Fit Lifestyle Scorecard

Je vriendin adviseert je dat ene dieet echt met haar mee te gaan doen. Op internet lees je dat een detox programma juist het wondermiddel is om slanker te worden. Je partner vindt dat je gewoon goed bezig bent. Maar zelf zie je door de bomen het bos niet meer. Waar moet je nu beginnen?

Heb jij ook behoefte aan duidelijkheid? Wil jij echt objectief weten hoe je huidige levensstijl ervoor staat? Op welke pijlers binnen jouw levensstijl pak je het goed aan? En waar kan jij jezelf nog in verbeteren? Wat is nu voor jou de volgende stap in de juiste richting?

Test jezelf met de FIT Lifestyle Scorecard

Stap 1 voor het verbeteren van je huidige levensstijl is weten waar je op dit moment staat. Pas als je hierin duidelijkheid voor jezelf heb gecreëerd dan kun je een gericht plan maken voor het transformeren van jouw levensstijl.

Ik ben Charda en help vrouwen om op de meest effectieve manier een gezond gewicht te bereiken en vooral ook te behouden. Ik heb deze scorecard ontwikkeld omdat ik merkte dat vrouwen die ik help met hun levensstijl teveel tegenstrijdige adviezen ontvangen vanuit hun omgeving. Zij hebben behoefte aan meer bewustwording en duidelijkheid.

Deze scorecard helpt jou om:

Download onze FIT Lifestyle Scorecard en ontdek binnen 10 minuten jouw gezondheidsscore op de vijf meest belangrijke pijlers binnen je huidige levensstijl.

Na deze fundamentele stap te hebben gezet kan jij verder met het transformeren van jouw levensstijl. Want naast dat je onze gratis scorecard ontvangt sturen wij je ook wekelijkse tips, tricks en adviezen die eenvoudig, praktisch en toepasbaar zijn om jouw leven te transformeren naar een energiek en gelukkig bestaan.

“De eerste stap om je levensstijl te transformeren is weten waar je nu staat”

ONTVANG DE GRATIS LIFESTYLE SCORECARD EN ONTDEK HOE GEZOND JOUW HUIDIGE LEVENSSTIJL IS.