Ervaar Believe in met Kim

Ervaar Believe in met Kim

“Believe in heeft echt mijn leven verrijkt. Ik zou niet meer zonder kunnen”

Hi, ik ben Kim, 22 jaar. Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerker. Ik werk als nanny en daarnaast een aantal uurtjes op een peuterspeelzaal. Mijn hobby’s zijn: hardlopen, lezen, schrijven, shoppen en uit eten gaan. Ik sport nu bijna 2 jaar bij Believe In.

Mijn reden dat ik begon met sporten was omdat ik me niet meer fijn voelde in mijn eigen lichaam. Ik vond mezelf niet mooi meer, maar ik was ook erg ongezond. Heel vaak ziek. We aten slecht, dronken frisdrank en bewogen weinig.

Ik boekte al snel resultaat, na 2 maanden Functioneel FIT zag ik al verschil aan mijn lichaam. Ik liep zelfverzekerd in mijn bikini rond te huppelen, terwijl een paar maanden ervoor ik me nog liep te schamen in mijn tankini. Ik ben veel fitter en gezonder. In totaal ben ik 12 kilo afgevallen, maar ik heb het nooit als zwaar ervaren. Het ging eigenlijk vanzelf.

Ik heb op dit moment een beetje een gek doel en dat is: aankomen. Ik ben na het afvallen blijven hangen in het extreem gezond eten en zo min mogelijk calorieën binnen krijgen. Nu gaat mij het tegen werken, ik heb niet genoeg energie om vrolijk de dag door te komen. Ik ben zoekende naar een nieuwe levensstijl waarin ik me lekker, gezond en gelukkig voel. Mijn doel is nu dus: een gezond gewicht bereiken.

Aan mijn vriend heb ik heel veel steun gehad, hij is tegelijkertijd met mij gaan sporten en gezonder gaan eten. Hij was gek op junkfood, eigenlijk leefde hij het liefst op patat en frikandellen, maar die zijn nu al bijna 2 jaar verleden tijd. Mijn zusje is ook lid van Believe In, dus wij sporten gezellig samen. Dat is vaak een motivatie, maar we veroordelen elkaar niet als we een keertje willen overslaan, daar is niets mis mee.

Als je een vraag hebt of als je ergens mee zit dan kan je altijd terecht bij de coach. Het is fijn dat er meerdere lessen per week gegeven worden, zodat de groepen kleiner zijn. Zo is er genoeg ruimte voor individuele begeleiding.

Als je als vrouw aan jezelf wil werken, als je voor een gezonde(re) levensstijl wil gaan, lekker sporten in de buitenlucht dan adviseer ik je zeker voor Believe in te kiezen. Het is een groep met gezellige meiden, van jong tot oud. Iedereen heeft respect voor elkaar en er heerst altijd een relaxte, gezellige sfeer. Believe in heeft echt mijn leven verrijkt, ik zou niet meer zonder kunnen.

Wil jij net zoals Kim ook geïnspireerd worden om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten? Meld je dan aan voor een GRATIS PROEFLES en ervaar wat onze unieke outdoortrainingen voor jou als vrouw kunnen betekenen.

Geen reactie's

Geef een reactie