Believe in


JIJ BENT NUMMER 1 


Believe in is het grootste outdoorbedrijf in de regio Drechtsteden. Iedere week motiveren en inspireren wij vrouwen om hun gezondheid op nummer 1 te zetten. Want wat is er nu belangrijker dan je energiek, fit en gelukkig voelen? Wij helpen jou om je oude gewoontes achter je te laten en een gezond en sterk fundament te creëren waarbij je een gezonde levensstijl nastreeft maar vooral: behoud.

  • Voel je je dagelijks futloos?
  • Ben je onzeker over je lichaam en uiterlijk?
  • Kan je geen balans vinden in je huidige levensstijl?
  • Ben je het spoor bijster over voeding?
  • Weet je niet hoe je van je overtollige kilo’s af kunt komen?

Onze missie is om jou als vrouw de balans in je huidige levensstijl terug te laten vinden waarin je je weer comfortabel, energiek en gelukkig voelt.

FUNCTIONEEL FIT

Functioneel FIT is de unieke outdoortraining voor vrouwen. En helpt jou met het bereiken van je gewenste doelen. Een strakker lichaam, een betere conditie, meer zelfverzekerdheid. Functioneel FIT is meer dan een uurtje buiten sporten. Wij zijn een community waarin gelijkgestemden vrouwen elkaar motiveren en inspireren het beste uit zichzelf te halen.

LOCATIES

Functioneel FIT is actief op verschillende locaties binnen de Drechtsteden. Believe in is een jonge maar snel groeiende organisatie. Wie weet komen wij met Functioneel FIT binnenkort ook wel bij jou in de buurt. Houdt daarom onze website en social media kanalen goed in de gaten zodat jij ook kunt trainen met ons unieke concept.

GRATIS PROEFLES

Je kunt Functioneel FIT ervaren tijdens een gratis proefles. Zo weet je of onze outdoortraining bij jouw doelen aansluit. Proef de sfeer en ontdek dat jij altijd op je eigen intensiteit kunt mee doen. Neem gezellig een vriendin mee en werk samen aan een fit en gezond leven waarin je elkaar motiveert om gezondheid op nummer 1 te zetten.