Gratis proefles


KOM ALLEEN OF MET EEN VRIENDIN EN ONTDEK OF FUNCTIONEEL FIT BIJ JOU PAST


Ben jij er klaar voor om je oude gewoontes achter je te laten? Wil je het onzekere gevoel over je lichaam kwijt? Wil je definitief afrekenen met je overtollige kilo’s? Je hebt het zelf in de hand en wij van Believe in helpen je graag bij het vergroten van je levenskwaliteit, zelfvertrouwen en energie! Voel je welkom om kennis te maken met Functioneel FIT en reserveer vrijblijvend een proefles.
Klik op onderstaande button en kies de gewenste locatie, dag en tijd.
Ook kun je per locatie het rooster bekijken via LOCATIES. Hier vind je het lesaanbod per stad. Functioneel FIT traint iedere week op afwisselende locaties. Heb je je proefles geboekt kijk dan op welke locatie jij wordt verwacht.
Believe in werkt samen met Fitmanager. Dit is een online programma waar jij je gratis proefles kunt boeken en het lesrooster kunt inzien. Het aanmaken van een account is geheel gratis en vrijblijvend. Wanneer je lid wordt van Functioneel FIT kan je via Fitmanager (online of via een de app) wekelijks jouw workouts reserveren.
Mocht je toch nog twijfelen of de intensiteit bij jou past? Bekijk dan de video hieronder. Hierin schetsen wij een duidelijk beeld hoe onze Functioneel FIT workouts zijn opgebouwd.