Terug naar de basis

met de 'Believe In Methode'

Waarom het jou niet lukt om een fittere, gezondere en energiekere vrouw te worden heeft te maken met 2 verschuivingen in het wereldbeeld dat wordt gecreëerd. 2 verschuivingen in de wereld waaraan iedereen meedoet maar onze gezondheid niet ten goede komt. 


 1.  Het eerste probleem is: Alles moet snel en met hulpmiddelen!

Snelheid, korte termijn, niet morgen maar vandaag. Alles moet snel in deze maatschappij. En met veel dingen is dat ook erg fijn. Denk aan het online boodschappen doen of je pakketje bestellen wat de volgende dag of zelfs al 's avonds wordt bezorgd. Maar ook in de gezondheidsbranche zien we de verschuiving dat alles snel moet. Dat resulteert in een dieetcultuur waarbij we calorieën tellen en maaltijden vervangen voor shakes. Dat resulteert in sportscholen die je beloven met 20 minuten per week fit te worden. En al deze branches verkopen daar hun eigen shakes, supplementen, abonnementen en/of trainingsmaterialen bij. 

Er is niets mis met supplementen. Er is niets mis met trainingsmaterialen. Er is wel van alles mis op de manier hoe we hierin misleid worden. Dat dat ene dieet hét geheim is waar je al die tijd naar op zoek was. Dat dat specifieke trainingsapparaat je vet doet wegsmelten binnen 1 week. Want jij en ik weten allebei dat het niet zo werkt. 


 1. Het tweede probleem is: Alles doen we voor het uiterlijk vertoon!

Alles is tegenwoordig gericht op het uiterlijk. Alles moet mooi(er), strak(ker) en slank(er). Dikwijls zie ik vrouwen zichzelf naar beneden praten die er topfit uit zien. We zijn constant op zoek naar hoe het beter en mooier kan. Workouts zijn erop gericht om zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Diëten zijn er op gericht om zoveel mogelijk af te vallen. Zodat jij er zo goed mogelijk uit ziet. Maar bijna niemand heeft het over gedragsverandering. Over mindset. Over lekker in je vel zitten en meer zelfvertrouwen ontwikkelen van binnenuit. Tuurlijk willen we er goed uit zien. Tuurlijk mogen we een slanker lichaam willen. Maar dit zou een aangename bijkomstigheid moeten zijn van het echte doel dat je nastreeft. Een duurzame levensstijl waarbij je je dagelijks gezond, fit en energiek voelt. 

Hoe de Believe In Methode werkt?

De kickstart van jouw duurzame levensstijl start hier. In fase 1 richt jij je de eerste 30 dagen op gedragsverandering en structuur. Je bepaalt je route en legt een sterke fundering voor een fit en gezond leven. 
In de volgende 90 dagen ga jij je oude gewoontes achter je laten en gezonde gewoontes implementeren. We zorgen dat jij een gezonde routine krijgt op het gebied van voeding, beweging / sport en ontspanning.
Nu je fase 1 en 2 hebt doorlopen is het de kunst om jouw duurzame levensstijl vol te blijven houden. Van dagelijkse routines ga je naar vaste rituelen zodat jij nooit meer terugvalt in korte termijn denken en ongezonde gewoontes.
route

Gedragsverandering en structuur zijn de sleutelwoorden voor de kickstart van jouw duurzame levensstijl. Start fase 1 met de online cursus: de fundamentels die jouw leven voorgoed gaat veranderen! 


 • 120 minuten aan resultaatgerichte inhoud
 • Buig je intenties om naar concrete doelen
 • Pas je verlangens aan naar gewoontes
 • Verander je beperkende gedachtes naar krachtige overtuigingen
 • Bepaal je route naar vrijheid, duurzaamheid en gezondheid
routine

Heb je de 30 dagen gebruikt om je gedrag om te buigen en structuur aan te brengen in je levensstijl? Dan kan je nu naar de volgende fase. In de komende 3 maanden ga jij bouwen aan gezonde gewoontes die uiteindelijk net zo gewoon worden als tanden poetsen dat het een routine wordt. 


 • We nemen jouw voedingspatroon onder de loop
 • We bouwen aan een wekelijkse sport routine
 • We leren jou om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten
ritueel

Ben jij toe aan het creëren van een duurzame levensstijl en wil je daarin 1 op 1 begeleid worden? Dan bieden wij high-end programma's aan om jouw vanaf fase 1 tot fase 3 te begeleiden. De komende 6 maanden gaan we een levensstijl verandering aanbrengen die jou niet alleen meer energie oplevert maar ook een goede gezondheid en het gewenste lichaam wat jij voor ogen hebt. Alles is mogelijk met de juiste begeleiding!


 • 1 op 1 begeleiding van fase 1 t/m 3
 • 6 maanden lang high-end coaching programma
 • Verander je levensstijl voorgoed