Bootcamp & Bowls bij Smooth Dordrecht

Bootcamp & Bowls bij Smooth Dordrecht

Hey you! Ben jij ook een echte health freak en vind je een gezonde levensstijl belangrijk? Dan hebben wij een super tof event voor jou. In samenwerking met Smooth Dordrecht organiseren wij op zaterdag 14 april de eerste editie van Bootcamp & Bowls. 

Sport en gezonde voeding brengen we samen. Om 9.00 uur starten we met een uitdagende bootcamptraining in de buitenlucht waarna we afsluiten met een heerlijke smoothiebowl van Smooth Dordrecht.

Dit alles voor slechts €9,50 per persoon. Reserveer nu je plekje want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Trommel je vriendin(nen) op en start jouw zaterdagochtend met een boost van nieuwe energie!

GEEF JE OP

Na jouw aanmelding ontvang je een bevestigingsmail van ons met verdere informatie.

VEELGESTELDE VRAGEN BOOTCAMP

Voor wie is de bootcamptraining?
De bootcamp is voor vrouwen (vanaf 18 jaar) die het belangrijk vinden om zichzelf en hun gezondheid op nummer 1 te zetten.

Hoe ziet een bootcamptraining eruit?
Tijdens de training blijven wij op 1 locatie. Maak je dus geen zorgen dat we lange afstanden gaan rennen. We beginnen met het opwarmen van onze spieren en vervolgens starten we met een circuittraining inclusief materialen. We trainen het gehele lichaam maar vooral komen de bekende BBB’s aan bod (buik, billen & benen).

Ik heb geen conditie, kan ik meedoen?
Ja, iedere vrouw ongeacht het huidige trainingsniveau kan deelnemen aan deze bootcamp. De training is zo ingericht dat jij op je eigen intensiteit kunt deelnemen.

Waar vind de bootcamp plaats?
De bootcamp vind plaats in Het Hof. De bootcamp start om 9.00 uur dus zorg dat je op tijd bent!

Wat moet ik meenemen / aantrekken?
Belangrijk is dat jij sportkleding aantrekt wat nauw aansluit op je lichaam. Daarnaast raden wij aan om schoenen aan te trekken met een goede demping. Bij voorkeur hardloopschoenen. Neem daarnaast ook een flesje water mee en eventueel een handdoek.
Wij sluiten de bootcamp af met een buikspiertraining. Daarom vragen wij je om ook een yogamatje mee te nemen.

VEELGESTELDE VRAGEN SMOOTHIEBOWL

Wat is een smoothiebowl?
Een smoothie in een kom met allerlei lekkere toppings en ingrediënten.

Kan er rekening worden gehouden met allergieën?
Ja zeker, alle bowls zijn lactosevrij. Zijn er bepaalde allergieën of dieetwensen geef dit dan aan ons door zodat wij er rekening mee kunnen houden.

4 Reactie's
 • Dominique van Vugt
  Geplaatst op 18:19h, 17 maart Beantwoorden

  Ha Charda, ik wil graag twee plekjes reserveren. Een voor Chantal de Ruiter en een voor mijzelf. Ik hoor graag wanneer ik de kaartjes kan kopen en betalen.
  Groetjes Dominique van Vugt

  • Believe in
   Geplaatst op 12:34h, 22 maart Beantwoorden

   Hoi Dominique, Dit kan via deze pagina, als je iets naar boven scrol zie je : Ticket voor bootcamp en bowls staan. Deze kan je dan in je winkelmandje plaatsen en de betaling via Ideal voldoen. Succes

 • Nicole
  Geplaatst op 04:04h, 06 april Beantwoorden

  Hoi! Tot hoelaat duurt het ongeveer?

  • Charda
   Geplaatst op 13:34h, 10 april Beantwoorden

   Hoi Nicole,

   De bootcamptraining duurt een uurtje, erna gaan we direct naar smooth voor de smoothiebowl en mag je natuurlijk weer gaan wanneer je wilt. Al met al ongeveer 1,5 uur.

Geef een reactie