believe-in

Een groene start: maak buiten sporten jouw nieuwe norm!

Unieke en veelzijdige outdoor workouts gericht op vrouwen die een wekelijkse sportroutine nastreven voor een langdurig gezonde levensstijl.

Hoe werkt het?

onbeperkt-sporten

1. Altijd Onbeperkt Sporten

Sport onbeperkt op de mooiste parken en pleinen van Dordrecht met het lidmaatschap van jouw keuze, al vanaf €39,50 per maand. Op het rooster vind je FIT workouts van maandag tot zaterdag, zowel in de ochtend als avond. Ideaal als je onregelmatige werktijden hebt of net de kinderen naar school hebt gebracht.

2. Reserveer Via De App

Reserveer eenvoudig jouw FIT workout via onze app, tot 1 uur voor aanvang. Zo kun je op het laatste moment beslissen om te komen en een moment voor jezelf te nemen, je hoofd leeg te maken en te genieten van de outdoor workout.

3. Check De Locatie

Bij ons draait alles om variatie! Elke week trainen we op 11 verschillende locaties, op loop- of fietsafstand van het centrum van Dordrecht. Daarnaast bieden we een selectie van 8 FIT workouts aan, zodat je lichaam voortdurend wordt uitgedaagd en je de vooruitgang boekt die je wilt zien.

Stel je eens voor...

Je hebt een heerlijk weekend achter de rug met de kids en begint de nieuwe week goed door jezelf in je mooiste sportkleding te hijsen. Voordat je op de fiets stapt om je kinderen naar school te brengen, pak je je tas, bidon en buikspiermatje. Eenmaal op het schoolplein geef je de kids een dikke kus en fiets je direct door naar het park waar de FIT workout van die ochtend wordt gegeven. Daar wacht een enthousiaste coach en een groep gelijkgestemde vrouwen op je, die allemaal hetzelfde doel hebben: zichzelf op nummer 1 zetten en werken aan een goede gezondheid.

Je begint met een goede warming-up en daarna volgen oefeningen die passen bij jouw trainingsniveau. Geen angst dat je de groep ophoudt of een 'drilcoach' die het maximale uit je wilt halen, maar juist een veilige omgeving waarin je op je eigen tempo en niveau kunt trainen. Er wordt speciale aandacht besteed aan de benen, billen en buikspieren, en je traint je hele lichaam. Na een heerlijke cooling down voel je de energie door je lichaam stromen en stap je voldaan op de fiets terug naar huis. Na een lekkere douche kan je dag niet meer stuk!

Zet vandaag de eerste stap

Nieuwsgierig naar onze effectieve manier van sporten? Probeer het zelf met een gratis proefworkout op een moment dat jou schikt.

Wat maakt ons uniek?

Ruim workout aanbod

Bij Believe in ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een groot aanbod aan outdoor workouts. Wij zijn namelijk de enige organisatie in Dordrecht die meer dan 10 unieke FIT workouts per week aanbiedt, speciaal gericht op vrouwen. Bekijk gerust ons rooster en ontdek welke trainingen het beste bij jou passen!

Geen prestatiedruk

Bij Believe in hoef je niet al super fit te zijn voordat je begint met sporten. Geen druk of competitie elementen, alleen aandacht voor jou en jouw eigen trainingsniveau. Bij ons haal je het maximale uit jezelf zonder enige vorm van druk of verplichtingen.

Workouts

Duurzame Keuzes

Bij Believe in gaan we niet mee met de hypes rondom gezondheid, diëten en 30-dagen challenges. Als lid van onze community kies je voor het ontwikkelen van gezonde gewoontes die leiden tot een duurzaam fit en gezond leven én een lichaam dat in topvorm is. Ben jij er klaar voor om deze stap te zetten?

believe-in

Voor vrouwen die op zoek zijn naar


  • Een uitgebreid lesrooster in de ochtend en avond.
  • Een sportroutine op jouw niveau, zonder prestatiedruk.
  • Meer me-time in de natuur.
  • Prioriteit geven van hun gezondheid.
  • Een consistente sportroutine van minimaal 2 keer per week.
  • Duurzame gezonde gewoontes, zonder korte termijn oplossingen, diëten of gezondheidshypes.

Variatie is de key

 • Geniet van meer dan 10 trainingsmogelijkheden per week in de ochtend en avond.
 • Ontdek 11 diverse locaties die op loop- of fietsafstand van het centrum van Dordrecht liggen.
 • Kies uit 8 verschillende soorten FIT workouts gericht op kracht, conditie en mobiliteit.
 • Wij bieden 100% lesgarantie, ook tijdens de vakantieperiode.
 • Neem deel aan leuke events die wij regelmatig organiseren.
workout-buiten

  Maak kennis met de Believe in methode en word weer fit door:


  • Duurzame keuzes te maken.
  • Functionele trainingen te volgen.
  • Resultaatgerichte FIT workouts te doen.
  • Te werken met afwisselende materialen zoals battle ropes, dumbbells en booty bands.
  • Jaarlijkse leuke events te beleven, zoals suppen, picknicken en obstacle clinics.
  • Persoonlijke begeleiding van onze gediplomeerde Believe in coaches te krijgen.

Plan je workout in

Onze outdoor workouts zijn erop gericht om sporten voor jou (weer) een gewoonte te maken en zo een consistente sportroutine op te bouwen. Dit geeft jou de houvast om het sporten voor een langere periode vol te houden. Het resultaat? Je voelt je zelfverzekerder, fitter en beter in je vel en je bent bovenal een energieke en gezellige moeder. We richten ons op de 'probleemzones' van veel vrouwen, namelijk de buik, billen en benen. Maar maak je geen zorgen als je twijfelt over je conditie. Bij ons kun je vanaf 0 beginnen en opbouwen op je eigen niveau. Probeer het zelf uit met een gratis proefworkout en ontdek op een laagdrempelige manier of onze buiten workouts bij jou passen.

De 8 verschillende FIT Workouts

BBB FIT

Onze meest populaire workout onder vrouwen is gericht op het verstevigen van de buik, billen en benen. Het omvat spierversterkende oefeningen in combinatie met uithoudingsvermogen. Zelfs als beginnende sporter is deze workout zeer geschikt voor jou!

Circuit FIT

Met Circuit FIT geef jij jouw lichaam keer op keer een effectieve trainingsprikkel! Je traint met allerlei verschillende materialen en gewichten jouw gehele lichaam. Iedere workout is er weer een ander circuit. Zo werk je aan een strakker en slanker lichaam.

Music FIT

Maak je workout nog leuker met onze full body workout op muziek! Train alle spiergroepen, verbeter je conditie en versterk je buikspieren met choreografie op de beste beats. Geen zorgen als je niet goed bent in pasjes onthouden, bij ons draait het om plezier!

Boks FIT

Ontdek Boks FIT, de workout waarbij je niet alleen verschillende stoottechnieken aanleert, maar ook met elkaar gaat sparren. Je verbetert niet alleen je uithoudingsvermogen, maar ook je spierkracht. Maak je geen zorgen als je geen bokshandschoenen hebt, wij hebben ze te leen!

Dumbbell FIT

Maak kennis met deze toffe full body workout waarbij de nadruk ligt op het versterken van de armspieren. De dumbbells geven je een uitdaging waardoor je aan het eind van de workout het gevoel hebt dat je flink hebt getraind.

Tabata FIT

Deze workout is perfect voor jou als traplopen al vermoeiend voelt en stofzuigen een uitdaging is. We focussen op het verbeteren van jouw functionele uithoudingsvermogen door middel van high intensity oefeningen die op ieder niveau aangepast kunnen worden.

Powerband RUN

We dagen ons lichaam uit op kracht- en conditioneel niveau tijdens deze unieke workout waarbij we joggen en onszelf verplaatsen door een prachtig park. Tijdens de maximaal 1km lange run onderbreken we verschillende keren om krachtoefeningen uit te voeren met de powerband.

Battlerope RUN

Join onze Battlerope RUN en verleg je grenzen! Ren samen met andere vrouwen door het park en sleep een zware, maar vooral leuke uitdaging achter je aan. Tijdens de workout combineer je joggen met full body oefeningen om je conditie en kracht te verbeteren. Ben jij er klaar voor?

Ook in de herfst / winterperiode organiseren wij de leukste outdoor workouts

We gaan weer naar een kouder seizoen! En het mooie is, buiten sporten zit in ons DNA en dat blijven we het gehele jaar door doen. Wil jij ook ervaren hoe fijn het is om deze periode buiten te sporten?

Believe in helpt jou dagelijks kleine stappen te zetten naar een gezonde levensstijl op lange termijn. Het begint met geloven in jezelf en het durven loslaten van verplichtingen om jezelf op de eerste plaats te zetten. Onze coaches begeleiden jou naar een consistente sportroutine van 2 keer per week, zodat je op lange termijn kunt profiteren van alle gezondheidsvoordelen en volledig aanwezig kunt zijn voor je kinderen wanneer ze je nodig hebben. Kom met ons buiten sporten en boek een gratis proefworkout. Tot snel!

FAQ

                                       

Groepstrainingen

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deelname aan de workouts bij Believe in hangen af van de keuze die je maakt. Als je eerst wilt uitproberen of de workouts bij jou passen, kun je de Kickstart Kaart nemen voor €29,50. Hiermee kun je een maand lang deelnemen aan alle workouts zonder ergens aan vast te zitten. Besluit je na deze maand door te gaan, dan kun je kiezen voor een seizoens- of jaarabonnement al vanaf €39,50 per maand.

Hoe vaak mag ik komen sporten en hoe werkt dit?

Met een abonnement bij Believe in mag je onbeperkt komen sporten. Je kunt gemakkelijk je gewenste workout reserveren via de app, tot wel 15 dagen vooruit. Mocht het toch niet uitkomen, dan kun je je tot 1 uur voor aanvang van de workout nog afmelden. Zo kun je flexibel sporten en je eigen schema indelen.

Hoe weet ik op welke locatie ik word verwacht?

Bij Believe in rouleren we wekelijks tussen verschillende locaties. Het kan dus zijn dat je iedere week op een andere locatie wordt verwacht. Gelukkig zijn bijna alle locaties bereikbaar op fiets- of loopafstand van het centrum van Dordrecht. Via ons rooster kun je per workout zien op welke locatie je wordt verwacht. Voor een proefworkout kun je het rooster raadplegen om te zien waar je wordt verwacht.

Ik vind het spannend om de eerste stap te zetten. Wat kan ik doen?

Ik snap helemaal dat je het een beetje spannend vindt. Je staat hierin niet alleen. De stap zetten om een proefworkout in te plannen en echt te verschijnen kan best groot voelen. Maar bij Believe in heerst er altijd een warme en uitnodigende sfeer. Als je hieraan twijfelt, neem dan eens een kijkje bij de ervaringen van onze leden (te vinden op Google of onze website). Ons doel is om jou op je gemak te stellen en een positieve kennismaking met buitensport te bieden. Je verdient dit moment voor jezelf, dus geef jezelf die kans.

Wat kan ik van een FIT workout verwachten?

Goede vraag! Bij een FIT workout kun je een gestructureerde training verwachten die uit verschillende onderdelen bestaat. Elke FIT workout begint met een warming-up, gevolgd door de kern van de training, waarbij je intensief traint. Daarna volgt een deel gericht op het verbeteren van de stabiliteit van je romp (core stability) en tot slot een cooling-down. Het specifieke programma van de workout hangt af van het type FIT workout dat je kiest. We bieden wekelijks verschillende soorten workouts aan, gericht op bijvoorbeeld conditie, kracht, full body, bbb of buikspieren. Als je meer wilt weten, nodigen we je graag uit om een FIT workout te ervaren!

Mijn conditie is 0. Kan ik dan wel mee doen?

Bij Believe in bieden we workouts aan die geschikt zijn voor vrouwen op alle trainingsniveaus. Dus ook als je conditie momenteel nog niet optimaal is, kun je gerust meedoen. We begrijpen dat het lastig kan zijn om weer te beginnen met sporten als je een tijdje niet actief bent geweest. Misschien is ons outdoor startersprogramma op dit moment een betere match voor je. Weet dat onze FIT workouts niet zijn gericht op competitie of presteren, maar juist afwisselend, uitdagend en resultaatgericht voor elke vrouw. Of je nu al lekker fit bent of net begint, bij Believe in vinden we het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat je je eigen doelen kunt stellen en behalen.

Zijn de workouts alleen voor 'moeders'?

Bij onze workouts zijn alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd of moederschap status, van harte welkom. Hoewel we op onze website vaak communiceren met moeders in gedachten, betekent dit niet dat onze workouts alleen voor moeders zijn. Ook als je nog geen moeder bent, kun je prima deelnemen aan onze workouts. Wij willen een inclusieve omgeving bieden waar elke vrouw zich welkom voelt en haar gezondheids- en fitnessdoelen kan bereiken.

Wat is VirtuaGym?

VirtuaGym is een gratis online community en platform waar je lid van kunt worden. Als je je aanmeldt voor een proefworkout bij Believe in, kun je een gratis account aanmaken bij VirtuaGym. Op deze manier kunnen onze coaches zien dat je geïnteresseerd bent in onze workouts en kunnen we hier rekening mee houden. Als je na je proefworkout besluit om lid te worden van Believe in, kun je via de VirtuaGym app gemakkelijk en eenvoudig onze workouts online reserveren. Als je na de proefworkout besluit om niet door te gaan, kun je jouw account op VirtuaGym gemakkelijk verwijderen. Het aanmaken van een account is dus geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Mail deze dan naar charda@believein.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

                                   

Ready!? Plan nu je eerste FIT workout in