Ervaar Believe in met Carolien

Ervaar Believe in met Carolien

Het uur is zo voorbij, heerlijk die afwisseling van locatie, oefeningen en materiaal!

Mijn naam is Carolien, ik ben 41 jaar, getrouwd en de trotse moeder van 2 lieve dochters. Ik ben doktersassistente en in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig.
Voordat ik startte bij Believe in wandelde ik met de hond, maar ik wilde toch wel graag wat intensievere beweging en mijn conditie verbeteren. Een vriendin vroeg mij mee te gaan en ik dacht; buiten? In de kou? In de stad? Dat is niks voor mij, maar ik ging mee en tot mijn verbazing vond ik het heel erg leuk. Het uur is zo voorbij, heerlijk die afwisseling van locatie, oefeningen en materiaal!

Sinds ik sport bij Believe in is mijn conditie verbeterd, heb ik meer energie en merk ik dat mijn lichaam sterker is geworden. En doordat je kunt trainen op verschillende dagen/tijden lukt het me nu om wel om het sporten te combineren met werk en gezin.

De lessen bij Believe in zijn erg afwisselend en heerlijk in de buitenlucht! Erg fijn is dat je het op je eigen niveau kunt doen en je goede aanwijzingen en enthousiaste aanmoediging krijgt van de coaches.
Wil jij net zoals Carolien ook geïnspireerd worden om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten? Meld je dan aan voor een GRATIS PROEFLES en ervaar wat onze unieke outdoortrainingen voor jou als vrouw kunnen betekenen.
Geen reactie's

Geef een reactie