De Booty Booster die precies vertelt hoe jij jouw bilspieren ronder en strakker krijgt zodat ook jij volgende zomer zelfverzekerd in bikini rondloopt

Voor vrouwen die genoeg hebben over de onzekerheid van hun lichaam en er klaar voor zijn om de bilspieren back in shape te brengen


  • Ontdek dé 5 handvaten die iedere vrouw hoort te weten bij het creëren van ronde bilspieren
  • De 8 allerbeste bilspieroefeningen voor thuis
  • Voorbeeld workout uit het succesvolle online trainingsprogramma 'Boost Your Booty'
  • Het best bewaarde geheim hoe je binnen afzienbare tijd de billen krijgt waar je van droomt
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we de guide naartoe sturen?
Download de gratis Booty Booster

De handvaten uit de guide hebben me een strakker lijf opgeleverd. Daarnaast ben ik me ook fitter en sterker gaan voelen, waardoor ik beter in mijn vel zit. 

Kim

donkey-kick

1,5 jaar geleden ben ik bevallen van mijn prachtige dochter. 9 maanden inclusief de maanden met het geven van borstvoeding, voelde mijn lichaam niet meer van mijzelf. Prachtig maar tegelijkertijd retezwaar. 


Mijn wekelijkse sportroutine was compleet verdampt en mijn lichaam was niet meer zo strak als voorheen. Laat staan dat het de mooie rondingen had bij mijn bilspieren. Het voelde slap en flubberig aan. 


Als sportcoach met meer dan 10 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van vrouwen naar een gebalanceerde levensstijl wist ik dan ook wat er moest gebeuren om mij weer zelfverzekerd te voelen en strakker in mijn vel te komen zitten. 


Die handvaten en tools heb ik gebundeld in een trainingsguide zodat ook jij precies weet wat je ervoor moet doen, en laten ;) om de gewenste rondingen te krijgen van jouw bilspieren. 


In de guide ontdek je :

  • De beste trainingsmethode voor je bilspieren
  • De vraag: "Is spierpijn wel of niet goed?" voor eens en altijd duidelijk beantwoord
  • Het allerbelangrijkste element dat je bilspieren nodig hebben om in vorm te komen
  • Hoe je door te trainen met lichte gewichten tot hetzelfde resultaat komt als dat je traint met zware gewichten
  • De 8 beste oefeningen voor thuis die jouw bilspieren in vuur en vlam zetten
Dat gaat je lukken met de Booty Booster waarbij we je een kijkje in de keuken geven over wat je wel en niet moet doen op trainings- en voedingsgebied. Stop met de 'ik doe maar wat-workouts' en ontdek de beste en effectiefste methode om jouw bilspieren 'letterlijk' naar een hoger level te brengen. 
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we de guide naartoe sturen?
Dat wil ik!