Ervaar Believe in met Malou

Ervaar Believe in met Malou

“De ene keer is het in het pittoreske oude centrum en dan weer in een prachtig park”

Hi mijn naam is Malou, ik ben 35 jaar, en werkzaam als interieurarchitect.

Voordat ik mij aansloot bij Believe in maakte ik een moeilijke periode door en zakte mijn motivatie voor sport compleet weg. Ik werd futloos, energieloos en vooral heel moe.

Believe in heeft mij een unieke ervaring gegeven van buiten sporten. Ik wilde graag buiten sporten, omdat 8 uur per dag op kantoor mij erg futloos maakt. (“zitten is het nieuwe roken!”) Maar hardlopen was en is absoluut niet mijn ding, de outdoortraining/bootcamp van Functioneel Fit is precies wat bij mij past! Lekker buiten, afwisseling in cardio en kracht. Na een lesje ben ik energiek, verkwikt door de buitenlucht en trots op mezelf.

De afwisseling in cardio, kracht, groep/dubbel/trio of solo maakt dat het nooit hetzelfde is. Met natuurlijk de wisselende locaties! De ene keer is het in het pittoreske oude centrum en dan weer in een prachtig park. Het verveelt nooit!

De blogs van Charda werken ook inspirerend. Hoe zij haar hernia overwonnen heeft en ook haar strubbelingen heeft met plannen van sporten in een drukke week. Dat maakt dat het menselijk en herkenbaar is. Daar haal je steun uit.

Na het uurtje intensief sporten, waarbij jij geheel je eigen intensiteit bepaalt, lijk ik wel gek om een pak stroopwafels op te snoepen! Believe In zorgt voor een sportief mens, maar onbewust ook voor een gezond (etend) persoon.

Wil jij net zoals Malou ook geïnspireerd worden om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten? Meld je dan aan voor een GRATIS PROEFLES en ervaar wat onze unieke outdoortrainingen voor jou als vrouw kunnen betekenen.

Geen reactie's

Geef een reactie