Wekelijks sporten is ook voor jou haalbaar. Ontdek het met 

De €15,- korting verloopt over:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Probeer onze outdoor workouts 1 maand lang uit. Onbeperkt!


Wantijpark

Ontdek of jij:

- Het sporten kunt combineren met een bruisend (gezins)leven?

- Het buiten sporten en de afwisselende locaties echt bij jou passen?

- Hoe je het ervaart om samen met gelijkgestemde vrouwen te sporten?

Believe in staat voor

  • Sporten op je eigen intensiteit zonder competitiegevoel of prestatie eisen. 
  • Een wekelijkse sportroutine creëren zodat jij lichamelijk veel beter in je vel komt te zitten en je mentaal stukken zelfverzekerder wordt.
  • Prioriteit geven aan je gezondheid. Reserveer tijd voor buiten sporten en herinner jezelf dat je een sterke vrouw bent die goed voor zichzelf zorgt, zodat ze er volledig kan zijn voor haar gezin. 

Ik ga ervoor

side plank

Kickstart Kaart

 Kies je eigen startdatum

Geen abonnement

Geen opzegtermijn


€15,- korting

€44,50

Kickstart Kaart

Waarom de Kickstart Kaart?

Veel vrouwen hebben nog nooit eerder buiten gesport. Het is lastig om op een website precies uit te leggen wat je kunt verwachten. Daarom nodigen we je graag uit om het zelf te ervaren. We begrijpen dat je niet direct een abonnement wilt afsluiten als je nog niet helemaal zeker weet of onze workouts iets voor je zijn. Daarom bieden we de Kickstart Kaart aan, zodat je onze workouts een maand lang kunt uitproberen zonder dat je direct ergens aan vast zit. Zo kun je ontdekken of onze manier van sporten bij jou als vrouw past.

Wat gebeurd er na de Kickstart Maand?

De Kickstart Kaart heeft een automatische afloopdatum. Deze kaart is slechts één keer per persoon verkrijgbaar. Na afloop van deze kaart heb je de keuze om je sportroutine voort te zetten. Als je besluit om door te gaan, bieden we verschillende abonnementen aan, waaronder seizoens- en jaarabonnementen. De keuze is aan jou!

Waarom hebben jullie geen rittenkaart?

We hebben de rittenkaart definitief achter ons gelaten. Waarom? Het past gewoonweg niet in ons streven om vrouwen wekelijks te inspireren en te motiveren om met ons veelzijdige trainingsaanbod te sporten. Uit ervaring weten we dat rittenkaarten vaak niet volledig worden gebruikt, wat ons oprecht teleurstelt. Onze ambitie ligt in het bieden van kwaliteit en het opbouwen van een levendige community van vrouwen die elke week met plezier hun sportroutine voortzetten.

Wat zijn de belangrijkste voorwaarden?

De Kickstart Kaart is geen abonnement. Je probeert het een maand lang uit en je mag zo vaak komen als je wilt. Na deze maand loopt de Kickstart Kaart automatisch af. Je hoeft dus geen mail te sturen dat je wilt opzeggen. Besluit je om voor de Kickstart Kaart te gaan en je sportroutine nieuw leven in te blazen dan kan jij ook zelf bepalen wanneer je Kickstart Kaart ingaat aan de hand van een zelf gekozen startdatum. Veel plezier!

Van €44,50 tijdelijk voor €29,50