IK WAS TOE AAN VERANDERING

Mijn naam is Michelle, ik ben 30 jaar en samenwonend met mijn verloofde in Papendrecht. Ik werk bij een uitzendbureau als financieel/administratief medewerkster. Ik hou van wintersport, uit eten en uitjes met familie en vrienden. Afgelopen jaar ben ik Believe in ook steeds meer als een hobby gaan zien.

De reden dat ik mij heb aangemeld voor het commitment programma is dat ik toe was aan verandering. Ik heb al zoveel verschillende dingen uitgeprobeerd maar met weinig resultaat. Omdat ik ook al de reguliere outdoortrainingen bij Believe in volgde was de stap voor mij klein om mee te doen met het programma.

STRUGGLE

Mijn grote struggle op het gebied van een gezonde levensstijl is dat ik het steeds niet vol kan houden op de langere termijn. Ik kwam steeds weer tot de conclusie dat dit niet de manier was om mijn doelen te gaan behalen. Eten vind ik heel gezellig, ik vind het leuk om te koken maar om dan steeds die bewuste keuzes te maken is en blijft lastig. Mijn voeding in combinatie met mindset is dus wel mijn grootste valkuil.

Tijdens het commitment programma werd er zowel op mindset, structuur, voeding als sport veel aandacht besteed. Een grote eye-opener voor mij was het checken van de voedingswaarde op de verpakkingen. Zo dacht ik vaak gezonde producten te gebruiken maar achteraf bleken er toch erg veel verborgen suikers in het product te zitten.

Sinds het commitment programma ben ik bezig om mijzelf steeds nieuwe en gezonde gewoontes aan te leren. Zo plan ik nu alles vooruit, mijn sportmomenten, voedingsschema en ontspanningsmomenten. Ik doe boodschappen voor de gehele week. Heerlijk deze focus en structuur! Ik ben zelfs mijn eigen tussendoortjes gaan bereiden.

De small group trainingen vind ik in één woord: geweldig! Iedere workout is super afwisselend. Door middel van mijn sporthorloge kon ik alles goed bijhouden en dat motiveert enorm.

DOELEN STELLEN

Het commitment programma heeft mij geholpen om een duidelijk en inzichtelijk doel voor mijzelf op te stellen. Mijn doel is om mezelf fitter en energieker te voelen, mijn mindset veranderen en meer inzicht te krijgen in mijn huidige levensstijl. Daarbij had ik ook als doel om strakker te worden. Ik ga namelijk in september trouwen dus dat is een hele grote motivator.

Het commitment programma heeft mij zoveel nieuwe inzichten gebracht. Ik ben mij veel bewuster geworden van voeding met de hoe, wat en waarom daarachter. Gewichtsverlies is voor mij niet het belangrijkste doel, daar geef ik mezelf de tijd voor. Het belangrijkste is hoe ik mij voel, en dat is op dit moment heel goed!

Een groot pluspunt aan het programma is dat je het met elkaar doet. We waren een super leuk team met z’n 5-en. Dagelijks deelde we onze tips en tops in de groepsapp, recepten gingen over en weer. Voor mij werkte het erg inspirerend in een kleine groep. We hebben al afgesproken met elkaar door te zetten en contact te houden!

COMMITMENT PROGRAMMA

Ben jij net zoals Michelle toe aan verandering? Wil jij nieuwe inzichten verkrijgen op het gebied van mindset, structuur, voeding en sport? Ben je er klaar voor om deze commitment met jezelf aan te gaan?

MEER INFORMATIE OVER ONS PROGRAMMA