Believe in

Jij bent nummer 1

Maak kennis met Believe in

1. We geloven in onszelf

Hoe kan het ook anders. Ons bedrijf draagt de naam: ‘Believe in’. Binnen onze community hebben wij vertrouwen in elkaar en in onszelf op mentaal en fysiek vlak. Het maakt ons niets uit op welk niveau je instroomt. Hoe je eruit ziet, met wie je omgaat. Wat ons wel uitmaakt is dat jij gelooft in jezelf en ervan overtuigd bent dat niets onmogelijk is.

2. We zetten onszelf op nummer 1

Wij beseffen dat we slechts één lichaam hebben om voor te zorgen. Op dit lichaam zijn we zuinig. In dit lichaam investeren we tijd en moeite om het gezond, sterk en krachtig te houden. Zonder stresshormonen, ongezonde voeding en onvoldoende beweging. Het hebben van ‘geen tijd’ komt niet voor binnen onze community. Wij maken een prioriteit van onze gezondheid en zetten onszelf daarom op nummer 1.

3. We doen wat we zeggen

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Mooie planningen, toekomstdoelen en dromen zijn geweldig. Wat nog geweldiger is, is actie! Actie en verantwoordelijkheid nemen voor hetgeen wat je wilt bereiken en dit consistent blijven uitvoeren.

4. We trainen functioneel in de natuur

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen op een natuurlijke en dynamische manier. Daarom passen wij de functionele trainingsmethode toe. Een methode die ervoor zorgt dat de dagelijkse handelingen worden ondersteunt en verbetert. Dit alles in de natuur voor een goede zuurstofopname, een betere doorbloeding en een verhoogde weerstand.

Met behulp van materialen (geen machines), outdoor elementen en het eigen lichaamsgewicht focussen we ons op het versterken en vergroten van de kracht, conditie, balans, flexibiliteit, mobiliteit en romp stabiliteit.

5. We sporten omdat we hier zelf voor kiezen

Al is sporten niet helemaal jouw ding, we beseffen dat iedere dag bewegen en minimaal twee keer in de week intensief sporten gezondheidsrisico’s verlaagt en dit onze levensduur verlengt. We sporten dus omdat we hier zelf voor kiezen en het belang ervan inzien. Misschien ga je het zelfs nog leuk vinden ook ;)!

6. We helpen, motiveren en inspireren anderen

Iedereen bewandelt haar eigen pad. Iedereen heeft haar eigen rugzak. Met jouw ervaringen kan jij andere vrouwen helpen en motiveren om die ene drempel over te stappen en precies dat ene juiste zetje in de goede richting te geven.

We zijn er voor elkaar. In alle ups en downs.

7. We werken met gerichte doelen

Een doel helpt ons de juiste focus en consistentie te behouden. Daarom is het hebben van een doel binnen de community een must. Waarom doe je de dingen die je doet? Dragen deze bij aan het behalen van je gestelde doelen?

Stel de juiste vragen en kijk vooruit.

8. We streven naar een gebalanceerde levensstijl

Voor iedereen is een leven met balans, geluk, energie en zelfvertrouwen een proces. De ene dag heb je energie voor 10, eet je super gezond en sport je zonder moeite. De andere dag plof je op de bank, zonder energie en zin om noch te koken noch te sporten. We beseffen dat een gebalanceerde levensstijl geen doel op zich is maar een proces van vallen en opstaan. Van leren en inspireren. Van dalen en pieken.

9. We staan open voor feedback, groei, en ontwikkeling

Alles om jouw heen is in beweging. De wereld staat nooit stil. Ook binnen de community streven we er naar om iedere dag 1% te groeien. Onszelf 1% te ontwikkelen. We staan altijd open voor het ontvangen van feedback en waarderen en respecteren elkaar onderling. Als jij iedere dag met 1% vooruit gaat, ga dan eens na waar je staat over 1 jaar.

10. We kiezen voor ons geluk

Alle acties die we uitvoeren doen we omdat we er gelukkig van worden. Niets tegen onze zin in. Niet omdat een ander dit van ons verlangt. Een gelukkig en gezond leven waarbij jij goed in je vel zit. Energiek de dag begint. Tevreden bent over je lichaam, zelfverzekerd over wie jij bent als persoon. Dat is onze uitgangspositie. Dat is wie we zijn en wat we iedere dag met veel passie doen.

charda

Over Charda

Let's get personal! Mijn naam is Charda, 33 jaar en samen met mijn man en dochter (2 jaar) woon ik in Dordrecht. 


In 2016 is mijn avontuur als ondernemer begonnen. Startend als personal trainer heb ik vele vrouwen mogen helpen en begeleiden naar een gezonde levensstijl.


Wat mij het meest trigger is om vrouwen een commitment te laten voelen en ervaren zodat zij zichzelf op nummer 1 zetten en wekelijks met plezier sporten. Niet omdat het moet maar omdat ze weten, voelen en hebben ervaren wat dit voor hun lijf kan betekenen.


Ik zie nog altijd veel vrouwen strugglen. Denkende dat ze geen tijd hebben om te sporten. Geen motivatie of er al zo lang uit zijn (bijvoorbeeld na een zwangerschap) dat de drempel alleen maar groter wordt. 


Je vindt mij wekelijks op de mooiste buiten locaties in Dordrecht waar ik mijn unieke concept uitvoer in het geven van groepstrainingen of in de volksmond: bootcamps.


Ook ben ik in corona tijd mijn eigen YouTube Kanaal gestart waar ik wekelijks korte en effectieve workouts aanbiedt om de drempel te gaan sporten zo laag mogelijk te maken. 


Ik hoop dat ik vrouwen weet te inspireren en motiveren om actie te ondernemen en de regie terug te pakken over hun eigen leven. 


Kom je bij Believe in dan maak je deel uit van een eerlijke, hechte community waarin vrouwen elkaar in hun waarde laten en naar een hoger level brengen. 


Wil jij ervaren hoe effectief, uniek en gevarieerd onze sport workouts zijn?

Het team van Believe in coaches

Ayla

Mijn naam is Ayla. Sport is voor mij een passie en dit breng ik graag over aan de dames van Believe in. Plezier, gevarieerde lessen en de juiste techniek uitvoering vind ik erg belangrijk en dat zal je bij mij in iedere les terug vinden.Ik ga samen met jou richting je gewenste doel en zorg ervoor dat jij met een fijn maar voldaan gevoel weer richting huis gaat. Ik geef zowel in Zwijndrecht als in Dordrecht de FIT workouts.

Stefan

Mijn naam is Stefan en ik ben 30 jaar.
Sport en bewegen is voor mij alles. Hierdoor blijf ik gezond en mobiel. Vanaf jonge leeftijd begon ik met sporten en dit doe ik nog steeds. Ik probeer iedere keer mijn grens te verleggen en vooral fit te blijven.

Graag wil ik mensen helpen met sporten en bewegen. Kenmerkend aan mij is mijn enthousiasme, kritische blik en gedrevenheid. Hiermee wil ik dames helpen met hun doelen. Maar desalniettemin vind ik toegankelijkheid minstens zo belangrijk.


Bij Believe in geef ik niet alleen groepstrainingen maar ben ik ook werkzaam als personal trainer om vrouwen te helpen effectief af te vallen en het maximale uit een workout te halen.

Believe in coach worden?

Wil jij opgeleid worden tot Believe in coach en jouw passie en expertise voor een gebalanceerde levensstijl overbrengen binnen onze organisatie? Voor het verzorgen van de outdoortrainingen in groepsverband zijn wij op zoek naar Believe in coaches voor de locaties Dordrecht en Zwijndrecht. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf en bieden wij stageplekken aan.