"BIJ DE PROEFLES WAS IK METEEN ENTHOUSIAST."

Mijn naam is Mimouna en ik ben 28 jaar. Mijn hobby’s zijn wandelen, koken en om creatief bezig te zijn zoals breien en haken. Verder werk ik als Medisch Technicus in een Ziekenhuis.

Voordat ik mij aansloot bij Believe in had ik hiervoor acht jaar vechtsport beoefend en hard gelopen. Ik had ook een jaar rust omdat we gingen verhuizen naar Zwijndrecht en de voorgaande sporten niet meer kon beoefenen in verband met mijn blessures.

In het jaar dat we in Zwijndrecht gingen wonen was ik onzeker en ik kende niemand. Op een dag wandelde ik om te verkennen door Zwijndrecht en ik ontdekte Believe in, later had ik Believe in opgezocht op het internet en mij aangemeld voor de proefles.

Bij de proefles was ik meteen enthousiast. Er zijn verschillende onderdelen die verschillende spiergroepen aanspreken. Ook heerst er een rustig sfeer zonder het wedstrijd gehalte waar ik normaal in de sport mee te maken had. Hierdoor kon ik het beter vol houden en forceerde ik mijn lichaam niet.

Het is er super gezellig en het heeft mij fitter gemaakt zowel fysiek als mentaal. Wat ik ook leuk vindt is de afwisselende locaties, het is nooit hetzelfde en daar houd ik van. Ook kan ik mijn grenzen opzoeken bij oefeningen, waardoor ik ook een niveau verder kan komen.

Het is echt een aanrader voor alle vrouwen ongeacht met welk niveau je begint.

GRATIS PROEFLES

Wil jij net als Mimouna een fijne en prettige proefles ervaren? Meld je dan nu aan.

Ervaar een gratis proefles