Ervaar Believe in met Michelle

Michelle

Ervaar Believe in met Michelle

“Ik heb nu eindelijk iets gevonden waar ik mijn afspraken voor af zeg of erom heen plan.”

Hi, Ik ben Michelle, 29 jaar en woon in Papendrecht. Ik werk bij een uitzendbureau op kantoor en ben verantwoordelijk voor de loon- en financiële administratie van uitzendkrachten en zelfstandigen. Ik heb al vele sporten uitgeprobeerd o.a. fitness bij diverse sportscholen, spinning, wielrennen, hardlopen en crossfit.

Op dit moment sport ik 2 keer in de week in Papendrecht. Als het niet uitkomt op deze vaste dagen, stap ik over naar Dordrecht. Handig want met je abonnement kan je op iedere locatie onbeperkt meedoen.

Sinds de zomer van 2017 deed ik niets meer aan sport. Ik voelde me vrij futloos, altijd moe en lui. Naar mijn werk fietsen (30 minuten) was soms al een hele opgave.
Verder ben ik altijd met gezond eten bezig geweest, maar soms ook wat minder. Ik wil het mezelf niet ontnemen om te genieten van een lekker etentje of extra wijntje.

In april 2018 ben ik aangesloten bij Believe in en sindsdien ben ik mentaal en fysiek op vele vlakken sterker geworden. Ik heb veel meer energie, ik pak vaker de fiets, ik heb zin om dingen te ondernemen, altijd bezig, geen rugpijn meer en voor mij het belangrijkste: ik heb meer uithoudingsvermogen.

Mijn doelstelling is mezelf nog fitter voelen, wat strakker worden, meer conditie opbouwen, zodat ik straks nog beter in m’n vel zit.

Voor mij betekent Believe in een vast agendapunt, dinsdag- en donderdagavond lekker in de buitenlucht trainen met alleen maar leuke mensen die er echt zin in hebben en je niet raar aankijken als je iets verkeerds doet. Iedereen is er om je te helpen om jouw doel te bereiken en dat is een hele fijne gedachte. Tegenwoordig plan ik alles rondom die 2 avonden en daar houdt iedereen in mijn omgeving rekening mee. Ik vind het zo belangrijk om die 2 avondjes voor mezelf te hebben en m’n eigen ding te kunnen doen.

Ik kan mij de proefles nog goed herinneren. Ik viel bijna flauw omdat ik niks gewend was. Ik vond de sfeer direct heel fijn, je werd echt opgenomen in de groep. Ik vraag altijd veel van mezelf en ga tot het gaatje. Ik heb hier wel geleerd dat je alles op eigen tempo uit kan voeren waardoor je oefeningen ook goed afmaakt en iedereen respecteert dat. Ik vind juist het groepselement, of je nu met twintig of maar met z’n vieren bent, zo fijn. Iedereen laat elkaar in hun waarde. En als je iets niet goed doet, wordt je op een fijne manier gecorrigeerd waardoor je dus niet zomaar wat doet. Ook vind ik het heel fijn om iedere les een andere locatie te hebben en geen één les die hetzelfde is, houdt het super leuk! 

Ik zou iedere andere vrouw adviseren om bij Believe in te komen sporten om alle boven genoemde redenen. Ik heb zoveel uitgeprobeerd, maar ik heb nu eindelijk iets gevonden waar ik mijn afspraken voor af zeg of erom heen plan. Het is een super fijne en leuke manier om in beweging te blijven.

Wil jij net zoals Michelle ook geïnspireerd worden om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten? Meld je dan aan voor een GRATIS PROEFLES en ervaar wat de unieke outdoortraining voor jou als vrouw kan betekenen.

Geen reactie's

Geef een reactie