ONLINE CURSUS: GRIP OP JE VOEDING

Grip op je voeding is de online cursus die jou helpt om in 20 kleine stappen een nieuw fundament te ontwikkelen voor jouw voedingspatroon. Dit nieuwe fundament zorgt er niet alleen voor dat jij gewicht zal gaan verliezen maar de kilo's er ook weet af te houden. Iedere dag ontvang je 1 praktische opdracht. Oftewel, iedere dag zet je één kleine stap welke je helpt om de grip op je voeding terug te krijgen.

Je herkent het misschien wel? Op dit moment ben je ontevreden over je huidige levensstijl. Met name je voedingspatroon weet je maar niet onder controle te krijgen. Er is zoveel informatie beschikbaar, er zijn zoveel verschillende diëten en afslank methodes dat jij compleet dichtslaat. Je zou graag het juiste willen doen maar eigenlijk heb je geen idee waar je moet beginnen. Verschillende afval pogingen zijn mislukt en met name je energielevel en belemmerende gedachtes houden je tegen. Je wilt zo graag die vicieuze cirkel doorbreken en de juiste stappen zetten.

Het probleem waarom het jou nog niet is gelukt om grip te krijgen op je voeding komt door het uitstelgedrag dat je vertoont. Je gedachtes houden je tegen hetgeen te bereiken wat je écht graag zou willen.

OOK JIJ

 • kan een gezond voedingspatroon creëren waarbij je alles kan en mag eten.
 • kan oprecht gaan genieten van een lekker snack zonder schuldgevoel.
 • kan de tijd vrij maken om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten.
 • kan gewoontes inbouwen zodat gezond eten als vanzelf gaat.
 • kan genieten van een voedingspatroon die je energielevel omhoog brengt.
 • kan effectief gewicht verliezen door het eten van de juiste voeding voor jouw lichaam.

Waarom lukt het zoveel vrouwen niet om gezonder te gaan eten en dit patroon vast te houden?

Omdat zij zich enkel focussen op de pijler: voeding. En niet alleen jij focust je specifiek op deze pijler. Heel veel diëten en afslank methodes focussen zich hier ook op.

Laat me dit uitleggen.

Veel vrouwen zijn alleen maar bezig met:

 • Het veranderen van hun voedingspatroon
 • Wat ze wel en niet mogen eten
 • Wat gezond en ongezond is
 • Het ideale voedingsschema
 • Hoe ze op de snelste manier kunnen afvallen
 • Welk dieet ze nu weer eens zouden gaan doen

Maar veel vrouwen doorzien niet het echte probleem waarom ze er keer op keer niet in slagen om hun voedingspatroon onder controle te krijgen en hun gewicht weten te behouden.

Mindset is hier hét sleutelwoord, dé oplossing, hét belangrijke fundament om je voedingspatroon en je gewicht onder controle te krijgen.

Tijdens de cursus leer ik jou grip op je voeding te krijgen door een healthy mindset te ontwikkelen die ervoor zorgt dat jij:

 • Nieuwe gewoontes creëert en weet te behouden.
 • De juiste focus behoud door het stellen van gerichte doelen.
 • Afrekent met je belemmerende overtuigingen en op deze manier een nieuwe basis ontwikkelt voor jouw voedingspatroon.
 • Een echte commitment met jezelf weet aan te gaan en op deze manier leert om je gezondheid op nummer 1 te zetten.

Wil jij #gripopjevoeding?

Koop hier je ticket

 

 

Wat heb ik nodig voor de online cursus?

Een mailadres waar je de opdrachten in je mailbox kunt ontvangen. De sheets met opdrachten zijn handig om uit te printen maar is geen must. De opdrachten kun je ook maken in bijvoorbeeld een notitieblokje.

Als ik het ticket heb gekocht wanneer kan ik dan beginnen?

Op 1 november 2019 gaat de cursus live. Meld je je voor die periode aan met onze exclusieve introductieprijs van €27,- dan start jij met de cursus op 1 november. Inschrijven na 1 november is ook mogelijk. Na deze datum verhogen wij echter de prijs van de online cursus.

Moet ik iedere dag een opdracht maken?

Nee hoor. Je mag de cursus op je eigen tempo doorlopen. Iedere dag ontvang je een mail met een stukje theorie en een opdracht. Jij bepaalt zelf of je de opdracht ook maakt of op een ander dag. Het cursusmateriaal blijft altijd beschikbaar.

Kunnen jullie garanderen dat ik gewicht verlies?

Wanneer je alle opdrachten serieus uitvoert dan zal je zeker stappen gaan zetten en indien gewenst de overtollige kilo's kwijt gaan raken. De cursus is gebaseerd op een lange termijn oplossing. Dit betekent dat de kilo's er niet af zullen vliegen zoals je misschien wel gewend bent met een dieet. Je creëert een structurele basis die ervoor zorgt dat de kilo's die er af gaan ook echt vanaf zullen blijven.

Kan ik de cursus ook volgen als ik vegetarisch ben?

Ja, dat kan!

Ik weet niet zeker of de cursus wel bij mij past?

Dit kan alleen jij bepalen. De cursus helpt jou om met iedere dag een kleine stap de grip terug te krijgen op je voeding. Daarnaast neem ik je mee in de theorie over voeding. Maar alleen hetgeen wat je echt moet weten!

Ik heb mij aangemeld voor de cursus maar na 2 dagen nog geen mail ontvangen?

Dan kan het zijn dat er iets is misgegaan. Stuur dan even een mail naar charda@believein.nl of een app bericht naar +31681153855 en wij lossen het zo snel mogelijk voor je op.