GRATIS Mealplanner voor planning & structuur

GRATIS Mealplanner voor planning & structuur

Planning en structuur. Twee woorden die nauw samenwerken en veel met elkaar gemeen hebben. Zonder planning en zonder structuur wordt je leven al snel een chaos. Niets mis mee als jij daar tegen kan. Maar voor een succesvolle en gezonde levensstijl is structuur en planning een must.

Hoe zorg jij ervoor dat je iedere week weer een gezond maaltje op tafel zet? Bekijk je het per dag? Haal je meerdere keren per week boodschappen of liever alles in 1 keer.

Dit is natuurlijk per persoon verschillend. Streef je een gezonde levensstijl na dan moet je op zoek naar een manier die bij jou past.

Als je mijn persoonlijke blogs leest dan weet je dat ik iedere week 2 keer mijn boodschappen in huis haal. Ik maak donderdag altijd een overzicht wat ik de komende week ga eten. Dan schrijf ik alle boodschappen op die ik daarvoor nodig heb, zodat ik vrijdag naar de markt kan om alle producten in huis te halen.
In de mealplanner staat ook een lijstje wat je altijd in huis ‘moet’ hebben voor een healthy lifestyle. Als je deze producten standaard in huis hebt kan je altijd een verantwoorde keuze maken.

Vaak ga ik dan dinsdag of woensdag nog een keer naar de supermarkt om de rest van de boodschappen in huis te halen die ik nodig heb. Je haalt dus ook nooit teveel in huis en dat scheelt ook weer in de kosten 😉 .

Het is heerlijk om te weten wat je de rest van de week gaat eten. Het geeft een hoop rust en voldoening. Want wees eerlijk, we zijn tegenwoordig allemaal zo druk met werken, het gezin en onze eigen dagelijkse bezigheden dat de gezondheid vaak maar onderaan het lijstje bungelt. Zonde.

De MEALPLANNER is dus een hele goede uitkomst om de structuur en planning op het gebied van je eetpatroon in goede banen te leiden. Ik zou zelf niet meer zonder kunnen en ik daag jou ook graag uit om de mealplanner een onderdeel te maken van je dagelijks leven.

TIPS
– Plan voor jezelf een vaste dag in wanneer jij de mealplanner gaat invullen
– Plan voor jezelf 2 vaste dagen in wanneer je je boodschappen in huis gaat halen
– Plan voor jezelf 1 vaste dag in waar je opzoek gaat naar lekkere en nieuwe recepten om gezond eten leuk en lekker te houden

Wanneer je op de MEALPLANNER klikt dan kan je deze downloaden in PDF formaat en meteen opslaan en printen voor gebruik.

De O staat voor ontbijt, de T voor tussendoor, de L staat voor lunch en de D staat voor diner.

Mealplanner
Geen reactie's

Geef een reactie