Functioneel Fit

Functioneel FIT is dé workout voor jou wanneer je je spieren wilt versterken en je conditie wilt verbeteren. Met functionele oefeningen waarbij we gebruik maken van het eigen lichaamsgewicht zorgen we ervoor dat de stofwisseling wordt verhoogt, je sterker wordt en het uithoudingsvermogen toeneemt. Ook gebruiken we tijdens deze workout materialen zoals kettlebels, dumbells en sandbags.

TRAININGSVORMEN

Circuittraining, intervaltraining, krachttraining, core-stabilitytraining

DOEL

Gewichtsverlies, conditie verbeteren, sterker worden, coördinatie, lenigheid

MATERIALEN

Kettlebels, dumbells, sandbags, tubes, speedladders, battle ropes, resistance bands

BEKIJK DE VIDEO

Een Functioneel FIT workout duurt 60 minuten en start altijd met een warming up. Na de warming-up voer je in een circuit van 12 onderdelen spierverstevigende oefeningen uit met behulp van materialen. Na een korte pauze wordt het tijd om het uithoudingsvermogen te vergroten met een medium intensity element. Dit element kan bestaan uit het afleggen van een parcour, partner-oefeningen, intervaloefeningen etc. Functioneel FIT wordt afgesloten met een core-stabilitytraining. Hierbij versterken we de buik- en rugspieren om in het dagelijks leven gewone bewegingen gemakkelijk uit te kunnen blijven voeren. Na de core-stabilitytraining wordt Functioneel FIT afgesloten met een cooling down.

Believe in heeft voor jou een video gemaakt waarin een duidelijke opbouw en beeld wordt geschetst van een Functioneel FIT workout.

ERVAAR EEN GRATIS proefles

Meld je aan, eventueel samen met een vriendin, voor een gratis proefles. En ervaar de Functioneel FIT workout zelf.

Ervaar een gratis proefles