Ervaringen


LAAT JE INSPIREREN DOOR DE ERVARINGEN VAN ONZE LEDEN


Believe in is er voor iedereen. Je bepaald je eigen doelen, je eigen niveau en je eigen tempo. Het is logisch dat je de eerste lessen niet meteen volop mee kan doen en ik kan je garanderen dat je na d...

Bij Believe in heb ik het gevoel dat ik mezelf kan zijn. Er hangt een laagdrempelige en fijne sfeer. De afwisselende locaties ervaar ik als prettig. Een klein minpuntje voor mij persoonlijk is dat som...

Believe in heeft mij een unieke ervaring gegeven van buiten sporten. Ik wilde graag buiten sporten, omdat 8 uur per dag op kantoor mij erg futloos maakt. (“zitten is het nieuwe roken!”) Maar hardl...

Tot nu toe voel ik mij veel energieker en heb ik veel meer zelfvertrouwen. Ook mijn conditie is stukken verbeterd. Mijn doel is nog 5 tot 8 kilo af te vallen, meer conditie te krijgen en blijven focus...

Sinds ik sport bij Believe in is mijn conditie verbeterd, heb ik meer energie en merk ik dat mijn lichaam sterker is geworden. En doordat je kunt trainen op verschillende dagen/tijden lukt het me nu o...