introductieprogramma

Van Nul tot Fit

4 weeks outdoor-introductieprogramma speciaal afgestemd op vrouwen die opnieuw willen beginnen met sporten


(Ook als je nog nooit eerder buiten hebt gesport)

September Editie = VOL
Oktober Editie =Nog 1 plekje vrij

November Editie = Opent binnenkort

Je weet dat bewegen essentieel is voor je gezondheid, maar na het moederschap lijkt de routine van sporten verdwenen. De uitdaging om opnieuw te beginnen voelt overweldigend en de stap om je bij een sportclub aan te sluiten, voelt als een grote drempel.

Je weet niet hoe

Je wilt weer beginnen met sporten maar niet bij een sportschool. Door de ervaring uit het verleden weet je nu dat dit niets voor je is. Maar wat dan wel?

1-0 achter staan

Daadwerkelijk weer beginnen met sporten voelt als een drempel en tegelijkertijd weet je ook niet goed wat je lichaam nu wel of niet aankan.

Geen concrete handvatten

Je mist een specifiek programma dat is afgestemd op vrouwen die helemaal opnieuw willen beginnen met het opbouwen van hun kracht en conditie.

Je zoekt begeleiding in een compacte groep van vrouwen met dezelfde doelen, om je conditie en kracht op jouw persoonlijke tempo te verbeteren.

Heb je weinig tijd voor jezelf? Zit je al lange tijd niet meer lekker in je vel? Voel je je onzeker over je lichaam?

Als je vasthoudt aan je gebruikelijke routine, krijg je dezelfde oude resultaten. Als je wacht op het 'perfecte' moment om meer tijd voor jezelf te nemen, dan is het tijd voor een realiteitscheck. Dat moment komt niet vanzelf, dat moment wil je zelf maken. Wil je een leven met minder stress, minder gejaagdheid en minder chaos? De eerste stap is om vanaf vandaag jezelf en je gezondheid op de eerste plaats te zetten.


Ik help je hier graag bij met het 4 weekse outdoor programma: van Nul naar Fit

Van 'Nul naar Fit' helpt jou met een veilige start van je fitnessreis! Na vier weken heb je je lichaam naar een grotere belastbaarheid getraind en voel je jezelf weer bruisen van de energie

sportcoach

Hallo, mijn naam is Charda! Vier jaar geleden verwelkomde ik mijn dochter in mijn leven. Na een jaar van rust en herstel voor mijn lichaam, voelde ik dat ik klaar was om mijn sportroutine weer op te pakken. Maar dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan.

In mijn omgeving zie ik veel vrouwen die, zodra de babyfase voorbij is, gemotiveerd zijn om hun sportroutine weer op te pakken. Maar er is een groot verschil tussen willen en doen. We weten allemaal diep van binnen hoe essentieel regelmatige lichaamsbeweging is, maar voor veel moeders blijkt het daadwerkelijk uitvoeren daarvan een enorme uitdaging te zijn.

Ik merkte dat er tal van programma's beschikbaar zijn voor moeders die 6 tot 8 weken na de bevalling weer willen beginnen met sporten (post-partum). Echter, er lijkt een gebrek te zijn aan begeleiding voor moeders die, na de babyfase, weer een consistente wekelijkse sportroutine willen ontwikkelen.

Vaak hebben deze moeders zo lang niet gesport dat het idee om opnieuw te beginnen aanvoelt als een enorme hindernis, en ze vinden het moeilijk om passende programma's te vinden die hen bij dit proces ondersteunen.

Sportscholen lijken je vaak aan je lot over te laten, en hoewel personal training nuttig kan zijn, is het niet voor iedereen financieel toegankelijk.

Inmiddels heb ik honderden vrouwen begeleid om weer veilig te starten met sporten. Hun kracht- en conditieniveau op te bouwen en hen weer te laten geloven in zichzelf. 

Ook ik sport inmiddels alweer jaren met veel plezier 2 tot 3 keer in de week, maar allereerst een goede basis leggen is essentieel als je een wekelijkse sportroutine wilt behouden.

4 weeks outdoor introductieprogramma

1 keer per week sporten

We zullen elkaar 1 keer per week ontmoeten tijdens een 1,5 uur durende workout waarin we je op een veilige manier weer vertrouwd maken met kracht- en conditietraining.

Techniekuitvoering

Squats, deadlifts, lunges, push-ups - na deze vier weken ken jij de ins en outs van deze en vele andere oefeningen. Je leert ze op de juiste manier uit te voeren, zodat je optimaal profijt haalt uit je training.

Voor de beginner

Dit programma is specifiek ontworpen voor vrouwen die al 6 maanden of langer geen sportieve activiteiten meer hebben ondernomen en er nu klaar voor zijn om hun gezondheid op nr1 te zetten.  

Maximaal 6 vrouwen

We streven ernaar om een programma van topkwaliteit te leveren. Daarom houden we het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 6 vrouwen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen kan profiteren van persoonlijke en professionele begeleiding.

Online gedragsmodule

Buiten het sportonderdeel krijg je ook toegang tot een cursus over gedragsverandering. In deze cursus pak je de uitdaging aan om je bestaande patronen en overtuigingen te doorgronden en te transformeren.

Online Community

Naast het gezamenlijk sporten met vrouwen die zich op hetzelfde niveau bevinden als jij, biedt het programma ook de mogelijkheid om elkaar online te steunen. Je kunt elkaar motiveren, inspireren en aanmoedigen in de reis naar een gezondere levensstijl.

Aankomend Startersprogramma

ZA 7

OKTOBER
09.00

Nul tot Fit

ma 02 okt: 20.00 uur - Online Kick Off

za 07 okt: 09.00 uur - Workout 1

za 14 okt: 09.00 uur - Workout 2

za 21 okt: 09.00 uur - Workout 3

za 28 okt: 09.00 uur - Workout 4

Ik doe mee 


MA 4

SEPTEMBER
19.30 

Nul tot Fit

ma 28 aug: 20.00 uur - Online Kick Off

ma 04 sep: 19.30 uur - Workout 1

ma 11 sep: 19.30 uur - Workout 2

ma 18 sep: 19.30 uur - Workout 3

ma 25 sep: 19.30 uur - Workout 4

Samen vinden we jouw ideale sporttijd!

Veel moeders willen meedoen met ons startersprogramma, dat vinden we super! Lukt het niet om op de geplande data te sporten? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst en geef aan wanneer jij wél kunt. Door op de knop hieronder te klikken, help je ons de beste tijden te kiezen zodat zoveel mogelijk vrouwen kunnen beginnen met sporten. Op de wachtlijst staan is vrijblijvend: we houden je op de hoogte en jij kiest zelf of je meedoet of niet.

In vier weken verbeter je niet alleen je fysieke, maar ook je mentale en emotionele gezondheid. Door deze holistische aanpak voel je je snel weer krachtig en gezond, wat je in staat stelt om vol energie te genieten van de dingen die je echt gelukkig maken.

Nul tot Fit (Sport)

Startdatum 7 oktober

€ 199,-
€ 129,-
 • 4 Workouts van 1,5 uur
 • Kracht- en conditie workouts 
 • Techniek workouts 
 • Online gedragsmodule 
 • Online community
 • Maximaal 6 vrouwen


Nul tot Fit (Sport & Voeding)

Startdatum 7 oktober

€ 325,-
€ 249,-
 • 4 Workouts van 1,5 uur
 • Kracht- en conditie workouts
 • Techniek workouts 
 • Online gedragsmodule 
 • Online community
 • Maximaal 6 vrouwen
 • 4-weeks Voedingsschema
 • 1-op 1 Coachingsgesprek

Wat levert 'Nul tot Fit' jou allemaal op

Een sterk fundament met de juiste basisoefeningen

Verbeterde kracht- en conditie

Meer flexibiliteit en mobiliteit 

Sporten op ademhaling

De juiste techniek

Meer rust en balans

Een wekelijkse sportroutine

Blijvende gedragsverandering

Een duurzame en gezonde levensstijl

Startersprogramma

Ik heb al heel lang niet gesport. Is het programma "Nul tot Fit" wel geschikt voor mij?

Absoluut! "Nul tot Fit" is specifiek ontworpen voor vrouwen die 6 maanden of langer niet hebben gesport. Het programma is erop gericht om je op een veilige en effectieve manier weer vertrouwd te maken met kracht- en conditietraining.

Ik ben bang dat ik de enige ben die moeite heeft met opstarten. Is dat zo?

Helemaal niet! Veel moeders ervaren na de babyfase een drempel om hun sportroutine weer op te pakken. Je bent absoluut niet alleen, en dit programma biedt een ondersteunende gemeenschap van vrouwen met vergelijkbare ervaringen en doelen.

Waar worden de workouts georganiseerd?

De workouts worden buiten georganiseerd aangezien het een outdoor programma is. De eerste workout vindt plaats bij het Wantijpark. Na aanmelding voor het programma krijg je de exacte verzamelplek door. Voor de daaropvolgende workouts kan in overleg met de groep een andere locatie worden bepaald, omdat afwisseling altijd leuk is ;).

Wat als het erg slecht weer is?

Ook bij regen gaan de workouts in principe altijd door. We kennen natuurlijk wel enkele plekjes waar we onder een afdak kunnen staan om droog te blijven. Echter, als het KNMI een weercode afgeeft van oranje of hoger, wordt de workout geannuleerd vanwege veiligheidsredenen. Deze geannuleerde workout zal op een later moment ingehaald worden.

Wat als ik een sessie mis?

We begrijpen dat het leven van een moeder hectisch kan zijn. Als je een sessie mist, zullen we ons best doen om je te voorzien van de nodige informatie en begeleiding zodat je op schema blijft. Ook is het mogelijk om deze sessie in te halen bij een nieuw startersprogramma. We denken hoe dan ook graag met je mee.

Hoe groot zijn de groepen tijdens de workouts?

We houden de groepen bewust klein, met maximaal 6 vrouwen. Zo kunnen we iedere deelnemer persoonlijke en professionele begeleiding bieden.

Hoe zit het met de online community?

Onze online community is een plek waar je andere deelnemers kunt ontmoeten, ervaringen kunt delen, en elkaar kunt motiveren en inspireren. Het is een veilige en ondersteunende omgeving waar je je reis naar een gezondere levensstijl kunt delen. Ben je niet zo'n deler? Geen probleem: niets moet, alles mag!

Ik heb specifieke voedingsbehoeften. Kan het programma daaraan voldoen?

Ja, we bieden een "Nul tot Fit (Sport & Voeding)" pakket aan dat naast de sportmodule ook een 4-weeks voedingsschema en een 1-op-1 coachingsgesprek bevat. Hierbij kunnen we rekening houden met jouw individuele behoeften en voorkeuren.

Wat is het verschil tussen "Nul tot Fit (Sport)" en "Nul tot Fit (Sport & Voeding)"?

Het "Sport" pakket focust zich in de essentie op de workouts en techniektraining, terwijl het "Sport & Voeding" pakket daarnaast ook diepgaande voedingsbegeleiding en een persoonlijk voedingsschema biedt.

Wat als ik na de 4 weken verder wil gaan met trainen?

Dat is geweldig! Na het voltooien van "Nul tot Fit" zul je een solide basis hebben. We kunnen je adviseren over vervolgstappen en mogelijke vervolgprogramma's om je fitnessreis voort te zetten.

Ik wil graag meedoen maar ben (nog) geen moeder, is dat oke?

Natuurlijk! Ook al ben je (nog) geen moeder, als vrouw ben je altijd welkom om mee te doen met ons startersprogramma. We zien je graag erbij!

Hoe snel kan ik resultaten verwachten?

Binnen vier weken zul je al verbeteringen zien in je kracht, conditie en techniek. Maar nog belangrijker, je zult een fundament leggen voor blijvende gedragsverandering en een duurzame, gezonde levensstijl.

Start vandaag opnieuw met sporten

Van Nul tot Fit   4 weeks outdoor introductieprogramma