Ervaar Believe in met Anouk

anouk

Ervaar Believe in met Anouk

“Ondanks dat het soms zwaar en afzien is heb ik daarna juist méér energie!”

Hi, mijn naam is Anouk, 26 jaar. Ik ben werkzaam bij een projectontwikkelaar/belegger in het vastgoed.

Voordat ik bij Believe in terecht kwam deed ik aan fitness en volgde ik groepslessen in de sportschool. Toch had ik regelmatig geen zin en motivatie om te gaan. Omdat ik fulltime op kantoor werk zag ik er op een gegeven moment tegenop om ’s avonds ook weer binnen in een sportschool door te brengen.

In april 2018 ben ik lid geworden van Believe in. Sindsdien sport ik iedere week trouw 2 á 3 keer op de locatie Dordrecht. Ik geniet nu echt van het sporten, ondanks dat het soms zwaar en afzien is. Ik heb daarna juist méér energie! Dat had ik met binnen sporten nooit. De buitenlucht doet me ontzettend goed. Ook zijn het altijd leuke groepen met dames. Iedereen is positief en helpt elkaar waar nodig. Er hangt altijd een goede sfeer en positieve vibe. Dit vind ik erg belangrijk.  

Ik zou graag fitter en energieker willen worden/blijven. Ook hoop ik gezond te blijven door ’s avonds lekker te bewegen na een hele dag stil te hebben gezeten op kantoor. Als ik daarbij een aantal kilo zou afvallen is dat alleen maar mooi meegenomen.

Het fijne aan de les is dat je op je eigen tempo mee kunt doen. Ook al ben je een beginner of heb je gewoon een mindere dag: geen probleem. De coaches hebben een super fijne uitstraling en staan altijd open voor vragen en hulp. Je hoeft je niet bezwaard of opgelaten te voelen, iets wat ik zelf heel fijn vind en in de sportschool wel eens anders heb ervaren. 

Ik sport graag bij Believe in omdat je altijd omringd bent met een gemixt en gezellig gezelschap en niet alleen maar #fitgirls. Ik denk dat dat de kracht is waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt en je echt voor je plezier komt sporten. 

Iedereen die mij vraagt wat voor sport ik nu doe vertel ik een enthousiast verhaal, omdat ik hoop dat meiden in mijn omgeving ook lid zullen worden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. 

Twijfel jij nog? Ik zou je zeker aanraden om eens een proefles te komen ervaren. Je zult merken dat sporten op deze manier echt leuk wordt. Je sport op je eigen intensiteit en het buiten zijn doet iedereen goed. Het uur vliegt ook voorbij!

Wil jij net zoals Anouk ook geïnspireerd worden om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten? Meld je dan aan voor een GRATIS PROEFLES en ervaar wat de unieke outdoortraining voor jou als vrouw kan betekenen.

Geen reactie's

Geef een reactie