plan

Boost your Booty

In 10 weken de billen waar je van droomt

Start op 3 januari 2022
bands

Bouw aan je sportroutine

Niets lekkerders dan na een vakantieperiode een stok achter de deur te hebben! De kids starten aan het nieuwe schooljaar en jij neemt je goede voornemens mee. Meer tijd voor jezelf, gezonder eten en meer bewegen. 


Het Booty Plan gaat jouw helpen om deze vakantie je goede voornemens door te zetten. Het gaat jou je zelfvertrouwen terug geven en het brengt je een nieuwe sportroutine waarbij je de structuur en balans terug brengt binnen het gezin. 


Want als jij jezelf en je gezondheid op nummer 1 zet en goed in je vel zit dan voelt het gezin dit ook!


Wil jij?

 • Afrekenen met de coronakilo's
 • Strakkere billen, benen en buikspieren
 • Meer tijd voor jezelf hebben
 • Een goede balans tussen je werk, gezin en een gezonde levensstijl
 • Meer structuur en houvast in jouw sportroutine
Ik doe mee!


10

Weken

30

BBB-workouts

3

Booty Bands
ronde billen

Ronde billen

Welke vrouw wil het niet? Een mooie, ronde en stevige bilpartij. Dat is waar het allemaal om draait in dit 'Booty Plan'. Tijdens het trainingsprogramma ga jij aan de slag met effectieve en resultaatgerichte oefeningen specifiek en alleen voor de bilspieren. Het geheim voor het creëren van ronde billen delen we in een online clinic waarin we alles uitleggen hoe jij je booty onder de meest ideale omstandigheden ronder en strakker krijgt. Met meer dan 100 verschillende oefeningen en variaties voor jouw booty 'zit' jij deze nazomer een stuk lekkerder op het terras ;)!  
benen

Strakke benen en een platte buik

Hoewel de meeste aandacht in dit programma naar de billen gaat slaan we de benen en buik zeker niet over. Het is onmogelijk om slechts 1 spiergroep te trainen omdat alles in ons lichaam met elkaar verbonden is. Je vind in het 'Booty Plan' daarom ook 10 verschillende core-stability workouts terug. Daarin versterk je niet alleen je buik maar richtten we onze aandacht ook op de bekken en onderrug. Dit is tevens een belangrijk aspect voor vrouwen die na de bevalling het sporten weer mogen oppakken. 

Hét BBB-programma

voor de vrouw die wilt shinen!

Boost Your Booty

Deze dames gingen je voor

Ik heb nooit eerder een sportroutine gehad en dit trainingsprogramma heeft ervoor gezorgd dat ik dit wel kreeg. Simpelweg omdat me duidelijk is wat me te doen staat. Ik plande de workouts in mijn agenda en het gaf me zo'n goed gevoel om te sporten. Ik had al mooie ronde billen, maar ze voelen na deze weken een stuk steviger en strakker. Heel fijn!
Claudia

Het programma heeft me zeker een strakker lijf opgeleverd. Daarnaast ben ik me ook fitter en sterker gaan voelen, waardoor ik beter in mijn vel zit. 

Over de booty bands ben ik erg enthousiast, dit zijn de eerste banden die ik gebruik die niet opkrullen, echt top! De workouts zijn laagdrempelig en effectief, maar ook pittig en uitdagend. Waar wacht je nog op? ;-) 

Kim
Het booty plan pakt precies die gebieden aan waar ik graag aan wilde werken. Dankzij de goed opgezette online workouts voelde het net alsof Charda in jouw kamer aanwezig is en je duidelijke instructies geeft. Dit in combinatie met de comfortabele booty bands zorgt echt voor een volledige workout, die je gewoon kan volgen vanuit huis. Super handig en flexibel! 
Barbara

Booty Bands

Bij het Booty Plan zijn de booty bands natuurlijk onmisbaar. En hoe leuk zijn ze met de verschillende (dieren)printjes. Iedere booty band heeft een ander weerstandsniveau. Je ontvangt er in totaal 3 inclusief handig opbergzakje.

BBB workouts

In 10 weken ga jij je buik, benen en vooral de billen optimaal en effectief trainen. Je doet dit 3 keer in de week. In totaal zijn er 30 workouts bij het Booty Plan inbegrepen. Alle workouts duren gemiddeld 20 tot 30 minuten en zijn online te bekijken. 

Clinic

Wij zullen eenmalig een online clinic organiseren waarbij wij de geheimen van een mooie, ronde bilpartij met je zullen delen. Kan je niet live bij de clinic zijn? Geen zorgen. Deze wordt opgenomen en blijft 10 weken lang beschikbaar om terug te kijken. 

Online community

Een online omgeving waarbij gelijkgestemde vrouwen bij elkaar komen. Het werkt motiverend en inspirerend tegelijkertijd. Stel je vragen, deel een lekker recept of leuke tip en breng elkaar naar een hoger level!

eBook & Planner

Als bonus ontvang je een eBook met alle uitleg over het Booty Plan en hoe jij een sportroutine creëert en behoud. Daarbij vind je digitale planner die je helpt om geen workout te missen!

Voedingscursus

Een gezonde levensstijl gaat niet alleen over structuur en sport. Voeding is ook een belangrijke pijler en omdat wij graag willen dat je mooie resultaten behaalt ontvang je van ons de cursus: 'Grip op je voeding' er helemaal gratis bij. 

Wat werkt niet

 1. 30 Dagen challenges
 2. Te licht trainen
 3. Lange trainingen zonder effect
 4. Verkeerde oefeningen 
 5. Je onzeker voelen in een sportschool

Wat werkt wél

 • Gerichte en effectieve bilspieroefeningen
 • Variaties in weerstandsniveau aanbrengen
 • Korte en gevarieerde workouts die vol te houden zijn
 • Focus op progressieve overload 
 • Trainen vanuit huis waar je je zelfverzekerd voelt
Laten we eerlijk zijn, de meeste vrouwen voelen zich niet prettig bij het doen van bilspier oefeningen in een sportschool waarbij we het gevoel hebben dat iedereen naar ons kijkt. Daarnaast doen veel vrouwen maar wat. Squats, lunges en deadlifts in de hoop dat we strakker en sterker worden. Dat is nu verleden tijd met het 'Boost your Booty plan'. Het BBB-programma leert jou om vanuit huis effectieve en resultaatgerichte workouts uit te voeren waarbij je de bilspieren gericht traint. Geen 30 dagen challenges meer, geen verkeerde oefeningen meer en je vooral niet meer onzeker voelen in de sportschool.
booty plan
€ 199,-
79,-

Boost your Booty plan

 • Booty Band set met 3 weerstandsniveau's (t.w.v. €39,95) 
 • 20 workouts gericht op billen en benen (t.w.v. €38)
 • 10 workouts gericht op buik - en bekkenbodem  (t.w.v. €19)
 • Voedingscursus (t.w.v. €47)
 • Online Clinic "het geheim van mooie, ronde billen" (t.w.v. €32)
 • Online community (t.w.v. €19)
 • eBook met digitale planner (t.w.v. €5,95)
                   

Booty Plan

Hoe ziet het Boost Your Booty Plan eruit?

Het 'Boost Your Booty Plan' is een online BBB programma. Dit betekent dat je vanuit huis gericht aan de slag gaat met het trainen van je buik, benen en billen. De billen/booty krijgt het meeste aandacht in dit programma. In 10 weken willen we namelijk dat jij mooie, ronde en strakke billen creëert. Hiervoor geven wij meer dan 100 verschillende bilspier oefeningen die effectief en resultaatgericht zijn. Deze oefeningen zijn verwerkt in 30 online workouts die je via een online community toegestuurd krijgt. Bij het Booty Plan worden de Booty Bands geleverd. Ontvang je een online clinic, een eBook met digitale planner en omdat wij willen dat je mooie resultaten behaald krijg je onze succesvolle cursus: 'Grip op je voeding' er gratis bij.

Wanneer start het 'Boost Your Booty Plan'?

We starten op maandag 30 augustus. Vanaf die dag krijg je toegang tot de online community en worden de eerste 3 workouts van die week gedeeld.

Wat zijn Booty Bands?

Booty Bands zijn grote elastieken. De 3 weerstandsbanden die je op deze pagina ook regelmatig afgebeeld ziet staan. Iedere booty band heeft een ander weerstandsniveau. Zo kan je afwisselen in jouw trainingsniveau en progressieve overload creëren om je buik, billen en benen te vormen en shapen. Bij de booty bands wordt ook een opbergzakje geleverd.

Kan ik de Booty Bands ook los kopen?

Op dit moment zijn de Booty Bands als 3 pack ook tijdelijk los verkrijgbaar. We hebben deze beperkt op voorraad. Je shopt de Booty Bands via believein.nl/shop

Hoe werken de online workouts?

Wanneer jij je aanmeld voor het 'Booty Plan' ontvang je een mail met instructies om een app te downloaden. Via deze app wordt je toegelaten in een besloten groep en dit is een online community waarbij je met andere deelnemers kunt communiceren. Dit is ook de plek waar iedere week de BBB workouts in worden gedeeld. Je klikt eenvoudig op een link en de workout speelt zich vanzelf af.

Hoe lang duren de workouts?

De workouts zijn gericht op vrouwen met een druk gezinsleven die graag vanuit huis sporten. Om die reden duren de workouts niet langer dan 30 minuten. Dit is zonder een warming up en cooling down. Uiteraard bieden we deze ook aan in het trainingsprogramma.

Kan ik de workouts op mijn eigen tijd doen?

Ja, alle workouts zijn van te voren opgenomen. Met behulp van de digitale planner kan jij zelf bepalen wanneer je de workouts doet. Vervolgens ga je naar de community en klik je op de juiste workout die je graag wilt doen.

Blijven de workouts beschikbaar na het programma?

De workouts blijven 8 weken na afloop van het Booty Plan beschikbaar. In totaal heb je dus 18 weken de tijd om het Booty Plan geheel af te ronden. Het mooie en meest effectieve is natuurlijk dat je direct kunt starten met de andere deelnemers en iedere week de 3 workouts volgt zodat je binnen 10 weken alle workouts hebt afgerond.

Heb ik zelf nog materialen nodig?

Ja, een (yoga)matje is onmisbaar tijdens het doen van de BBB workouts. Soms maken me ook gebruik van een bank of stoel. Daarnaast adviseren we ook om sportschoenen aan te trekken met een goede demping.

Kan ik in 10 weken echt rondere billen krijgen?

Dit is zeker mogelijk maar hangt van verschillende factoren af zoals inzet, lichaamssamenstelling, voedingspatroon, trainingsfreqeuntie. Dit alles zullen we ook uitgebreid behandelen in de online clinic zodat jij voor jouw lichaam de beste keuzes kan maken.

Hoe verloopt het betalingsproces?

Je betaalt eenvoudig met iDeal. Na je betaling verwerken wij je order. De Booty Bands worden binnen 5 werkdagen verstuurt.

                 
arrow_drop_up arrow_drop_down