Wekelijks sporten is ook voor jou haalbaar. Ontdek het met 

De €15,- korting verloopt over:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Stap in de Buitenlucht: Probeer Onze Workouts een Maand Lang Onbeperkt!


Wantijpark

Kom erachter of:

- Sporten te combineren is met jouw dynamische (gezins)leven.

- Buitensporten en variërende locaties echt jouw ding zijn.

- Sporten met gelijkgestemde vrouwen voor jou een verrijkende ervaring is.

Believe in staat voor

Eigen Trainingsniveau

 • Sporten op jouw eigen tempo, zonder de druk van competitie of het voldoen aan prestatienormen.

Jouw Sportroutine

 • Het creëren van een wekelijkse sportroutine, waardoor je je fysiek energieker voelt en mentaal zelfverzekerder wordt.

Jij bent nummer 1

 • Zet je gezondheid voorop en plan tijd voor buiten sporten. Herinner jezelf: als sterke vrouw zorg je voor jezelf, zodat je er volledig voor je gezin kunt zijn.

Let's Go!

 • Kies je eigen startdatum
 • Sport onbeperkt
 • Geen abonnement
 • Geen opzegverplichting

  €15,- euro korting
  €44,50
"Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld."
Na mijn zwangerschap was ik op zoek naar de juiste bootcamp. Met een onregelmatige baan en moederschap was tijd vinden lastig. Dankzij de Kickstart Kaart kon ik een maand lang onbeperkt uitproberen wat bij mij past, flexibel sporten wanneer het mij uitkomt. De sfeer is relaxed maar toch uitdagend. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld. Het heeft me meer energie en kracht gegeven. Een echte aanrader voor elke vrouw/moeder die weer actief wil worden!
charda
Linda
"Begonnen met de KickstartKaart."
Sinds een paar maanden ben ik aan het sporten bij Believe In. Begonnen met de Kickstart Kaart, 2x per week, nu zelfs 3x per week. Elke training is anders en zelfs elke keer op een andere locatie. Wat de trainingen bij Believe In zo heerlijk maakt? De trainingen zijn altijd buiten in de natuur!
charda
Anne Marie

Kickstart Kaart

Waarom de Kickstart Kaart?

Veel vrouwen hebben nog nooit eerder buiten gesport. Het is lastig om op een website precies uit te leggen wat je kunt verwachten. Daarom nodigen we je graag uit om het zelf te ervaren. We begrijpen dat je niet direct een abonnement wilt afsluiten als je nog niet helemaal zeker weet of onze workouts iets voor je zijn. Daarom bieden we de Kickstart Kaart aan, zodat je onze workouts een maand lang kunt uitproberen zonder dat je direct ergens aan vast zit. Zo kun je ontdekken of onze manier van sporten bij jou als vrouw past.

Wat gebeurd er na de Kickstart Maand?

De Kickstart Kaart heeft een automatische afloopdatum. Deze kaart is slechts één keer per persoon verkrijgbaar. Na afloop van deze kaart heb je de keuze om je sportroutine voort te zetten. Als je besluit om door te gaan, bieden we verschillende abonnementen aan, waaronder seizoens- en jaarabonnementen. De keuze is aan jou!

Waarom hebben jullie geen rittenkaart?

We hebben de rittenkaart definitief achter ons gelaten. Waarom? Het past gewoonweg niet in ons streven om vrouwen wekelijks te inspireren en te motiveren om met ons veelzijdige trainingsaanbod te sporten. Uit ervaring weten we dat rittenkaarten vaak niet volledig worden gebruikt, wat ons oprecht teleurstelt. Onze ambitie ligt in het bieden van kwaliteit en het opbouwen van een levendige community van vrouwen die elke week met plezier hun sportroutine voortzetten.

Wat zijn de belangrijkste voorwaarden?

De Kickstart Kaart is geen abonnement. Je probeert het een maand lang uit en je mag zo vaak komen als je wilt. Na deze maand loopt de Kickstart Kaart automatisch af. Je hoeft dus geen mail te sturen dat je wilt opzeggen. Besluit je om voor de Kickstart Kaart te gaan en je sportroutine nieuw leven in te blazen dan kan jij ook zelf bepalen wanneer je Kickstart Kaart ingaat aan de hand van een zelf gekozen startdatum. Veel plezier!

Van €44,50 tijdelijk voor €29,50