Functioneel FIT naar Papendrecht

Functioneel FIT naar Papendrecht


DE UNIEKE OUTDOORTRAINING VOOR VROUWEN


Wij brengen kracht, uithoudingsvermogen, balans en coördinatie samen tot één workout. Functioneel FIT is de unieke outdoortraining in groepsverband speciaal gericht op vrouwen. De belangrijkste kernwaarden van Functioneel FIT is dat iedere vrouw ongeacht haar huidige trainingsniveau zich te allen tijde op haar gemak voelt. Functioneel FIT is zo ingericht dat iedereen voldoening kan halen door haar eigen intensiteit te bepalen en zo haar levenskwaliteit kan verbeteren.

  • Ben jij er klaar voor om je oude gewoontes achter je te laten?
  • Wil je het onzekere gevoel over je lichaam kwijt?
  • Wil je definitief afrekenen met je overtollige kilo’s?
  • Ben je er klaar voor om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten?

Je hebt het zelf in de hand en wij van Believe in helpen je graag bij het vergroten van je geluk, zelfvertrouwen en energie!


DORDRECHT, ZWIJNDRECHT EN NU OOK……PAPENDRECHT


Functioneel FIT breidt uit naar PAPENDRECHT! Op dinsdagavond 17 april om 20.00 uur lanceren wij onze unieke outdoortraining. De locatie van deze avond is de Biezen. Iedere dinsdag en donderdagavond komt Functioneel FIT vast op het rooster. Wil je meer weten over Functioneel FIT en het aanbod? Klik dan HIER

Kom jij dinsdagavond 17 april naar de lancering van Functioneel FIT? Neem gerust je moeder, zus, nichtje en/of vriendin mee! Iedereen is welkom. Klik op “IK DOE MEE” en meld je gratis en vrijblijvend aan. Lukt het niet om op dinsdag te komen? Kom dan gerust op een andere dag een proefles ervaren.

Geen reactie's

Geef een reactie