Gratis proefles


GENIET VAN DE HERFST


Ben jij er klaar voor om jouw levenskwaliteit te verhogen? Wil jij investeren in je gezondheid? Durf jij jezelf op nummer 1 te zetten? Believe in helpt vrouwen de juiste balans terug te vinden binnen hun huidige levensstijl waarin zij zich comfortabel, gelukkig en energiek voelen.

Onze succesvolle en unieke outdoor trainingen zijn speciaal gericht op vrouwen. Wij inspireren en motiveren jou om het beste uit een outdoor training te halen geheel op jouw eigen niveau. De FIT workouts welke Believe in aanbiedt zijn voor iedere vrouw toegankelijk, laagdrempelig en juist ook voor beginnende sporters goed te volgen.

Tijdens de FIT workouts zorgen wij voor afwisselingen in de trainingen en rouleren wij wekelijks tussen verschillende outdoor locaties. Hoe leuk is het om iedere week op de mooiste plekjes te sporten in jouw eigen stad.

Believe in past de functionele trainingsmethode toe. Dit is een methode waarbij de workout de dagelijkse handelingen ondersteunt en verbetert. Binnen deze methode passen wij kracht, conditie en corestability training toe om de algehele conditie en spierkracht van het lichaam te verbeteren. 

Er wordt getraind met materialen, deze dienen als hulpmiddel om de spieren te versterken. Ook trainen wij functioneel met het eigen lichaamsgewicht om op deze manier het uithoudingsvermogen te vergroten. De Believe in coaches staan altijd voor jou klaar en zullen zorgen dat jij je comfortabel voelt tijdens het uitvoeren van de oefeningen.

Enthousiast? Ervaar dan nu jouw eerste FIT workout. Het enige wat je hoeft te doen is een gratis proefles boeken via onderstaande button. Kies vervolgens de gewenste locatie, dag en tijd.

WAAR MOET IK ZIJN?

Heb jij je proefles geboekt? Dan is het belangrijk om te weten op welke locatie jij wordt verwacht. Believe in rouleert iedere week tussen een aantal vaste trainingslocaties. Je vindt de juiste locatie en verzamelplekken HIER terug.

WAT NEEM IK MEE?

Het is belangrijk om sportkleding aan te trekken en schoenen met een goede demping. Wij geven de voorkeur aan hardloopschoenen. Daarnaast neem je natuurlijk voldoende water mee en vergeet ook niet een handdoek of yogamatje. Tijdens de FIT workouts sluiten we de laatste 10 minuten altijd af met een core-stabilitytraining.

WAT IS FITMANAGER?

Fitmanager is een online community waar jij een gratis account kunt aanmaken. Op deze manier kunnen de coaches van Believe in zien dat jij je hebt aangemeld voor een proefles en houden zij hier rekening mee tijdens de workout. Wil jij je na de proefles aansluiten bij Believe in dan kan je met behulp van Fitmanager de workouts eenvoudig online reserveren. Besluit je om niet door te gaan na je proefles dan kun je jouw account gemakkelijk weer verwijderen. Je zit dus nergens aan vast met het aanmaken van een account.