Blog

Het is tijd. Tijd om jou mee te nemen wat er zich de afgelopen weken heeft afgespeeld. Tijd om mijn gevoel te delen en mijn gedachten op papier te zetten. Want waarom ben ik van de één op andere dag gestopt met vloggen? Dat heeft...

Eerlijk gezegd was ik het vertrouwen in mezelf al een lange tijd kwijtgeraakt. Was ik een jaar geleden nog met grote regelmaat aanwezig bij Functioneel FIT en zorgde die trainingen ervoor dat ik “aardig” op gewicht bleef, ben ik nu Te druk met mijn gezinssituatie...

De maand november had niet beter kunnen beginnen. De strak blauwe lucht, het heerlijke zonnetje en de mooie herfstkleuren. De meiden die normaal drie keer per week bootcampen deden nu mee aan een run van 5 km. En ze hebben het geweldig gedaan. Geef nog...

Een fitte vrouw is over het algemeen tevreden over haar lichaam en uiterlijk. Natuurlijk heeft iedereen wel eens een bad hair day of wallen onder de ogen. Maar daar laat de fitte vrouw zich niet door uit het veld slaan. De fitte vrouw is zelfverzekerd...

Brood is bij de Nederlandse bevolking niet weg te denken. Vaak eten we meerdere keren op een dag brood bij een maaltijd. Als ik in gesprek raak met mensen in mijn omgeving over voeding en hun eetpatroon hoor ik dat veel mensen geen idee hebben...

Bootcamp is bij iedereen bekend. Maar lang niet iedereen kan erover meepraten en beoefend deze vorm van bewegen. Misschien twijfel je al een tijdje of bootcamp bij jou past. Misschien heb je wel vooroordelen en zie je een instructeur voor je die een legeroutfit draagt...