"WAT IK OOK PROBEERDE, IK KREEG HET ZELF NIET MEER VOOR ELKAAR"

Ik ben Debby, 40 jaar en woon samen met mijn man en onze zoon van 8. Ik ben part-time werkzaam in de binnenvaart als customer service medewerkster. Mijn hobby’s zijn: koken, creatief bezig zijn, sporten en natuurlijk genieten van mijn zoon.

Ik heb besloten om deel te nemen aan het commitment programma om de ‘knop’ om te krijgen naar een gezondere levensstijl. Wat ik ook probeerde, ik kreeg het zelf niet meer voor elkaar. 

Mijn oude levensstijl was vooral ‘verkeerd’ doordat ik slechte tussendoor momenten had. Ik kreeg daardoor teveel suikers binnen. Maar ook mijn ochtend en lunch momenten waren niet divers en niet altijd gezond. Sporten heb ik altijd al gedaan. Daar ben ik mee opgegroeid. Enkel de laatste twee jaar kon ik goed merken dat het sporten mij meer energie kostte. Het ging moeizaam. 

STRUIKELBLOK

Mijn grootste struikelblok was mijn mindset. Daardoor was ik mijn structuur kwijt in mijn voeding en leefpatroon. Een grote eye-opener tijdens het commitment programma was de weekplanner. Deze weekplanner ontvingen wij als ondersteuning voor onze levensstijl. Mede hierdoor ben ik mij al beter gaan voelen in deze korte periode. Een van de nieuwe gewoontes is dat ik de weekplanner nu dus iedere week gebruik. Dit resulteert in een gevarieerd en gezond eetpatroon!

Doordat we met vier vrouwen dit programma zijn gaan volgen, hebben we elkaar continu gemotiveerd. Met elkaar intensief gesport en dagelijks contact met elkaar gehouden via een groeps-app. We zijn voortdurend gecoacht door Charda, wat ik als prettig ervaren heb. Als ik het even moeilijk had of met vragen zat, kon ik altijd bij haar terecht.

De small group trainingen waren intensief maar erg goed. Doordat we met een klein groepje waren, lag de focus op ons vier. We konden niet anders dan doorgaan, doorgaan en nog eens doorgaan.

GEEN SHAKES, REPEN OF PUNTEN TELLEN

Mijn doel is mij weer gelukkiger te voelen. Dat begint voor mij met een gezonder eetpatroon. Dat is in deze zes weken gelukt. Nu ga ik dit vasthouden. Mijn gewenste resultaat is er nog niet, maar ik ben wel al goed op weg. Mijn kleding zit al lekkerder, mijn voedingspatroon is gezonder en mijn energie level is hoger.

Ik ben trots op mijzelf dat ik dit ben aangegaan en ik kan dit iedereen aanraden. Geen shakes, repen of punten tellen. Maar puur de basis en bewustwording creëren voor een gezonde levensstijl op de langere termijn.

COMMITMENT PROGRAMMA

Wil jij net zoals Debby een gezonde levensstijl creëren? Jezelf accepteren zoals je bent en een nieuwe fundering leggen voor een gezond, gelukkig en comfortabel leven?

MEER INFORMATIE OVER ONS PROGRAMMA