Lentekriebels bij Believe in & Spring City Spa

Lentekriebels bij Believe in & Spring City Spa


LENTEKRIEBELS BIJ BELIEVE IN & SPRING CITY SPA


De lente is begonnen! Wat hebben we hier stiekem met z’n allen naar uitgekeken. Meer zon, thuis komen in het licht en straks ook weer heerlijk genieten op het terras.

Voor Believe in is de lente hét seizoen jou te inspireren om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten! Believe in is een organisatie die vrouwen helpt de juiste balans terug te vinden binnen hun huidige levensstijl waarin zij zich comfortabel, gelukkig en energiek voelen.

Dit doet wij met onze unieke outdoortraining: Functioneel FIT. Deze workout is speciaal gericht op vrouwen. Het leuke is dat iedereen Functioneel FIT naar eigen niveau en intensiteit kan uitvoeren. Ook wanneer je denkt weinig conditie te hebben, niet zo goed kan hardlopen of sporten stiekem helemaal niet zo leuk vindt. Wij focussen ons op het verhogen van jouw levenskwaliteit.

Functioneel FIT is zowel in Dordrecht als Zwijndrecht actief. Leden mogen onbeperkt sporten en hebben de mogelijkheid om meer dan 10 workouts in de week te volgen. Er zal dus altijd een geschikte dag voor jou tussen zitten.
Functioneel FIT is uniek. Zo trainen we wekelijks op verschillende locaties binnen Dordrecht en Zwijndrecht en zijn de workouts altijd gevarieerd. Vaak wordt er met materialen getraind. Denk hierbij aan touwen, gewichten en elastieken.

Bij Functioneel FIT heerst er een sfeer waarbij vrouwen elkaar inspireren om het beste uit zichzelf en uit een workout te halen. Doe wat bij jou past en goed voelt zolang je maar in beweging bent! Wij nodigen je graag uit om een proefles te komen ervaren.

Als je na de proefles enthousiast bent over Functioneel FIT en je sluit je aan in de periode tussen 21 maart en 21 april dan ontvang jij een geheel verzorgde en gratis gezichtsbehandeling bij Spring City Spa.

Ja, je leest het goed! Dus kom naar buiten, trek je sportoutfit uit de kast en zet jezelf op de eerste plek. Het is nu de periode om jouw gratis proefles te boeken en te komen ervaren of Functioneel FIT bij jou als vrouw past.

Spring

  • Heb jij ook behoefte aan meer beweging in de natuur?
  • Wil je graag op eigen niveau en intensiteit kunnen sporten samen met andere vrouwen?
  • Wil jij meer zelfvertrouwen en tevredenheid over je lichaam?
  • Wil je graag gebruik maken van een gezichtsbehandeling bij Spring City Spa?
  • Ben je er klaar voor om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten?

Geen reactie's

Geef een reactie