"IK VOELDE ME LICHTELIJK ONZEKER."

Ik ben Petra en heb al een aantal jaar geen enkele echte sportieve beweging gemaakt. Natuurlijk maakte ook ik mezelf wijs dat ik wel genoeg bewoog en best wel redelijk fit was. Toch heb ik me over laten halen om een proefles bij Believe in mee te maken.

Al een heel aantal keren hadden de andere dames het gezegd: “Peet dat kan jij echt wel.” Ik voelde me lichtelijk onzeker want ben toch wel een slordige 18 jaar ouder dan degene die mij probeerde te overtuigen. Er waren gratis proeflessen en uiteindelijk heb ik toegestemd en aangemeld. De bewegingsnorm die ik zelf regelmatig aan mijn patiĆ«nten uitleg, haalde ik tenslotte zelf niet eens. Hoe suf is dat!

Na ruim een half uur zoeken naar een paar sportschoenen stond ik toch echt klaar om op zaterdagochtend om 8.30 uur te gaan starten. Mijn conditie was een drama en na 10 meter inlopen hing mijn tong op mijn tenen. Daarna volgde de kracht oefeningen. Dat ging me iets beter af en ik kreeg een beetje hoop. Uiteindelijk, toen we klaar waren realiseerde ik me dat de tijd om gevlogen was en ik met een zelfvoldaan gevoel naar huis reed. Zo dat heb ik toch maar gedaan en ik vond het nog leuk ook.

Ondertussen bleek het ook praktisch gezien goed haalbaar. Diverse mogelijkheden qua dagen en tijdstippen. Het weekend erna direct een abonnement afgesloten voor een half jaar. Want ik ken mezelf een beetje. Er moet wel een kleine stok achter de deur! Ik ga ervoor!

GRATIS PROEFLES

Wil jij net als Petra een fijne en prettige proefles ervaren? Meld je dan nu aan.

Ervaar een gratis proefles