Vacature: Believe in Coach

Believe in Outdoortraining is een groeiende outdoororganisatie met een geheel eigen ontwikkeld concept. Believe in helpt vrouwen de juiste balans terug te vinden binnen hun huidige levensstijl waarin zij zich comfortabel, gelukkig en energiek voelen. Dit doet Believe in door middel van haar FIT workouts. Onze unieke outdoortrainingen geschikt voor ieder niveau.

Wij geven vrouwen een plezierig, uitdagend en goed gevoel. Iedere vrouw is in staat om deel te nemen aan onze FIT workouts. Dit is ook precies hoe wij de trainingen inrichten en overbrengen. Laagdrempelig, uitdagend, intensief en kwalitatief.

Als Believe in coach wordt er van je verwacht dat je de FIT workouts zelfstandig voorbereid. Vervolgens geef jij jouw FIT workout aan een groep met enthousiaste vrouwen. Je beschikt over een eigen materialen pakket en geeft iedere week training op verschillende locaties. Tijdens de workouts inspireer jij vrouwen naar een gebalanceerde levensstijl, je motiveert hen en bent een echt voorbeeldfiguur. Je vindt het leuk om jouw oefeningen over te brengen aan de groep en hen een beleving mee te geven zodat zij na iedere training van jou met een voldaan gevoel naar huis gaan. In het bezit zijn van een rijbewijs en de beschikbaarheid hebben over een auto is onmisbaar.

WIJ ZIJN PER DIRECT OP ZOEK NAAR BELIEVE IN COACHES VOOR: DORDRECHT EN ZWIJNDRECHT

Dan zijn wij op zoek naar jou!

VEREISTEN:

KENNISTRAJECT:

Wanneer je bent aangenomen om Believe in coach te worden zul je allereerst met het kennistraject starten. Wij leiden je op tot een volwaardige Believe in coach die geheel zelfstandig een FIT workout kan verzorgen. Na het kennistraject ben je op de hoogte hoe je een training geeft van A tot Z conform de normen van Believe in.

Voldoet jij niet geheel aan bovenstaande eisen maar ben je wel gedreven en gepassioneerd om aan de slag te gaan als Believe in coach? Stuur dan ook je motivatie en cv!

BELIEVE IN BIEDT JOU:

Zie jij jezelf al vol passie en enthousiasme voor de groep staan om vrouwen iedere week te helpen en begeleiden naar een gebalanceerde levensstijl? Ben jij een inspirator en draag jij graag bij aan de groei van Believe in? Dan ontvangen wij graag jouw CV en korte motivatie. Mail je gegevens naar charda@believein.nl

PS: Ben jij een freelancer of beschik je al over vaste lessen maar ben je wel geïnteresseerd om als invaller te fungeren voor Believe in? Mail dan ook je gegevens naar bovenstaand mailadres.