De moderne vervanger voor de rittenkaart

Waarom de Kickstart Kaart?

Buiten sporten is voor veel vrouwen een hele nieuwe ervaring. Wat je precies kan verwachten is niet op een website uit te leggen. Dit kan alleen door het écht te komen ervaren. Wij snappen dat je je niet direct vast wilt leggen aan een abonnement en er dan vervolgens geen gebruik van maakt. Daarom is de Kickstart Kaart hetgeen waar jij naar opzoek bent als je het eerst een maand wilt uitproberen zonder dat je meteen ergens aan vast zit.

Kies je eigen startdatum

Klaar voor een nieuwe sportroutine? Let's go! Jij kiest zelf je startdatum waarop jouw Kickstart Kaart ingaat. Vanaf deze datum probeer jij alle workouts onbeperkt 1 maand uit.

Geen abonnement

De Kickstart Kaart is geen abonnement. Dit betekent dat na het verlopen van de maand je nergens aan vast zit en je ook niets hoeft te regelen.

Geen opzegtermijn

Geen abonnement betekent ook geen opzegtermijn. De Kickstart Kaart loopt na 1 maand automatisch af. Maar wat als je door wilt sporten?
believe-in

En wat gebeurd er na de Kickstart Maand?

Zoals je hebt gelezen loopt de Kickstart Kaart automatisch af. De Kickstart Kaart is per persoon 1 keer te verkrijgen. Dit betekent dat je nu de keuze hebt om te stoppen of je sportroutine door te pakken. Je hebt dan de keuze uit een seizoens- of jaarabonnement. 

Waarom geen rittenkaart meer?

Wij hebben definitief afscheid genomen van de rittenkaart. Waarom? Omdat het niet bij onze missie past. En dat is dat wij vrouwen met ons ruime trainingsaanbod wekelijks aan het sporten willen krijgen én houden. Door onze jarenlange ervaring zien wij dat rittenkaarten zelden worden opgemaakt en dat vinden wij zonde. Wij willen graag kwaliteit bieden en een community opbouwen van vrouwen die wekelijks met plezier komen sporten. 

Start met ons jouw wekelijkse sportroutine in de natuur