Zomeraanbieding

zomer

Zomeraanbieding

3 maanden gratis sporten

Wil jij graag gebruik maken van dit unieke aanbod?

Lees onderstaande voorwaarden nog even goed door alvorens je gebruik maakt van onze zomeraanbieding.

  • Leden die een maandkaart hebben en kiezen voor de zomeraanbieding zullen per 1 september overstappen.
  • Leden die op dit moment een 6 of 12 maandenkaart hebben kunnen ook gebruik maken van de zomeraanbieding. De looptijd gaat in wanneer de periode van jouw huidige abonnement afloopt.
  • Voor leden met een rittenkaart geldt dat wanneer zij gebruik maken van de zomeraanbieding deze ingaat wanneer de ritten op zijn of de periode van de rittenkaart afloopt.
  • Voor leden die gebruik hebben gemaakt van de vooruitbetaling en nu graag willen gebruik maken van de zomeraanbieding zal de nieuwe 12 maandenkaart ingaan wanneer de looptijd van jouw huidige abonnement afloopt.
  • Bij deze zomeraanbieding ontvang je ook het volledige sportpakket t.w.v. €57,-. Je ontvangt het sportpakket niet wanneer je deze al eerder hebt ontvangen. Stap je van een 6 maandenkaart over op de zomeraanbieding dan ontvang je wel de sporttas.
  • De 3 maanden gratis sporten zijn inbegrepen bij de 12 maanden. Je bent dus geen 15 maanden lid maar 12 maanden inclusief 3 maanden gratis sporten.
  • Bij de zomeraanbieding betaal je 12 maanden in een volledige betaling vooruit. De korting die je ontvangt is €97,50 (dit komt neer op een maandbedrag van €24,-).

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen jou een e-mail met verdere instructies en informatie.

    * Na het verzenden van dit formulier ontvang je van Believe in binnen 2 dagen een mail met verdere informatie. * De vooruitbetaling dient voor 30 augustus te zijn voldaan.
Geen reactie's

Geef een reactie