Ervaar Believe in met Mimouna

mimouna

Ervaar Believe in met Mimouna

“Er heerst een rustige sfeer zonder het competitie element waar ik normaal in de sport mee te maken had.”

Mijn naam is Mimouna en ik ben 28 jaar. Mijn hobby’s zijn wandelen, koken en creatief bezig te zijn zoals breien en haken. Ik werk als Medisch Technicus in een ziekenhuis.

Voordat ik mij aansloot bij Believe in half september 2017, had ik acht jaar vechtsport beoefend en hard gelopen. Ik had ook een jaar rust omdat we gingen verhuizen naar Zwijndrecht en de voorgaande sporten niet meer kon beoefenen in verband met mijn blessures.

In het jaar dat we in Zwijndrecht gingen wonen was ik onzeker en ik kende niemand. Op een dag wandelde ik om te verkennen door Zwijndrecht en ik ontdekte Believe in, later had ik het bedrijf opgezocht via internet en mij aangemeld voor de proefles.

Tijdens de proefles was ik meteen enthousiast. Ik was op zoek naar een workout waarbij je alle spiergroepen gebruikt. De workouts zijn op een logische manier opgebouwd maar wel altijd verschillend. Zo voeren we bijvoorbeeld altijd een circuittraining uit met materialen en vervolgens komt er een intervalronde aan bod waar de focus meer ligt op de conditie. Ook sluiten we altijd af met een buikspiertraining, wat ik erg fijn vind! Er heerst een rustig sfeer zonder het competitie element waar ik normaal in de sport mee te maken had. Hierdoor kan ik het beter vol houden en forceer ik mijn lichaam niet.

Believe in is een super gezellige club met enthousiaste dames. Het heeft mij fitter gemaakt, zowel mentaal als fysiek. Wat ik ook leuk vindt is de afwisselende locaties, het is nooit hetzelfde en daar houd ik van. Ook kan ik mijn grenzen opzoeken bij oefeningen, waardoor ik ook een niveau verder kan komen.

Het is echt een aanrader voor alle vrouwen ongeacht met welk je niveau begint.

Wil jij net zoals Mimouna ook geïnspireerd worden om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten? Meld je dan aan voor een GRATIS PROEFLES en ervaar wat de unieke outdoortraining voor jou als vrouw kan betekenen.

Geen reactie's

Geef een reactie