believe-in

Maak van buiten sporten een nieuwe gewoonte

Hoe werkt het?

onbeperkt-sporten

Onbeperkt sporten

Met het door jou gekozen lidmaatschap sport je al vanaf €36,50 p.m. onbeperkt op de mooiste parken en pleinen in Dordrecht. Van maandag tot zaterdag vind je altijd wel een FIT workout op het rooster zowel in de ochtend als avond. Ideaal met onregelmatige werktijden of als je de kids net naar school hebt gebracht. 

Reserveren via de app

Een FIT workout reserveren gaat eenvoudig via onze app. Reserveren kan tot 1 uur van te voren. Zo kan je op het laatste moment altijd nog beslissen om te komen als je even een moment voor jezelf nodig hebt en je hoofd wilt leegmaken. 

Check de locatie

Variatie is ons keyword! Wekelijks rouleren we tussen 11 verschillende locaties. Allemaal op fiets / loop afstand vanaf het centrum van Dordrecht. Daarnaast bieden we 8 verschillende FIT workouts aan zodat jouw lichaam keer op keer wordt uitgedaagd en de progressie boekt die jij graag wilt zien. 

Stel je eens voor...

Je hebt een heerlijk weekend gehad met de kids. Het is maandag ochtend en je stapt zo op de fiets om je kinderen naar school te brengen. Voordat je gaat hijs je jezelf in je mooiste sportkleding. Je pakt je tas, bidon en buikspiermatje. Geeft je kids een dikke kus op het schoolplein en meteen na het wegbrengen fiets je door naar het park waar de FIT workout die ochtend wordt gegeven.

Een enthousiaste coach wacht je op en je ontmoet gelijkgestemde vrouwen die allemaal naar dit moment 'hebben uitgekeken'. Oke, de één vindt het sporten misschien wat minder leuk dan de ander. Maar iedere vrouw is hier omdat zij zichzelf op nummer 1 zet. Omdat zij zichzelf een goede gezondheid gunt.

Je gaat aan de slag. Warmt je lichaam goed op. Doet oefeningen die bij jou trainingsniveau passen. Geen angst dat je de groep ophoudt. Geen 'drilcoach' die het maximale uit je wilt halen. Je traint je hele lichaam en de nadrukt wordt gelegd op de benen, billen en buikspieren.

Je sluit af met een heerlijke cooling down en voelt de energie door je lichaam stromen. Je stapt op de fiets naar huis. Pakt een lekkere douche en jouw dag kan niet meer stuk!

Zet vandaag de eerste stap

Ontdekken of onze manier van sporten bij je past kan met een gratis proefworkout. Bepaal zelf je dag en tijdstip waarop je mee wilt doen.

Geen prestatiedruk

Heb jij ook het gevoel dat je al fit moet zijn voordat je überhaupt een sportclub binnen stapt? Bij Believe in kan je zonder druk of competitie element sporten. Je haalt het maximale uit jezelf maar doet dit volledig op je eigen trainingsniveau.

Workouts

Ruim workout aanbod

Als enige outdoor organisatie in Dordrecht bieden wij meer dan 10 FIT workouts in de week aan. De workouts zijn uniek en speciaal gericht op het vrouwelijke lichaam. Bekijk het actuele rooster.

Duurzame Keuzes

Believe in doet niet mee aan de gezondheid hypes, de dieet cultuur of 30 dagen challenges. Maak jij onderdeel uit van de Believe in communty dan kies je voor het creëren van gezonde gewoontes die je op de lange termijn niet alleen een fit en gezond leven geven maar ook een lichaam dat in shape is. Ben je klaar voor deze stap?

believe-in

Voor vrouwen die

 • Een ruim lesaanbod zoeken zowel in de ochtend als avond
 • Zonder prestatiegevoel het sporten op hun eigen niveau weer willen oppakken
 • Meer tijd vrij willen maken voor zichzelf (in de natuur)
 • Hun gezondheid op nummer 1 willen zetten
 • Minimaal 2 keer in de week een sportroutine willen creëren en behouden
 • Niet geloven in korte termijn oplossingen, dieëten en gezondheid hypes

Variatie is de key

 • 10 FIT workouts per week zowel in de ochtend als avond
 • 11 afwisselende locaties op loop- en fiets afstand vanaf het centrum van Dordrecht
 • 8 verschillende soorten FIT workouts
 • 1 keer per maand een unieke thema workout (zoals boksen en yoga)
 • 100% lesgarantie (ook tijdens de vakantieperiode)
workout-buiten

Back in Shape met 

 • Het maken van duurzame keuzes
 • Onze functionele trainingsmethode
 • Resultaatgerichte FIT workouts
 • Afwisselende materialen (battle ropes, dumbbells, booty bands)
 • Jaarlijkse leuke events zoals suppen, picknicken en obstacle clinics
 • Persoonlijke begeleiding van gediplomeerde Believe in coaches

Plan je workout in

Onze outdoor workouts geven jou de houvast om het sporten voor een langere periode ook echt vol te houden. Wij zorgen ervoor dat sporten voor jou (weer) een gewoonte gaat worden. Lukt het jou om een consistente sportroutine te creëren dan zal je niet alleen zelfverzekerder, fitter en beter in je vel komen te zitten maar bovenal een gezellige moeder worden die aan het einde van de dag nog energie over heeft. Wij pakken de ‘probleemzones’ aan. Voor veel vrouwen zijn dit de buik, billen en benen. Alle workouts kun je volledig op je eigen trainingsniveau meedoen. Twijfel je dus of je conditie wel goed genoeg is. Bij ons kan je vanaf 0 weer op gaan bouwen. Boek een gratis proefworkout en doe mee met een reguliere les op het rooster en ontdek op een laagdrempelige manier of buiten sporten bij jou past.

De 8 verschillende FIT Workouts

BBB FIT

Dé meest favoriete workout onder de vrouwen. In deze workout richten we onze aandacht op de buik, billen en benen. Spier verstevigende oefeningen gecombineerd met uithoudingsvermogen. Ben jij een beginnende sporter? Dan is deze workout zeer geschikt voor jou!

Music FIT

Een leuke en effectieve full body workout. Alle spiergroepen komen aan bod. Je traint je spieren, je verbeter je conditie. Je versterkt je buikspieren en dit alles met choreografie op muziek. Maak je geen zorgen als je 'slecht' bent in pasjes onthouden. Daar houden wij zelf ook niet zo van ;).

Circuit FIT

Wil jij een strakker en slanker lichaam? Dan is circuit FIT de workout voor jou waarbij je met allerlei verschillende materialen en gewichten jouw gehele lichaam effectief traint. Iedere workout is er weer een ander circuit waardoor jij jouw lichaam keer op keer een effectieve trainingsprikkel geeft.

Boks FIT

Boksen, onze nieuwste workout sinds april! Een workout waarbij je verschillende stoot technieken aanleert om vervolgens met elkaar te gaan sparren. Je verbetert zowel je uithoudingsvermogen als je spierkracht. Uiteraard hebben wij bokshandschoenen te leen!

Dumbbell FIT

Dumbbells van 2kg die aan het eind van de workout aanvoelen als 20kg ;)

Maak kennis met deze toffe full body workout waarbij de hoofd focus ligt op het versterken van de armspieren. 

Tabata FIT

Ben je al aan het hijgen na het trap lopen? Voelt het stofzuigen als een hele opgave? Dan is deze workout geschikt voor jou! We richten onze aandacht op het functionele uithoudingsvermogen en doen dit met high intensity oefeningen die naar ieder niveau kan worden aangepast.

Powerband RUN

Een workout waarbij we ons lichaam op kracht en vooral conditioneel niveau uitdagen. Dit is de enige workout waarbij we ook daadwerkelijk joggen en onszelf verplaatsen door een mooi park. Tijdens een workout ren je maximaal 1km. Tijdens deze kilometer stop je verschillende keren om kracht oefeningen uit te voeren met de powerband.

Battlerope RUN

Deze workout is vergelijkbaar met de Powerband RUN. Met deze workout ren je met een groep dames door het park en sleep je een groot en zwaar touw mee van 20 kilo. Niet alleen, maar met 'n allen ;)! Tussen het joggen door stop je regelmatig om full body oefeningen uit te voeren in combinatie met het verbeteren van je conditie. Are you ready?

De lente komt eraan

20 maart begint officieel de lente. Kom jij ook met ons buiten sporten? Check de actie en boek een gratis proefworkout! Tot snel.

Met Believe in zet jij dagelijks kleine stappen om op de lange termijn nieuwe gezonde gewoontes te implementeren. Dit alles begint met het geloof hebben in jezelf en alle verplichtingen soms even durven loslaten zodat jij jezelf op nummer 1 gaat zetten. Wij coachen jou om consistent 2 keer in de week deel te nemen aan de outdoor workouts. Zodat je van je sport gewoonte een routine kunt maken die je vele gezondheidsvoordelen opleveren voor de lange termijn en jij er met volle aandacht en energie kunt zijn voor de kinderen wanneer ze je nodig hebben.

                                       

Wat zijn de kosten?

Bij Believe in heb je de mogelijkheid om met de Kickstart Kaart de workouts 1 maand uit te proberen. De prijs hiervan is eenmalig €29,50. Je zit nergens aan vast. Geen abonnement. Geen opzegtermijn. Besluit je om na deze maand je sportroutine door te pakken dan kan je er voor kiezen om een seizoens- of jaarabonnement af te sluiten vanaf 36,50 per maand.

Hoe vaak mag ik komen sporten en hoe werkt dit?

Wanneer je een abonnement afsluit mag je onbeperkt komen sporten. Je reserveert je gewenste workout eenvoudig (15 dagen vooruit) via de app. Komt het niet uit dan kun je je tot 1 uur voor aanvang van de workout nog afmelden.

Hoe weet ik op welke locatie ik word verwacht?

Het leuke is dat Believe in iedere week rouleert met de locaties waar er wordt gesport. De meeste locaties bevinden zich rondom het centrum van Dordrecht (op fiets / loopafstand) Kom je voor een proefworkout dan kan je via het rooster aflezen waar jij wordt verwacht.

Wat kan ik van een FIT workout verwachten?

Goede vraag! Het allerbeste is natuurlijk om het in levende lijve te komen ervaren. Iedere FIT workout bestaat uit een warming up, de kern, core stability en een cooling down. Het hangt er vanaf welke workout er wordt gegeven. Zo hebben we iedere week workouts gericht op de conditie, kracht, full body, bbb of buikspieren.

Mijn conditie is 0. Kan ik dan wel mee doen?

Uniek bij Believe in is dat iedereen op haar eigen trainingsniveau deel kan nemen. Ben je al lekker fit en zoek je naar uitdaging dan kan je dat bij ons vinden. Is je conditie helemaal weg en voelt het als een hele drempel om weer te gaan sporten. We snappen je. Bij Believe in kan je daarom ook vanaf niveau 0 alle workouts meedoen op je eigen tempo. Daarnaast moet je niet bij ons zijn als je zoekt naar competitie en keihard presteren. De FIT workouts zijn altijd afwisselend, uitdagend, effectief en resultaatgericht voor iedere vrouw.

Zijn de workouts alleen voor 'moeders'?

De workouts zijn voor alle vrouwen. Jong en oud! Wel zie je regelmatig dat wij op onze website communiceren naar 'moeders' toe. Maar ook als jij (nog) geen moeder bent zijn de workouts prima geschikt voor jou.

Wat is VirtuaGym?

VirtuaGym is een online community en ledenplatform waar jij een gratis account kunt aanmaken. Op deze manier kunnen de coaches van Believe in zien dat jij je hebt aangemeld voor een proefworkout en houden wij hier rekening mee. Wil jij je na de proefworkout aansluiten bij Believe in dan kan je met VirtuaGym de workouts heel gemakkelijk en eenvoudig via de app online reserveren. Besluit je om niet door te gaan na je proefworkout dan kun jij jouw account gemakkelijk weer verwijderen. Je zit dus nergens aan vast met het aanmaken van een account.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Mail deze dan naar charda@believein.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

                                   

Ready!? Plan nu je eerste FIT workout in