Ben jij een bankhanger, een terugvaller, een druktemaker of een twijfelaar?

Ontdek in welk patroon jij vast zit waardoor het je steeds maar weer niet lukt om een duurzame levensstijl te creëren en 2 keer in de week, consistent te sporten. 

50%
Je bent er bijna
Waar mogen we de test naar toe sturen
Mogen we je
Je gegevens zijn veilig bij ons
Doe de test!
Vul je naam en mailadres in om de test te ontvangen.

Check je mail om de test te downloaden. 

Binnen 5 minuten weet jij waarom het jou niet lukt om van sporten een gewoonte te maken.

Wacht niet op motivatie

Wil je een succesvolle sport gewoonte of routine creëren? De eerste stap die je daarvoor wilt zetten heeft alles te maken met mindset. Je gedrag bepaalt je dagelijkse acties. Spreek jij keer op keer met jezelf of om dit keer echt meer tijd voor jezelf te maken maar lukt het steeds maar niet om het sporten op te pakken? Dan zit je zeer waarschijnlijk vast in een beperkende overtuiging. Je hebt bijvoorbeeld snel een schuldgevoel omdat je er altijd wilt zijn voor je kids. Of je denkt geen tijd te hebben door alle ballen die je hoog moet houden. 


Uit meer dan 10 jaar coaching ervaring weet ik dat als je wacht op motivatie het sporten nooit een onderdeel wordt van jouw levensstijl. Je hebt een gedragsverandering nodig om van sporten een gewoonte te gaan maken. Maar eerst wil je duidelijk krijgen wat jouw beperkende overtuigingen zijn waardoor je steeds maar weer in die vicieuze cirkel blijft hangen en nu nog steeds die overtollige kilo's bij je draagt en je aan het eind van de dag uitgeblust bent. 

  1. Ik heb geen tijd
  2. Ik moet eerst aan mijn conditie werken
  3. Ik ben te moe
  4. Straks kijken ze allemaal naar mij
  5. Ik heb geen goede sportschoenen
  6. Het kan pas weer als de kinderen wat groter zijn


Allerlei excuses die jou bewust of onbewust verder weg houden van een fit en gezond lichaam. Die jou verder weg houden van een vrolijke en energieke moeder te zijn. 

Zet nu de eerste stap om van sporten een gewoonte te gaan maken. Begin bij je gedrag en doe de test!

50%
Je bent er bijna
Waar mogen we de test naar toe sturen
Je gegevens zijn veilig bij ons
Doe de test
Your information is safe with us