Als doel heb ik weten te behalen dat ik 25kg ben afgevallen en mijn conditie vele malen beter is.

Wat ik fijn vind aan het sporten bij Believe In is dat het buiten is en afwisselend. In de sportschool hield ik sporten nooit lang vol. Inmiddels ben ik al meer dan 3 12 jaar lid bij Believe in en ga nog steeds met plezier naar de trainingen.

Wat het voor mij uniek maakt is de afwisseling van de workouts, die je elk op je eigen niveau kan uitvoeren. Tevens is er altijd goede begeleiding om je verder te helpen.

Als doel heb ik weten te behalen dat ik 25kg ben afgevallen en mijn conditie vele malen beter is.

Het sporten bij Believe in doet meer met mij dan ik ooit van sporten had verwacht, behalve dat het goed is voor je lijf merk ik ook dat het goed is voor je geest. Even nergens aan denken en er lekker tegenaan gaan. Wanneer ik door omstandigheden een tijdje niet kan sporten merk ik dat ik het ook echt mis.

Door het sporten merk je dat je ook een gezondere levensstijl gaat krijgen. Je probeert toch vaker gezondere keuzes te maken. Met sporten heb je wat bereikt en dat wil je graag in stand houden. En dat houdt ook in dat je op je voeding gaat letten.

Een workout van Believe In ervaar ik als veelzijdig en uitdagend. Van Functioneel FIT tot Conditioneel FIT, elke training en elke locatie is anders en geeft nieuwe mogelijkheden. Je weet van te voren nooit wat je te wachten staat.

Ik zou andere vrouwen zeker aanraden om ook bij Believe In te komen sporten. Behalve dat de trainingen leuk zijn is het onderling altijd ook nog erg gezellig.

GRATIS PROEFES

Wil jij net als Martine je doelen behalen en heerlijk buiten sporten? Meld je dan nu aan:

ERVAAR EEN GRATIS PROEFLES