Weet je niet waar je moet starten?

Klinkt dit bekend?

  • Sinds de komst van je kinderen is sporten naar de achtergrond verdwenen. Het voelt als een enorme uitdaging om die stap weer te zetten. Toch mis je dat gevoel van voldoening na een workout en het moment voor jezelf binnen een druk gezinsleven.

  • Je vraagt je af of je ooit weer hetzelfde niveau van fitheid kunt bereiken als voorheen. En dan zijn er nog de nieuwste sporttrends en -lessen die elke dag lijken te veranderen, waardoor je helemaal niet meer weet waar je moet starten.

  • De sportscholen lijken vol te zitten met mensen die precies weten wat ze doen, en de angst om daarbinnen te stappen en jezelf te vergelijken met anderen houdt je tegen.

  • Je voelt je verloren in de zee van mogelijkheden die de sport- en voedingsindustrie bieden. Wat is nu echt gezond en welke stappen zijn het beste voor jou?

Jouw Persoonlijk SportPlan

Nu je kleintje opgroeit en je wat meer ademruimte krijgt, voel je de behoefte om aan jezelf te werken. Je hebt het verlangen om je lichaam weer fit, gezond en sterk te maken.


Een paar keer per week trainen kan je daarbij helpen.


Maar na zo'n lange pauze kan de gedachte om je bij een sportclub aan te sluiten best intimiderend zijn. Zonder plan of richting in de sportschool staan, lijkt ook niet de oplossing.

Zoek je deskundige begeleiding om op de meest effectieve en veilige manier terug te keren naar de sport? Doe dan de SportMama Check. Wij bieden je een 4 weeks plan om met vertrouwen jouw sport journey weer op te pakken. Doorloop de check in slechts 2 minuten

Gratis Persoonlijk Sportplan binnen 24 uur

Zet de juiste stappen en transfomeer je leven

Doe De Check
Doe de check alleen als je op zoek bent naar waarde en blijvende verandering. Als je zoekt naar een snelle, maar tijdelijke oplossing, dan is onze aanpak wellicht niet voor jou geschikt.