Doe Nu de Fit-Check: In 6 Vragen Naar Jouw Sportgeluk!

Als moeder heb je al genoeg aan je hoofd. Sporten? Dat is erbij ingeschoten. Maar die behoefte om weer actief te worden knaagt. Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Vertel ons waar je staat, dan sturen wij je een persoonlijk sportadvies en ontvang je ook nog een handige checklist in je mailbox. Zonder druk, zonder oordeel. Gewoon een steuntje in de rug op jouw pad naar een actiever leven.

Is het alweer een eeuwigheid geleden dat je de sportkleding uit de kast hebt gehaald? Voel je dat het tijd is om weer in beweging te komen, maar zie je een sportschool absoluut niet zitten? Geen zorgen, je bent niet de enige. Vooral als moeder met schoolgaande kinderen en een leven vol verplichtingen, kan het vinden van de juiste balans een uitdaging zijn. Maar hoe begin je weer met sporten op een manier die écht bij jou past?


Speciaal voor jou hebben we een oplossing die niet draait om de sportschool, maar om verbinding. Door onze fit-check in te vullen en zes simpele vragen te beantwoorden, helpen we je op weg naar een sportroutine die niet alleen haalbaar is, maar ook leuk.

Onze drie kernprincipes

Verandering

Wij geloven dat een verandering in zowel gedrag als mindset essentieel is om je sportroutine en leefstijl duurzaam te verbeteren.

Verbinding

Het gaat om meer dan alleen fysieke gezondheid; zelfliefde en verbinding met jezelf staan centraal.

Verbetering

Stap voor stap werken aan een sportroutine en leefstijl die bij jou past, zonder de druk van buitenaf.

Laat de frustraties en het verleden achter je. Het is tijd voor een nieuwe benadering, eentje die echt bij jou past en waarbij je je gesteund voelt. Vul onze fit-check in en zet de eerste stap naar een gezondere en gelukkigere jij.

We snappen de frustraties die je hebt ervaren

De druk om al fit te zijn

In de sportwereld voelt het soms alsof je alleen mee mag doen als je al superfit bent, met alle focus op hoe je eruitziet, hoe goed je presteert en hoe je het opneemt tegen anderen. Maar bij Believe in maakt het geen bal uit waar je begint. Elke kleine stap die je zet telt, zonder dat je al superfit hoeft te zijn of je in een workout moet meten met anderen.

Geen aansluiting vinden

Veel sportaanbieders lijken een one-size-fits-all benadering te hanteren, waarbij je je als moeder niet gezien of gehoord voelt. Bij ons sta jij centraal, met programma’s die rekening houden met jouw unieke levenssituatie.

Vertrouwen in de aanpak

Na talloze pogingen en tijdelijke resultaten is het makkelijk om het vertrouwen te verliezen. Onze benadering is gericht op duurzame verandering en echte verbetering, zonder de druk van snelle resultaten.

Investeer 2 minuten in jezelf...

Start de 6 vragen
Na het beantwoorden van de vragen ontvang je ook een handige checklist in je mailbox