arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoe gezond leef jij?

Het begin van je nieuwe levensstijl start hier.


Ontdek:

  • In één oogopslag hoe jouw huidige levensstijl er op dit moment voor staat.
  • Hoe jij de vicieuze cirkel doorbreekt voor de lange termijn. 
  • Op welke vijf pijlers jij in control bent en waar jij nog kan verbeteren.
  • Hoe de test jou kan helpen om je bewust te maken over jouw ideale gewenste levensstijl en welke stappen jij hiervoor kan zetten om dit te bereiken.
50%
Je kunt bijna beginnen!
Waar mogen we de Lifestyle Fit test naar toe sturen?
Wil je meer tips en adviezen ontvangen over effectief afvallen en een gebalanceerde levensstijl? Klik dan hier om je in te schrijven
Je gegevens zijn veilig bij ons en je kunt je afmelden wanneer je wilt.
Download

De test heeft mij geholpen meer inzicht te krijgen. Ik weet nu exact waar ik sta en welke stappen ik kan zetten om gezonder te gaan leven. Super handig en een beetje confronterend.

Haley

Ik ben Charda en help vrouwen om op de meest effectieve manier een gezond gewicht te bereiken en vooral ook te behouden. Door de overload aan informatie zien veel vrouwen ertegenop om te starten met gezonder leven. Ze zijn bang het verkeerd aan te pakken en onnodig veel geld uit te geven aan diëten om vervolgens weer terug te vallen in oude patronen. Ze hebben geen idee waar ze nu precies moeten beginnen met afvallen en gezonder leven. Speciaal voor deze vrouwen heb ik de Lifestyle Fit test ontwikkelt.


Want om daadwerkelijk gezonder te gaan leven is het belangrijk om naar je huidige levensstijl te kijken. Hoe ziet die er bij jou uit? Waar sta jij op dit moment?

Pas als je hierin duidelijkheid hebt gecreëerd voor jezelf kan je de echte start maken naar een levensstijl met meer comfort, geluk en energie.


Begin dit keer niet halsoverkop aan de zoveelste afvalpoging. Schrap niet in één keer alle slechte voeding uit je eetpatroon. Leg jezelf niet op om te gaan fitnessen terwijl je dit eigenlijk helemaal niet leuk vind.


  • Binnen 5 minuten weet jij waar je staat
  • Stop met uitstellen en start vandaag 
  • Start met het transformeren van je levensstijl

null