arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Webinar
Van slapend lid naar topfit!

stop met uitstellen, excuses bedenken en vastklampen aan je ongezonde gewoontes.

webinar

Hoe lang is het geleden....

Dat jij hebt gesport? Dat jij echt op je plek was binnen een sportclub en met plezier naar een workout ging? Met alle rollen die je hebt als moeder, vriendin, partner is er soms nog maar weinig tijd over om aan jezelf te besteden. Je wilt het wel graag maar weet niet zo goed hoe...


Ben jij op dit moment een 'slapend lid' van je sportschool en ben je al een hele tijd niet meer geweest. Weet en voel je dat het de hoogste tijd is om je sportroutine nieuw leven in te blazen? Dan zit je bij dit online webinar goed!


In het 20 minuten durende webinar laat ik je zien:

  • hoe jij met de "de sportroutine methode" uit je vicieuze cirkel stapt, de verantwoordelijkheid durft te nemen om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten.
  • Waarom de sportschool jou never nooit het gewenste resultaat oplevert en waarom je nog altijd "slapend lid" bent (of weer zult worden).
  • Welke 2 belangrijke dingen fitte, energieke en gelukkige vrouwen anders doen dan de vrouwen die constant blijven worstelen met hun levensstijl.
  • Hoe jij zonder moeite je netflixavond inruilt voor een sportavond en hier ook nog eens heel veel plezier en voldoening uit haalt.

In dit webinar deel ik dé 3 gedachtepatronen die je onbewust blijft toepassen waardoor je in de vicieuze cirkel blijft hangen en Netflix verkiest boven je sportuurtje!