Vacature: Believe in Coach

Believe in Outdoortraining is een groeiende outdoororganisatie met een geheel eigen ontwikkeld concept. Believe in inspireert en motiveert vrouwen de juiste balans terug te vinden binnen hun huidige levensstijl waarin zij zich comfortabel, gelukkig en energiek voelen. Dit doet Believe in onder andere door het aanbieden van outdoortrainingen in groepsverband, workshops, programma’s inclusief small group training en het geven van voedingsadviezen.

Voor het verzorgen van de outdoortrainingen in groepsverband zijn wij op zoek naar Believe in coaches voor de locaties Dordrecht en Zwijndrecht.

WAT DOET EEN BELIEVE IN COACH

Als Believe in coach bereid jij de FIT workouts zelfstandig voor. Vervolgens geef jij jouw FIT workout aan een groep enthousiaste vrouwen. Je beschikt over een eigen materialen pakket welke je van Believe in ontvangt en geeft iedere week training op verschillende locaties.

Tijdens de workouts inspireer en motiveer jij vrouwen naar een gebalanceerde levensstijl. Je bent een echt voorbeeldfiguur. Je vindt het leuk om jouw oefeningen over te brengen aan de groep en hen een beleving mee te geven zodat zij na iedere workout met een voldaan gevoel naar huis gaan.

VEREISTEN:

OPLEIDINGSTRAJECT:

In twee maanden leren wij jou alles op het gebied van coaching en begeleiding. Je ontvangt de blauwdruk voor het verzorgen van een kwalitatieve, laagdrempelige maar ook uitdagende outdoortraining. Na het opleidingstraject ben jij in staat om zelfstandig de FIT workouts te verzorgen van A tot Z. En mag je jezelf bootcamp / Believe in coach noemen.

BELIEVE IN BIEDT JOU:

Wil jij opgeleid worden tot Believe in coach en jouw passie en expertise voor een gebalanceerde levensstijl overbrengen op onze leden?

Dan zijn wij op zoek naar jou. Stuur je motivatiebrief, cv en foto naar charda@believein.nl

PS: Ben jij een freelancer en op zoek naar lesuren? Mail dan ook je gegevens naar charda@believein.nl.