Gratis proefles


KOM ALLEEN OF MET EEN VRIENDIN EN ONTDEK OF BELIEVE IN BIJ JOU PAST


Wat leuk dat je een proefles wilt komen ervaren bij Believe in. Wij helpen je graag met het behalen van je doelen, het verhogen van je levenskwaliteit en het vinden van de juiste balans.

Wellicht heb je al rondgekeken op de website en meer informatie verkregen over Believe in en haar FIT workouts. Onze missie is om vrouwen te helpen de juiste balans terug te vinden binnen hun huidige levensstijl waarin zij zich comfortabel, energiek en gelukkig voelen. Verlang jij hier ook naar maar is het je tot nu toe nog niet gelukt? Maak dan kennis met Believe in en wacht niet langer met het ervaren van een proefles.

Je boekt je proefles via onderstaande button en kiest vervolgens de gewenste locatie, dag en tijd.

WAAR MOET IK ZIJN?

Heb jij je proefles geboekt? Dan is het belangrijk om te weten op welke locatie jij wordt verwacht. Believe in rouleert iedere week met een aantal vaste verzamelplekken. Je vindt de juiste locatie en verzamelplekken HIER terug.

WAT NEEM IK MEE?

Het is belangrijk om sportkleding aan te trekken en schoenen met een goede demping. Wij geven de voorkeur aan hardloopschoenen. Daarnaast neem je natuurlijk voldoende water mee en vergeet ook niet een handdoek of yogamatje. Tijdens de FIT workouts sluiten we de laatste 10 minuten altijd af met een core-stabilitytraining.

WAT IS FITMANAGER?

Fitmanager is een online community waar jij een gratis account kunt aanmaken. Op deze manier kunnen de coaches van Believe in zien dat jij je hebt aangemeld voor een proefles en houden wij hier rekening mee tijdens de workouts. Wil jij je na de proefles aansluiten bij Believe in dan kan je met Fitmanager de workouts heel gemakkelijk en eenvoudig online reserveren. Besluit je om niet door te gaan na je proefles dan kun jij jouw account gemakkelijk weer verwijderen. Je zit dus nergens aan vast met het aanmaken van een gratis account.