Spring City Spa – Healthy Lifestyle Event – Do 25 jan

Spring City Spa – Healthy Lifestyle Event – Do 25 jan

Healthy Lifestyle Event @ Spring City Spa in samenwerking met Believe in Outdoortraining & Diëtistenpraktijk Aileen de Vogel

Ben jij ook wel klaar met alle goede voornemens en wil jij dit jaar echt het verschil gaan maken op het gebied van gezondheid, voeding en sport? Kom dan naar het Healthy Lifestyle event van Spring City Spa. Deze avond zit vol inspiratie over gezonde voeding, sport en een positieve mindset. Jouw gezonde levensstijl start dit jaar bij Spring City Spa!

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN DEZE AVOND?

  • Presentatie door diëtist Aileen de Vogel

Met haar praktijk helpt en begeleid zij vrouwen op het gebied van voedings-, dieet- en leefstijladvies. Deze avond geeft zij waardevolle tips over hoe jij een gezonde levensstijl kunt creëren en behouden. Willen die overtollige kilo’s er maar niet af? Na vanavond heb jij de skills om succesvol en gezond gewicht te verliezen.

  • Powerband Workout door Believe in

Believe in Outdoortraining is in en rondom het Centrum van Dordrecht te vinden met haar unieke outdoortraining voor vrouwen: Functioneel FIT.  Deze avond brengen wij Functioneel FIT naar binnen met een unieke en uitdagende Powerband Workout.
Om een gezonde levensstijl te behouden dient er naast gezonde voeding ook voldoende beweging te zijn. Met dit gegeven brengen we dat direct in de praktijk. Neem je sportkleding mee en ervaar hoe effectief, gezellig en motiverend een half uurtje sporten kan zijn. De Powerband Workout is aan te passen naar ieders niveau en intensiteit. No excuses anymore?

  • Lichaamsmeting

Meten = weten. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Deze avond heb jij de mogelijkheid om een lichaamsmeting uit te voeren. Altijd al willen weten wat je echte leeftijd is, jouw vetpercentage of spiermassa? Uiteraard gebeurt de meting geheel privé en neem je de metingen zelf weer mee naar huis.

  • Smoothie & Goodiebag

Natuurlijk is er de mogelijkheid om nog even gezellig na te kletsen. Dit doen we met een healthy smoothie en je ontvangt van ons een gave goodiebag om mee naar huis te nemen! Stel je vragen die je altijd al had willen weten over beauty, gezondheid en sport aan onze specialisten en ga met een voldaan gevoel en nieuwe kennis terug naar huis.

ZIEN WIJ JOU OP DONDERDAG 25 JANUARI?

Het Healthy Lifestyle Event is helemaal gratis. Vul het onderstaande formulier in en geef ook even aan of je alleen de presentatie komt bijwonen en/of ook deelneemt aan de Powerband Workout.

Het programma hebben we hieronder nog even voor je op een rijtje gezet. Tot donderdag 25 januari!

18.30 – 19.00 Inloop en ontvangst, rondleiding door Spring City Spa
19.00 – 19.30 Presentatie door Aileen de Vogel over het creëren van een gezonde levensstijl alsmede tips voor het verliezen van gewicht
19.30 – 20.00 Powerband Workout door Believe in (max. 25 dames)
20.00 – 21.00 Mogelijkheid tot het doen van een lichaamsmeting, vragen stellen, hapje / drankje en gezellig nakletsen

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Geen reactie's

Geef een reactie