Contact

VRAGEN?

Heb jij een vraag over een bepaalde dienst van Believe in? Kijk dan eerst eens of jou vraag bij de FAQ staat. Als je vraag er niet bij staat stuur dan een mail en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Ook voor een leuke samenwerking staan wij altijd open. Wil jij jouw product of dienst onder de aandacht brengen en heeft jouw product of dienst affiniteit met sport, beweging, gezondheid of mindset? Mail dan naar charda@believein.nl en samen kunnen wij kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

De FIT Workouts

Wat is Believe in?

Believe in is een outdoororganisatie actief in de Drechtsteden. Wij bieden unieke outdoortraining aan speciaal gericht op vrouwen. Alle FIT workouts zijn uniek en haalbaar voor ieder niveau. Wij helpen vrouwen met deze outdoortrainingen de juiste balans terug te vinden binnen hun huidige levensstijl waarin zij zich comfortabel, energiek en gelukkig voelen.

Welke FIT workouts worden er aangeboden?

Believe in biedt een aantal verschillende workouts aan. De meest bekende is Functioneel FIT waarbij we aandacht besteden aan het versterken van de spieren, het verbeteren van de conditie en de buikspiertraining zeker niet vergeten! Bekijk HIER de mogelijkheden.

Waar en wanneer vinden de FIT workouts plaats?

Believe in houdt haar workouts graag afwisselend en zo ook de trainingslocaties. Wekelijks rouleren wij daarom tussen een aantal vaste locaties per stad. Wij zijn actief in Dordrecht en Zwijndrecht. Bekijk het rooster van jouw stad voor de exacte tijden en locaties.

Vinden de FIT workouts altijd buiten plaats?

Ja, Believe in is actief bezig zijn in de buitenlucht. Buiten sporten biedt vele voordelen ten opzichte van binnen sporten. Tevens bieden wij 100% lesgarantie. Dit betekent dat ongeacht wat voor weer het is, de FIT workouts altijd doorgaan.

Hoe vaak mag ik meedoen?

Wanneer je bent aangesloten als Believe in member mag jij altijd onbeperkt komen trainen. Ook mag je met jouw kaart zowel in Dordrecht als Zwijndrecht de FIT workouts volgen.

Hoe lang duurt een FIT workout?

Een FIT workout duurt 60 minuten. We beginnen de training altijd met een warming-up en eindigen de training altijd met een cooling down. Daar tussenin is het altijd weer een verrassing 😉.

Kan iedere vrouw meedoen?

Ja, iedere vrouw (vanaf 18 jaar) kan deelnemen aan de FIT workouts. Ook al heb je een slechte conditie, ben je net bevallen of heb je last van een blessure. Wij zorgen dat jij mee kan doen op jouw eigen niveau en intensiteit.

Hoe zien de trainingen van Believe in eruit?

Voor deze vraag verwijzen wij je graag door. HIER staat een uitgebreide uitleg wat je kan verwachten per FIT workout. Ook hebben wij videomateriaal om een nog beter beeld te schetsen hoe de sfeer is en welke oefeningen jij kunt verwachten.

Kan ik een keer meedoen?

Ja, dat kan. Wij bieden voor iedereen éénmalig een gratis proefles aan om te kijken of Believe in en de FIT workouts echt bij jou als vrouw passen. HIER kan jij je aanmelden voor een gratis proefles.

Member worden

Hoe kan ik Believe in member worden?

Als jij je graag aan wilt sluiten bij onze unieke outdoortraining kan jij HIER je kaartkeuze bekend maken. Je vult heel eenvoudig al je gegevens in en kunt direct je eerste workout online of via de app reserveren.

Hoeveel kost het mij om Believe in member te worden?

Hiervoor verwijzen wij je graag door naar onze TARIEVEN.

Welke kaart past het beste bij mij?

Functioneel FIT biedt voor iedere vrouw en haar gewenste doelstelling een passende kaart + uniek en gratis sportpakket aan. Maak HIER jouw keuze. Ook bieden wij rittenkaarten aan.

Hoe verloopt de betaling?

De betaling verloopt via automatische incasso. Je hebt er dus verder geen omkijken naar.

Wat is mijn opzegtermijn?

Afhankelijk welke kaart jij hebt gekozen zal je jouw kaart maandelijks kunnen opzeggen of zal er een looptijd van 6 of 12 maanden aan zitten. Lees altijd goed de algemene voorwaarden door.