Ervaar Believe in met Merel

Ervaar Believe in met Merel

“Inmiddels kan ik met trots vertellen dat ik al 20 kilo ben afgevallen”

Hi, ik ben Merel, 21 jaar. Vanaf mijn 4e tot 16e heb ik de sport korfbal beoefend. Tussendoor ook nog een jaar getennist. Ik werk 3,5 dag bij Intratuin, de rest (inclusief het weekend) ben ik bezig voor mijn eigen bedrijf LAB5.

Na mijn 16e is mijn conditie grotendeels weggevallen. Inmiddels 4 jaar een relatie en in die tijd ben ik best wat kilootjes aangekomen. Mijn vriend kan alles eten wat hij wilt en komt geen gram aan. Ik snoep natuurlijk lekker met hem mee, maar je begrijpt het al….dit komt niet ten goede van mijn gewicht.

Eind augustus 2016 ging het roer om en besloot ik om af te gaan vallen. Daarbij ging ik ook op zoek naar een sport die bij mij zou passen. Van meerdere mensen hoorde ik dat Believe in echt een fijne manier van sporten is waarbij je op je eigen niveau kunt trainen. Eerlijk gezegd dacht ik alsmaar dat het echt niks voor mij zou zijn.

Na enige twijfel heb ik mij toch opgegeven voor een proefles, op aandringen van een vriendin 😉 en ja hoor, zelfs ik vond het erg fijn. De dag daarna heb ik mij direct aangesloten bij deze outdoortraining.

Inmiddels kan ik met trots vertellen dat ik al 20 kilo ben afgevallen. Natuurlijk wel in combinatie met een voedingsschema.

Tot nu toe voel ik mij veel energieker en heb ik veel meer zelfvertrouwen. Ook mijn conditie is stukken verbeterd. Mijn doel is nog 5 tot 8 kilo af te vallen, meer conditie te krijgen en blijven focussen op de outdoortrainingen. Niet verzwakken en zeker 1 keer in de week, maar als het kan 2 keer in de week deel te nemen aan de FIT workouts.

de FIT workouts zijn echt geschikt voor iedereen die het fijn vind om in de buitenlucht bezig te zijn. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat het enkel en alleen met vrouwen is. Je hoeft jezelf niet te bewijzen, iedereen is goed op haar manier. Je kunt sporten op je eigen niveau. De ene zal misschien 8 push-ups halen in 1 minuut en de anderen 15 maar dat maakt helemaal niks uit.

Iedere workout is anders. Verschillende locaties maakt het lekker afwisselend en leuk, ook al heb ik stiekem toch voorkeur voor bepaalde locaties 😉 Door het aanmoedigen van de coach durf je ook echt tot het uiterste te gaan. Iets wat bij een individuele sport minder snel lukt. De coach motiveert en geeft complimentjes, waardoor je alleen maar meer en meer wilt en ook nog even doorzet ook al ben je bijna op het eind van je oefening.

Ik adviseer het iedere vrouw die graag wilt sporten en van de buitenlucht houdt om in ieder geval een proefles te volgen bij Believe In en uiteindelijk dan waarschijnlijk lid te worden. Ook ik ben die drempel overgekomen en niemand had gedacht dat ik ooit zo sportief zou worden maar het is toch echt gelukt. Het doet je echt goed. Er hangt altijd een goede sfeer en de workouts bestaan uit gezellige groepen vrouwen.

Wil jij net zoals Merel ook geïnspireerd worden om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten? Meld je dan aan voor een GRATIS PROEFLES en ervaar wat onze unieke outdoortrainingen voor jou als vrouw kunnen betekenen.

Geen reactie's

Geef een reactie