Ervaar Believe in met Willemieke

willemiek

Ervaar Believe in met Willemieke

“Ik riep altijd dat sporten niks voor mij was. Nu is het tegendeel bewezen!”

Hoi, ik ben Willemieke, 23 jaar en ik sport vanaf januari 2018 bij Believe in. Ik werk als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg en ik houdt erg van koken en bakken.  

Voordat ik begon met sporten bij Believe in bewoog ik vrij weinig. Ik haalde de gemiddelde 6000 stappen per dag en fietste naar de stad, maar daar was ook alles mee gezegd. Ik heb een tijdje geprobeerd hard te lopen, maar ik kon mezelf hier moeilijk toe motiveren. Mijn conditie was erg slecht, ik was erg snel uitgeput bijvoorbeeld na het traplopen of een stukje fietsen. Verder voelde ik me regelmatig futloos en merkte ik dat ik steeds onzekerder werd over mijn lichaam. Oh, en ik riep altijd dat sporten niks voor mij was. Nu is het tegendeel bewezen!
Het afgelopen half jaar is mijn conditie echt een stuk verbeterd. Ik merk dit tijdens het sporten, mijn uithoudingsvermogen is vele mate beter. Ik houd de oefeningen goed vol en in het dagelijks leven kom ik ook goed de trappen op. Ook heb ik een stuk meer energie dan hiervoor en voel ik mij minder futloos. Nu ben ik na een nacht van acht uur goed uitgeslapen, dit was voorheen vaak niet het geval. Ik ben nu iets meer dan 5 kilo afgevallen, hier ben ik best trots op. Ik wil graag nog iets meer kilo’s kwijt, zodat ik een gezonder gewicht heb. Maar ik ben vooral gaan sporten met het doel om meer te gaan bewegen en lekkerder in mijn vel te zitten. En dit doel heb ik zeker bereikt.  

Ik sport soms samen met een vriendin, dit is fijn omdat je elkaar kunt motiveren om te gaan sporten. En gelukkig kan ik mijn gezondere levensstijl volledig doorzetten met steun van mijn man. Hij staat 100% achter mij en we proberen samen gezonder te eten en drinken.

De workouts van Believe in zijn erg fijn. De lesopbouw bestaat uit verschillende onderdelen en dat maakt het leuk en afwisselend. Ik vind het sporten in de buitenlucht echt heerlijk en de afwisselende locaties zijn leuk. De oefeningen zijn helemaal niet ingewikkeld. Ik was van te voren een beetje bang dat ik niet mee zou kunnen komen, ik ben motorisch namelijk een beetje onhandig (zeg maar gewoon lomp). Maar zelfs ik krijg alle oefeningen voor elkaar, de ene wat charmanter dan de andere maar dat maakt niet uit. Door de verschillende lestijden is het sporten goed te combineren met mijn werk en studie. De coaches zijn erg toegankelijk en stimuleren je altijd om het beste uit jezelf te halen, ze staan open voor vragen en geven graag advies.

Als je graag meer wilt bewegen en op zoek bent naar een afwisselende workout in de buitenlucht adviseer ik je aan te melden voor een proefles. Dan kun je zelf ervaren hoe fijn de sfeer is, hoe leuk de workouts zijn en hoop ik dat je net zo enthousiast wordt als ik.

Wil jij net zoals Willemieke ook geïnspireerd worden om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten? Meld je dan aan voor een GRATIS PROEFLES en ervaar wat de unieke outdoortraining voor jou als vrouw kan betekenen.

Geen reactie's

Geef een reactie