INSTAGRAM CURSUS: GRIP OP JE VOEDING

Leer je voedingspatroon te ‘automatiseren’ en pak de grip op je voeding terug

Bij automatiseren denk je misschien niet direct aan voeding maar aan hele andere dingen. Bij het automatiseren van je voedingspatroon bedoel ik dat jij een geautomatiseerd systeem gaat ontwikkelen wat werkt voor jouw levensstijl en gezinssituatie.

Waarom er zoveel vrouwen worstelen met hun gewicht, sportritme en voedingspatroon komt omdat ze zich op de verkeerde elementen richten.

Talloze diëten en afslankmethodes bieden slechts korte termijn oplossingen die nooit het daadwerkelijke probleem aanpakken.

Waarom is het jou tot nu toe nog niet gelukt om het lichaam te creëren wat je voor ogen hebt? Waarom verval je steeds terug in je oude patronen en krijg je de grip op je voeding maar niet te pakken?

Fundamentele vragen om gedragsverandering te creëren zodat er nieuwe gewoontes kunnen ontstaan.

In deze cursus starten we bij de kern.

Foto van hoeveel suiker er zit in bijvoorbeeld aarbeien jam, ketjap, en honing

“JE HUIDIGE MINDSET WEERSPIEGELT JE HUIDIGE LEVENSSTIJL.”

Worstel jij hier ook mee?

 • Je weet heel goed welke voeding je wel en niet zou moeten eten maar iedere poging tot een gezondere levensstijl mislukt.
 • Je hebt geen idee waar je moet beginnen omdat er zoveel informatie te vinden is. De één zegt dit, de ander zegt dat. Maar wat werkt nu voor mij?
 • Je valt keer op keer terug in je ongezonde (eet)gewoontes omdat je geen planning kunt vasthouden of juiste structuur weet te vinden die voor jou werkt.
 • Het lukt je maar niet om die kilo’s kwijt te raken, je vervalt steeds terug in die vicieuze cirkel.

Waarom jij je voedingspatroon wilt ‘automatiseren’

 • Omdat je op deze manier effectief gewicht verliest door het eten van de juiste voeding zonder restricties en opgelegde eetregels.
 • Omdat als jij een mindere dag hebt altijd kan terugvallen op jouw gecreëerde (voedings)systeem en zo in de actiemodus blijft staan waardoor je niet terugvalt in oude patronen.
 • Omdat je oprecht kunt genieten van voeding zonder schuldgevoel.
 • Omdat je een lange termijn oplossing creëert met jouw eigen unieke methode.
 • Omdat dit je zelfvertrouwen en eigenwaarde een blijvende boost geeft. Jij bent in control!

Wie is Charda?

Ik heb deze cursus ontwikkelt omdat ik veel vrouwen zie struggelen met hun voedingspatroon en vaak onbedoeld de verkeerde weg in slaan. Ik help vrouwen om op de meest effectieve manier een gezond gewicht te bereiken en vooral ook te behouden op een eerlijke, transparante en praktische manier.

Ik heb mijzelf een voedingspatroon aangeleerd waarbij ik alles kan en mag eten. Ik heb een vaste boodschappendag, mealpreppen is voor mij een must en het maken van een weekmenu zorgt ervoor dat ik de juiste focus behoud en niet terugval in oude ongezonde patronen. Ik ken de tools voor een healthy mindset en pas deze op dagelijkse basis toe.

Ik noem het een geautomatiseerd systeem en dit wil ik jou ook graag leren. Want als ik een keer een minder goede dag heb kan ik altijd terugvallen op mijn systeem en heb ik direct de grip terug op mijn voeding. De dingen die ik fijn vind om toe te passen zijn voor jou misschien heel anders. Tijdens de cursus ontwikkel jij je eigen systeem en pas je toe wat het beste bij jouw levensstijl en gezinssituatie aansluit.

Charda Stefanov van Believe In, jouw begeleider in deze online cursus "Grip op je Voeding"

Wil jij leren hoe jij een systeem bouwt rondom je mindset en eetgewoontes? Dan is deze cursus voor jou!

IN DE CURSUS LEER JE

 • Hoe je met dagelijks 1 kleine stap er voor zorgt dat je je voedingspatroon kunt gaan automatiseren
 • Waarom voeding en mindset onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn
 • Welke handeling ervoor zorgt dat je de regie weet te behouden over je levensstijl
 • De manier om je belemmerende overtuiging(en) te doorbreken
 • Hoe je kan cheaten zonder schuldgevoelens
 • Wat de 8 stiekeme dikmakers zijn
 • Hoe jij een gezond eetmenu samenstelt die je ook daadwerkelijk volgt
 • Waarom mealpreppen de manier is om de regie over je levensstijl terug te krijgen
 • Hoe je kunt beoordelen of een voedingsproduct past in jouw unieke systeem
 • Waarom het opstellen van een doel alleen niet genoeg is
 • Welke methode je kunt gebruiken als je het allemaal even niet meer ziet zitten
 • Hoe jij jouw brein tot gedragsverandering kan aanzetten zodat jij de grip op je voeding weet te behouden

De cursus omvat 20 praktische stappen om de grip op je voeding terug te krijgen. Rondom deze 20 stappen leg ik je alles uit over het creëren van een healthy mindset en hoe jij een sterk fundament bouwt rondom je voedingspatroon.

Tuppeware doosjes met gezonde meal prep maaltijden

DE INHOUD

MINDSET

De eerste 10 opdrachten helpen jou bij het creëren van een healthy mindset. Je gaat je huidige situatie in kaart brengen. Je belemmerende overtuigingen onderzoeken en doorbreken. Je leert om haalbare doelen te stellen en tips en trucs om een healthy mindset te behouden.

VOEDING

De volgende 10 opdrachten staan in het teken van grip op je voeding. Je gaat in 10 stappen jouw unieke systeem ontwikkelen die past binnen je levensstijl. Stap voor stap creëer je nieuwe eetgewoontes zodat je niet alleen gewicht zal gaan verliezen maar de kilo’s er ook zal weten af te houden.

THEORIE

De 20 opdrachten worden ondersteund met vele tips. Zo leer je alles over macronutriënten, etiketten lezen, stiekeme dikmakers en geef ik vele voorbeelden over hoe mijn (voedings)systeem eruit ziet.

BONUSMATERIAAL

 • E-WERKBOEK: Je ontvangt online een compleet werkboek waarbij je alle 20 stappen kunt uitschrijven en de opdrachten kunt invullen.
 • E-BOOK: De cursus wordt ondersteund met een boodschappenlijst, receptenlijst en voorbeeldweekmenu.
 • LIVE Q&A: Aan het eind van de cursus ga ik met jou en de cursisten live zodat jij al je vragen kunt stellen omtrent mindset en voeding.

DE VORM

INSTAGRAM

De cursus vindt plaats op instagram. Je wordt toegelaten op een besloten account en maakt onderdeel uit van een community met cursisten die wellicht dezelfde struggles als jou ervaren.

OPDRACHTEN

Dagelijks worden er opdrachten uitgevoerd met bijbehorende theorie modules. Deze zijn te volgen in jouw instagram stories en te bekijken wanneer het jou uitkomt.

DUUR

De cursus duurt in totaal 6 dagen. De 20 opdrachten worden verdeeld over deze periode. De gehele cursus blijft 30 dagen beschikbaar.

Vergeet alle methodes en diëten die je in het verleden hebt toegepast. Vergeet alle mislukte pogingen. Pak nu de regie terug over jouw levensstijl en creëer door jouw unieke systeem een levensstijl met comfort, structuur, geluk, zelfvertrouwen en balans.

DATUM

Vrijdag 15 mei t/m woensdag 20 mei

EARLY BIRD TICKET

€39,- (t/m 8 mei)

BONUSMATERIAAL

Werkboek, eBook en Live Q&A

Gratis weekplanner (t.w.v. €11,95)

Wil jij #gripopjevoeding?

Koop hier je ticket

 

Grip op je voeding

 

Wat heb ik nodig voor de instagram cursus?

Een instagram account zodat wij je kunnen toelaten op het besloten account van de cursus: grip op je voeding. Wanneer je je hebt aangemeld voor de cursus ontvang je een mail met de vervolgstappen.

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus duurt in totaal 6 dagen. In deze 6 dagen delen we 20 opdrachten met de daarbijbehorende theorie en voorbeelden uit de praktijk. Al het cursusmateriaal blijft 30 dagen beschikbaar.

Hoeveel tijd kost de cursus?

Dagelijks worden er instagram stories gedeeld. De tijd die het kijken van deze stories in beslag neemt is per dag verschillend. Het uitvoeren van de opdrachten ook. Het hangt er maar net vanaf hoeveel tijd jij erin wilt steken. Gemiddeld doe je per dag zo’n 20 minuten over het kijken van de stories. Daar komt de tijd van het maken van de opdrachten nog bij.

Waarom is de cursus via instagram?

Naast dat instagram het social media platform van dit moment is zorgt dit medium voor meer connectie. Als je interesse hebt dan kom je op een laagdrempelige manier in contact met mij en andere cursisten. Op deze manier ervaren we een community waarbij we elkaar kunnen helpen en ondersteunen.

Ik heb geen instagram, wat nu?

Een account aanmaken is zo gebeurd. Ook als je nog niet zo bekend bent met instagram kan jij aan de cursus deelnemen. We sturen je graag een instructievideo toe over hoe je de cursus gemakkelijk kunt volgen.

Kunnen jullie garanderen dat ik gewicht verlies?

Wanneer je alle opdrachten serieus uitvoert dan zal je zeker stappen gaan zetten en indien gewenst de overtollige kilo’s kwijt gaan raken. De cursus is gebaseerd op een lange termijn oplossing. Dit betekent dat de kilo’s er niet af zullen vliegen zoals je misschien wel gewend bent met een dieet. Je creëert een structurele basis die ervoor zorgt dat de kilo’s die er af gaan ook echt vanaf zullen blijven.

Ik heb een voedselallergie/intolerantie. Kan ik meedoen?

De cursus focust zich op het creëren van een geautomatiseerd systeem rondom je voedingspatroon. Het is dus niet zo dat we inhoudelijk voedingsadviezen geven over wat je wel of niet kunt eten. Je kan dus zeker meedoen als je een allergie of intolerantie hebt. Zolang je zelf maar goed weet wat jij wel of niet kunt eten.