Creëer een gezond voedingspatroon

Wil jij de grip op je voeding terug?

  Grip op je voeding is de online cursus die jou helpt om in 20 kleine stappen een nieuw fundament te ontwikkelen voor jouw voedingspatroon. Dit nieuwe fundament zorgt er niet alleen voor dat jij gewicht zal gaan verliezen maar de kilo's er ook weet af te houden. Iedere dag ontvang je 1 praktische opdracht. Oftewel, iedere dag zet je één kleine stap welke je helpt om de grip op je voeding terug te krijgen. 


  Je herkent het misschien wel? Op dit moment ben je ontevreden over je huidige levensstijl. Met name je voedingspatroon weet je maar niet onder controle te krijgen. Er is zoveel informatie beschikbaar, er zijn zoveel verschillende diëten en afslank methodes dat jij compleet dichtslaat. Je zou graag het juiste willen doen maar eigenlijk heb je geen idee waar je moet beginnen. Verschillende afval pogingen zijn mislukt en met name je energielevel en belemmerende gedachtes houden je tegen. Je wilt zo graag die vicieuze cirkel doorbreken en de juiste stappen zetten. 

Het probleem waarom het jou nog niet is gelukt om grip te krijgen op je voeding komt door het uitstelgedrag dat je vertoont. Je gedachtes houden je tegen hetgeen te bereiken wat je écht graag zou willen.

Ervaringen

"Lekker eten hoeft niet moeilijk te zijn."
Ik merkte dat ik in de maanden voor de cursus minder goed op mijn voeding lette, dus kon wel een stok achter de deur gebruiken. Een programma van twintig stappen met bijbehorende opdrachten die je op je eigen tempo kunt uitvoeren. Wat ik vernieuwend vond, was dat de eerste tien stappen het creëren van een gezonde mindset behandelden. Het was voor mij waardevol om dieper op bepaalde patronen in te gaan en niet van het ene op het andere moment een streng voedingspatroon na te leven. Bonus: de mindset-opdrachten zijn ook heel goed toe te passen op andere vlakken. Door deze cursus denk ik positiever en ben ik eraan herinnerd dat gezond, lekker eten niet moeilijk hoeft te zijn, dus ik kan de online cursus iedereen aanraden!
Anneloes
"Ik heb meer balans door het creëren van andere gewoontes."

Ik was niet erg tevreden met mijn huidige gewoontes. De cursus geeft je handvatten voor een gezonde basis op de lange termijn. 

De cursus heeft voor mij meer balans in mijn dagelijks leven gegeven door het creëren van andere gewoontes. Dagelijks voldoende water drinken, Ook de houvast door middel van een boodschappenlijst. Ik kan iedereen aanraden de cursus ook te doen, zodat zaken helder zijn voor jezelf. 


Jolanda
"Als moeder is de cursus heel goed toe te passen."
Ik zag door de bomen het bos niet meer en wilde heel graag het juiste doen voor mijn lichaam. Er is een hele hoop aanbod over voeding alleen bijna niemand pakt het bij de kern aan. Ik wist op een gegeven moment heel goed hoe ik zou moeten eten en wat ik graag wilde qua voeding. Alleen mislukte elke poging hierin. Een van de eerste stappen van de cursus gaat over je belemmerende overtuigingen en dat heeft voor mij hele mooie inzichten gegeven. Elke dag ontvang je een uitgebreide mail met een sheet. Deze stappen volg je op een moment wat je het beste uitkomt. Je kan het hierdoor op je eigen tempo volgen. Omdat ik graag wilde veranderen kostte het mij weinig moeite. Het is ook heel goed toe te passen bij een heel druk moeder leven met kids, werk, sporten, man etc...Ik ben heel blij dat ik dit ben ga doen en kan zelf mezelf hier en daar op nummer 1 zetten.
Inge

Ook jij:

 • Kan een gezond voedingspatroon creëren waarbij je alles kan en mag eten. 
 • Kan oprecht gaan genieten van een lekker snack zonder schuldgevoel.
 • Kan de tijd vrij maken om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten.
 • Kan gewoontes inbouwen zodat gezond eten als vanzelf gaat.
 • Kan genieten van een voedingspatroon die je energielevel omhoog brengt.
 • Kan effectief gewicht verliezen door het eten van de juiste voeding voor jouw lichaam.


Waarom lukt het zoveel vrouwen niet om gezonder te gaan eten en dit patroon vast te houden? 


Omdat zij zich enkel focussen op de pijler: voeding. En niet alleen jij focust je specifiek op deze pijler. Heel veel diëten en afslank methodes focussen zich hier ook op.


Laat me dit uitleggen. 


Veel vrouwen zijn alleen maar bezig met:

 • Het veranderen van hun voedingspatroon
 • Wat ze wel en niet mogen eten
 • Wat gezond en ongezond is
 • Het ideale voedingsschema
 • Hoe ze op de snelste manier kunnen afvallen
 • Welk dieet ze nu weer eens zouden gaan doen


Maar veel vrouwen doorzien niet het echte probleem waarom ze er keer op keer niet in slagen om hun voedingspatroon onder controle te krijgen en hun gewicht weten te behouden. 


Mindset is hier hét sleutelwoord, dé oplossing, hét belangrijke fundament om je voedingspatroon en je gewicht onder controle te krijgen. 


Tijdens de cursus leer ik jou grip op je voeding te krijgen door een healthy mindset te ontwikkelen die ervoor zorgt dat jij:

 • Nieuwe gewoontes creëert en weet te behouden.
 • De juiste focus behoud door het stellen van gerichte doelen.
 • Afrekent met je belemmerende overtuigingen en op deze manier een nieuwe basis ontwikkelt voor jouw voedingspatroon.
 • Een echte commitment met jezelf weet aan te gaan en op deze manier leert om je gezondheid op nummer 1 te zetten.
"Wat mij het meeste geholpen heeft is de leidraad voor een 'goede' dagindeling"

De vakantie staat voor de deur, de koffer moet gewogen worden. Dat lukt niet zonder eerst mijzelf te wegen. Hoewel ik weet dat het getal te hoog zal zijn is het toch altijd weer schrikken. Na de vakantie moet er wat gebeuren! Tijdens deze vakantie komt de online cursus voorbij, precies het goede moment! Ik meld mij gelijk aan.


Om de dag plan ik de cursus tijd voor mijzelf in, ga er echt even voor zitten. Het begint met leuke informatieve filmpjes, met een hoog 'oja, logisch' gehalte. Maar zeker een eye-opener. Door alles op te schrijven zie ik direct waar mijn valkuilen liggen. Ergens ver weg wist ik dit wel, maar door dit proces wordt het ook zichtbaar.

Wat mij het meeste geholpen heeft is de leidraad voor een 'goede' dagindeling en de voorbeeld recepten. Ik ben direct mijn ontbijt en tussendoortjes gaan 'preppen'. Hoewel ik daar eerst wat sceptisch tegenover stond, helpt mij dat zeker. Inmiddels heb ik een heel lijstje met mogelijkheden voor ontbijt en tussendoortjes. Naast verantwoord zijn ze nog super lekker ook!


Momenteel ben ik veel bewuster bezig met mijn eten, heb ik een aantal variaties die net zo makkelijk zijn als mijn oude gewoonten. En geniet ik nu meer van mijn eetmomenten.


De cursus is een laagdrempelige manier om je bewust te worden van je huidige leefstijl en geeft stevige handvatten om dit om te buigen. Iedereen die opzoek is naar een gezondere leefstijl zonder opgelegde regels en beperkingen en iedereen die openstaat om kritisch en bewust naar zichzelf te kijken, zou ik deze cursus zeker aanraden.

Joukje
"Ik dacht veel dingen te weten over gezond leven, maar toch heb ik door deze cursus weer nieuwe inzichten en inspiratie gekregen."

Ik ben begonnen met de cursus 'grip op je voeding' omdat ik zelf de 'grip' op mijn voeding een beetje kwijt was. Deze cursus is zeker een stap in de goede richting geweest. Het fijne aan deze cursus is dat je het in je eigen tijd, op je eigen tempo, en op jouw manier kunt invullen. Ik dacht veel dingen te weten over gezond leven, maar toch heb ik door deze cursus weer nieuwe inzichten en inspiratie gekregen. Ik heb meer inzicht in wat mijn valkuilen zijn, en hoe ik hier in de toekomst beter mee om kan gaan. Het heeft voor mij veel bewustzijn gecreëerd, maar ik heb ook hele praktische tips in mijn leven geïmplementeerd. Zo heb ik een aantal nieuwe recepten uitgeprobeerd en 'prep' ik nu mijn lunch voor op het werk. Wat mij ook erg geholpen heeft is het concreet maken van je doelen. Door deze bewust op te schrijven maak je je doelen veel concreter en denk ik dat ik meer kans heb ze ook daadwerkelijk te behalen.


Ik raad iedereen die de grip op haar voeding kwijt is om deze cursus te volgen. Het geeft je weer een boost om je gezonde levensstijl op te pakken! 

Isabelle

De Online Cursus

De Inhoud

• In 20 dagen, met 20 praktische opdrachten transformeer jij je voedingspatroon en pak je de regie en controle terug. 


• De eerste 10 opdrachten hebben alles te maken met het ontwikkelen van je healthy mindset in relatie tot voeding. 


• De laatste 10 opdrachten gaan dieper in op je voedingspatroon. Je leert in hele kleine en praktische stappen je voedingspatroon veranderen, etiketten lezen, een eetmenu samen te stellen en nog veel meer.


• Het ultieme doel van de online cursus is om jou in 20 dagen de juiste tools, tips en trucs mee te geven zodat jij exact weet wat er voor nodig is om de grip terug te krijgen op je voeding en jij het gewenste lichaam kunt gaan creëeren. 

De Vorm

• De online cursus vindt plaats in je mailbox. Iedere dag ontvang je een mail met een praktische opdracht en de bijbehorende theorie. Zou pak je de nieuwe kennis snel op en pas je het direct toe in de praktijk. Een opdracht uitvoeren kost gemiddeld 20 minuten per dag. 


• Je ontvangt een eBook met een boodschappenlijst, receptenlijst en een voorbeeldweekmenu.


• Voor iedere opdrachten ontvang je een sheet. Deze print je uit zodat je direct aan de slag kunt met het maken van de opdracht.


• Bij iedere opdracht ontvang je uitleg en de belangrijkste theorie over dat specifieke onderwerp. Dit kan in de vorm van tekst zijn, een audiofragment of in de vorm van een video. 

Waarom deze cursus

  Ik heb deze cursus ontwikkelt omdat ik veel vrouwen zie struggelen met hun voedingspatroon en vaak onbedoeld de verkeerde weg in slaan. Ik help vrouwen om op de meest effectieve manier een gezond gewicht te bereiken en vooral ook te behouden op een eerlijke, transparante en praktische manier. 


  Ik heb mijzelf een voedingspatroon aangeleerd waarbij ik alles kan en mag eten. Ik heb een vaste boodschappendag, mealpreppen is voor mij een must en het maken van een weekmenu zorgt ervoor dat ik de juiste focus behoud en niet terugval on oude ongezonde patronen. Ik ken de tools voor een healthy mindset en pas deze op dagelijkse basis toe. 


  Ik noem het een geautomatiseerd systeem en dit wil ik jou ook leren. Want als ik een keer een minder goede dag heb kan ik altijd terugvallen op mijn systeem en weet ik dat ik direct weer de grip heb op mijn voeding. De dingen die ik fijn vind om toe te passen zijn voor jou misschien heel ander. Tijdens de cursus ontwikkel jij je eigen systeem en pas je toe wat het beste bij jou als persoon past.


  Jij bouwt in 20 dagen een voedingspatroon met nieuwe gewoontes en ontwikkelt een healthy mindset zodat jij dit keer niet terugvalt in je ongezonde gewoontes.€ 47,-

Online cursus: grip op je voeding

 • 20 praktische opdrachten
 • eBook met boodschappen -en receptenlijst 
 • Voorbeeld weekmenu
 • Theoriemodules en video's
 • Downloadbare sheets 

Wat heb ik nodig voor de online cursus?

Een mailadres waar je de opdrachten in je mailbox kunt ontvangen. De sheets met opdrachten zijn handig om uit te printen maar is geen must. De opdrachten kun je ook maken in bijvoorbeeld een notitieblokje.

Als ik het ticket heb gekocht wanneer kan ik dan beginnen?

Binnen 24 uur

Moet ik iedere dag een opdracht maken?

Nee hoor. Je mag de cursus op je eigen tempo doorlopen. Iedere dag ontvang je een mail met een stukje theorie en een opdracht. Jij bepaalt zelf of je de opdracht ook maakt of op een ander dag. Het cursusmateriaal blijft altijd beschikbaar.

Kunnen jullie garanderen dat ik gewicht verlies?

Wanneer je alle opdrachten serieus uitvoert dan zal je zeker stappen gaan zetten en indien gewenst de overtollige kilo's kwijt gaan raken. De cursus is gebaseerd op een lange termijn oplossing. Dit betekent dat de kilo's er niet af zullen vliegen zoals je misschien wel gewend bent met een dieet. Je creƫert een structurele basis die ervoor zorgt dat de kilo's die er af gaan ook echt vanaf zullen blijven.

Kan ik de cursus ook volgen als ik vegetarisch ben?

Ja, dat kan!

Ik weet niet zeker of de cursus wel bij mij past?

Dit kan alleen jij bepalen. De cursus helpt jou om met iedere dag een kleine stap de grip terug te krijgen op je voeding. Daarnaast neem ik je mee in de theorie over voeding. Maar alleen hetgeen wat je echt moet weten!

Ik heb mij aangemeld voor de cursus maar na 2 dagen nog geen mail ontvangen?

Dan kan het zijn dat er iets is misgegaan. Stuur dan even een mail naar charda@believein.nl of een app bericht naar 0681153855 en wij lossen het zo snel mogelijk voor je op.