Ervaringen


LAAT JE INSPIREREN DOOR DE ERVARINGEN VAN ONZE LEDEN


Tijdens de proefles was ik meteen enthousiast. Ik was op zoek naar een workout waarbij je alle spiergroepen gebruikt. De workouts zijn op een logische manier opgebouwd maar wel altijd verschillend. Zo...

Het fijne aan de les is dat je op je eigen tempo mee kunt doen. Ook al ben je een beginner of heb je gewoon een mindere dag: geen probleem. De coaches hebben een super fijne uitstraling en staan altij...

De workouts van Believe in zijn erg fijn. De lesopbouw bestaat uit verschillende onderdelen en dat maakt het leuk en afwisselend. Ik vind het sporten in de buitenlucht echt heerlijk en de afwisselende...

Believe in is er voor iedereen. Je bepaald je eigen doelen, je eigen niveau en je eigen tempo. Het is logisch dat je de eerste lessen niet meteen volop mee kan doen en ik kan je garanderen dat je na d...

Bij Believe in heb ik het gevoel dat ik mezelf kan zijn. Er hangt een laagdrempelige en fijne sfeer. De afwisselende locaties ervaar ik als prettig. Een klein minpuntje voor mij persoonlijk is dat som...