Personal Training

Van dromen en verlangens naar concrete doelen en blijvend resultaat

Even tijd voor jou alleen 

Hoe groot is het verlangen in jou? Het verlangen om je dromen werkelijkheid te laten worden. Dromen over een mooi en slank lichaam. Over rust, orde en structuur in je leven. Over het hebben van eindelijk meer tijd voor jezelf.


Als moeder ben jij 24/7 bezig met van alles. Druk met het huishouden, druk met de kinderen, druk met het avondeten op tijd klaar te hebben. Druk met familie en vriendinnen bezoekjes. Druk op je mobiel.


Door de corona crisis heb je er even van kunnen proeven. Hoe fijn het is om een lege agenda te hebben. Hoe goed het voelt om meer tijd door te brengen met je kinderen. En meer tijd voor jezelf te hebben. 


De crisis heeft je waarschijnlijk ook aan het denken gezet. Het besef hoe belangrijk het is om te profiteren van een goede gezondheid. Je lichaam de juiste voeding te geven en voldoende te laten bewegen. 


Maar nu alles weer terug gaat naar het 'nieuwe normaal' loopt de agenda weer langzaam vol met afspraken. Komt de drukte, het gehaast en het wegcijferen van jezelf weer terug als vaste en ingesleten patronen. 


Je voelt een diep verlangen om het dit keer niet zover te laten komen. Om jezelf niet weg te cijferen. En je weet ook diep van binnen dat er meer in zit dan je nu laat zien. 

"Als je doet wat je altijd deed,

krijg je wat je altijd kreeg."

Personal training bij Believe in is er voor de moeder die:

 • Op een effectieve, praktische en zorgeloze manier wilt afvallen
 • Nu eindelijk de stap wilt zetten om de overtollige zwangerschapskilo's kwijt te raken
 • Het gehaaste en chaotische leven meer dan beu is
 • Een diep verlangen heeft om zichzelf meer op nummer 1 te zetten
 • Het altijd maar onzekere gevoel over haar lichaam achter zich wilt laten
 • Weet dat er meer in zichzelf zit dan ze nu laat zien
 • Er klaar voor is om de verantwoordelijkheid over haar leven op te pakken

"Succesvol afvallen is het resultaat van de kleine stappen die je dagelijks zet."


Maak kennis met Stefan

Stap voor stap! Dat is hoe ik de weg met jou wil bewandelen. Grote doelen stellen die ver weg zijn, kunnen resulteren in teleurstelling. Ik wil je graag helpen bij een betere versie van jezelf die door middel van kleine doelen stap voor stap richting het grote doel gaat. Daarnaast wil ik je graag helpen bij een mindset waarin je jouw veranderingen voor lange tijd kan vasthouden.


Mijn specialisme ligt bij:

- Effectief afvallen

- Optimaal verbeteren van kracht en conditie

- Techniek uitvoering

- Orde en structuur in je dagelijks leven


Beschikbaarheid:

- dinsdagavond

- woensdagavond

- donderdagavond

- vrijdagmiddag

- zaterdagochtend


Ga je samen met mij aan de slag? 

Je kan mij bereiken op onderstaand nummer. Stuur een appje en dan plan ik graag een kennismakingsgesprek met jou in.

stefan van prooijen

Onze manier van personal training

Sporten = Ook écht sporten

Bij Believe in sport jij altijd buiten. Dit doen we op afwisselende locaties. Denk aan het Sterrenburgpark, het Merwesteinpark of het mooie Wantijpark. Het kan ook bij jou in de tuin! Uiteraard wordt dit besproken naar jouw wensen. Tijdens de PT sessie geven wij 100% en dit verwachten we ook van jou. Uiteraard richten we de PT sessie zo in dat het voor jou uitdagend, plezierig en powerfull is! Ook als je vanaf 0 begint is personal training een ideale manier om je sport routine te hervatten. We passen de functionele trainingsmethode toe. Dit is een manier van sporten waarbij je leert omgaan met alle vormen van beweging en oefeningen vanuit je eigen lichaam. Ook met behulp van trainingsmaterialen.

100% Toewijding = Gegarandeerd resultaat

Wij geloven dat als jij er alles voor over hebt om daadwerkelijk te veranderen, dat als jij de juiste stappen zet die dagelijks nodig zijn om op de lange termijn grootse resultaten te behalen jij je dromen werkelijkheid maakt. Dit alles lukt mits je luistert naar jouw lichaam en iedere dag bereid bent om te doen wat nodig is jouw doelen te bereiken. 

Meten = Weten

Meten kan op vele manieren. Uiteraard starten wij met een intakegesprek waarin wij een duidelijk en praktisch stappenplan opstellen voor de komende 12 weken. We voeren een lichaamsanalyse uit, meten je bloeddruk en andere testen. We bellen / appen wekelijks om te bespreken hoe het met je gaat en coachen jou waar dat nodig is. Ook bekijken we wekelijks jouw voedingspatroon en geven hier tips en adviezen over.

Less = More

Wij geloven in de kracht van kleine stappen. Consistent jezelf iedere dag een stap dichterbij je gewenste levensstijl brengen zorgt op de lange termijn voor een sterk fundament en de kilo's die verdwijnen er dus ook af zullen blijven. Daarom richtten wij ons niet alleen op de pijler sport maar op jouw algehele levensstijl. Mindset, structuur en voeding zijn zeer belangrijke pijlers waar wij aandachtig met jou naar zullen kijken. Wij geven je in 12 weken een praktisch stappenplan mee om je nieuwe levensstijl, je voedingspatroon, je sportroutine, de structuur en jouw healthy mindset ook daadwerkelijk in je leven te kunnen implementeren. 

Wil jij op een gezonde en effectieve manier afvallen en jezelf in de spiegel durven aankijken met een gevoel van trots en zelfvertrouwen? Zet dan met Believe in die waardevolle stappen naar een gelukkige en gezonde levensstijl.


Personal Training

€60,-
per sessie
 • Kennismakingsgesprek
 • Lichaamsmeting*
 • Tussenmetingen en evaluaties*
 • Wekelijkse voedings analyse*
 • Wekelijkse coaching calls*
 • Bepaal zelf hoeveel trainingen je wilt
 • 50 minuten per PT sessie
 • Extra korting bij 5 of 10 PT sessies

DUO Personal Training

€80,-
per duo sessie
 • Kennismakingsgesprek
 • Lichaamsmeting*
 • Tussenmetingen en evaluaties*
 • Wekelijkse voedings analyse*
 • Wekelijkse coaching calls*
 • Bepaal zelf hoeveel trainingen jullie willen
 • 60 minuten per PT sessie
 • Extra korting bij 5 of 10 DUO PT sessies
* Heb je alleen interesse in het trainingsaspect dan zullen de evaluaties en voedingsanalyses niet worden toegepast tijdens jouw begeleiding