Ervaar Believe in met Rosina

Ervaar Believe in met Rosina

 “Een groot pluspunt is dat je mee kunt doen met de FIT workouts wanneer je wilt”

Hi, ik ben Rosina 32 jaar, getrouwd en sinds juli 2016 moeder van een zoontje. Ik heb altijd getennist en een tijdje hardgelopen. Ik werk als schoolmaatschappelijk werkster.

Ik ben altijd actief geweest door te tennissen. Ik ben me bewust van mijn eten maar met fases vind ik het lastig om niet te snoepen. Ik vind het belangrijk ook te genieten en niet altijd streng voor jezelf te zijn. Door mijn zwangerschap was mijn conditie ver te zoeken.

Na ongeveer 3 maanden deel te nemen aan Functioneel FIT zag ik zichtbaar resultaat. Mijn lichaam werd strakker en daarbij ben ik 4 kilo afgevallen. Ook is mijn conditie verbeterd. Mijn doel is om weer fit te worden na mijn zwangerschap. Ik weet dat ik daardoor nog lekkerder in mijn vel zal komen te zitten.

Bij Believe in heb ik het gevoel dat ik mezelf kan zijn. Er hangt een laagdrempelige en fijne sfeer. De afwisselende locaties ervaar ik als prettig. Een klein minpuntje voor mij persoonlijk is dat sommige locaties betaald parkeren zijn. Het spaarsysteem motiveert mij enorm, zo kun je je zelf nog belonen met leuke cadeaus als je genoeg stempels gespaard hebt.

Believe in geeft outdoortrainingen speciaal en alleen voor vrouwen. Je past er altijd tussen omdat de vrouwen van verschillende leeftijden, maten en soorten zijn. 

Wil jij net zoals Rosina ook geïnspireerd worden om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten? Meld je dan aan voor een GRATIS PROEFLES en ervaar wat onze unieke outdoortrainingen voor jou als vrouw kunnen betekenen.

Geen reactie's

Geef een reactie