt opdoen voor het hardlopen of lekker wilt afwisselen tussen verschillende sporten om je lichaam optimaal te prikkelen.

Wil jij je oude gewoontes definitief achter je laten?

Ben jij er klaar voor om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten?

Wil jij jouw gewenste doelstelling in 2018 nu eindelijk bereiken?

Wil je niets liever dan lekker in je vel zitten en energiek de dag doorkomen?