believe-in

FitMama Fundamentals

 Jouw Sleutel tot een Veilige en Effectieve Sportroutine

Veel moeders worstelen met het hervatten van sporten na een lange pauze. De uitdagingen variëren van onzekerheid over waar te beginnen, tot het ontbreken van een gestructureerd plan dat past bij hun nieuwe levensstijl als moeder. Deze onzekerheid wordt vaak versterkt door een gebrek aan programma's die specifiek gericht zijn op de behoeften van moeders die terugkeren naar het sporten op fitnessgebied.

Waarom deze cursus?

kind

Gemaakt Voor Moeders

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor moeders die na een pauze weer willen beginnen met sporten, met oog voor jouw unieke behoeften en uitdagingen.
routine

Praktische Inhoud

Van ademhalingstechnieken en basisuitlijning tot gedragsverandering en het inpassen van sport in je drukke schema - elke module is zorgvuldig samengesteld om jou te ondersteunen op je weg terug naar fitness.
charda

Persoonlijke Expertise

Als ervaren sportcoach én moeder weet ik precies waar je mee worstelt en hoe ik je kan helpen.

Ervaar jij dit ook...

  1. Heb je het gevoel dat je niet weet waar te beginnen of ben je bang voor oordelen in een sportclubomgeving?
  2. Voelt het alsof je geen enkele sportactiviteit kunt vinden die echt bij jou en je unieke omstandigheden past? 
  3. Voel je je overweldigd door de druk van het 'perfecte' moederbeeld en denk je dat je niet genoeg tijd hebt voor jezelf en je gezondheid?
  4. Worstel je met het vinden van een sportroutine die aansluit bij je leven als moeder, waarbij je jezelf vaak op de laatste plaats zet?
  5. Ben je bezorgd dat je de fysieke uitdagingen niet aankunt na zo'n lange pauze? 
Je bent niet alleen. 'FitMama Fundamentals' is speciaal voor jou ontwikkeld. Het helpt je om een haalbare en plezierige sportroutine op te bouwen die past binnen je drukke leven. Met onze ondersteunende community en praktische modules, leer je hoe je sport een natuurlijk en vreugdevol onderdeel van je leven kunt maken, zonder schuldgevoel of stress. Neem vandaag nog de stap naar een gezondere jij.

Wat krijg je?

15 Modules Vol Waardevolle Inhoud

Je krijgt toegang tot modules over onderwerpen zoals ademhalingstechnieken, basishouding, beginnersoefeningen, techniek, en het plannen van je sportroutine.

Flexibel Leren

Alles vindt online plaats. Leer op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. Perfect voor de drukbezette moeder.

Ondersteunende Community

Krijg toegang tot een exclusieve community voor extra motivatie en ondersteuning.
€ 97,-

€49,-

'FitMama Fundamentals' Cursus

Ben je klaar om de regie over je gezondheid en sportroutine weer in eigen handen te nemen? Schrijf je dan nu in voor 'FitMama Fundamentals' en begin aan jouw reis naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven.