Voedingsberekening door diëtist Aileen de Vogel

berekenen

Voedingsberekening door diëtist Aileen de Vogel

Je hebt een verlangen. Een sterke wens. Een gericht doel om dit jaar voor eens en voor altijd die balans te vinden binnen je huidige levensstijl.

Je weet ook wat je hiervoor moet doen en laten. Dat sporten en belangrijk onderdeel is van een gezond leefpatroon. Maar dat voeding misschien een nog wel veel grotere rol speelt in jouw weg naar een gezonde levensstijl.

Aileen de Vogel heeft een eigen diëtistenpraktijk waarbij zij vrouwen helpt en begeleid met voeding-, dieet- en leefstijladviezen. Haar begeleiding is integer, met gevoel voor humor en altijd in samenspraak. Aileen gelooft erin dat iedere vrouw uniek is en de beste zorg en aandacht verdient.

Deze zorg en aandacht brengt Aileen nu naar Believe in toe. Jij als vast lid van Functioneel FIT kunt gebruik maken van haar kennis en kwaliteiten.

BEREKEN JE VOEDING

Aileen heeft een speciale dienst samengesteld voor de leden van Functioneel FIT. Jij kan nu een voedingsberekening laten uitvoeren waarbij je de volgende elementen inzichtelijk zult krijgen:

  • Eet je gezond en gevarieerd?
  • Krijg je voldoende vitamines en mineralen binnen?
  • Hoeveel kilocalorieën mag je tot je nemen?
  • Krijg je voldoende eiwitten binnen?
  • Hoeveel energie heb je nodig op een dag?
  • Wat kan ik veranderen om af te vallen of aan te komen?

Waardevolle vraagstukken welke Aileen helder en inzichtelijk voor je zult maken zodat jij succesvol kunt werken aan je gewenste doelen.

Aileen vertelt je aan de hand van een door jou bij te houden voedingsdagboek waar de positieve- en verbeterpunten liggen. Er wordt rekening gehouden met je persoonlijke situatie, je gewenste doel, eventuele blessures of ziektes, wensen en/of dieet.

Na het invullen van het voedingsdagboek wordt je voeding op maat berekend en ontvang je waardevolle tips en adviezen.

Ben jij op zoek naar meer duidelijkheid over je voedingspatroon?

Wil jij dit jaar het verschil maken en de balans terugvinden in je huidige levensstijl?

Wil jij jezelf en je gezondheid op nummer 1 zetten?

Meld je dan aan voor de voedingsberekening van diëtistenpraktijk Aileen de Vogel.

Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen zal er persoonlijk contact met je worden gezocht via het door jouw opgegeven e-mailadres.

Voor vragen over de voedingsberekening kun jij contact opnemen met info@aileendevogel.nl

Geen reactie's

Geef een reactie