MIJN GROOTSTE EYE-OPENER VAN HET PROGRAMMA IS JEZELF OP NUMMER 1 ZETTEN

Mijn naam is Lydia en ik ben 23 jaar. Sinds vorig jaar zijn mijn man en ik vanuit Nijmegen verhuisd naar Zwijndrecht. Ik ben werkzaam als kapster wat ik met heel veel plezier doe. Ik ben in verwachting van ons eerste kindje. Erg leuk en spannend!

Mijn grootste hobby is koken, ik vind het heerlijk om verschillende dingen uit te proberen en vooral als een recept goed lukt geeft dat een grote voldoening.

ALLES WAT IK PROBEERDE MISLUKTE

Sinds ik was verhuisd, waren de kilootjes er aardig bijgekomen en voelde ik mij niet meer lekker met mijn lichaam. Ik probeerde van alles maar niks wilde echt lukken.

Ik hoopte met het Commitment Programma mijn doelen te behalen: afvallen, weer een strakker lichaam en me lekker voelen met wie ik ben en hoe ik eruit zie.

Voor ik begon met het programma zat ik al op dieet dat vooral bestond uit crackers, groente en kip. Dat vond ik wel moeilijk omdat ik ook van de lekkere dingen wilde genieten en dat deed ik nu niet. Ook vond ik de verleiding naar ongezond eten groot. Tot laat werken? Prima we bestellen wel even wat. Of ik haal wel even snel een pizza in de winkel. Kortom: mijn mindset was niet goed.

Mijn grootste struikelblok waren zowel mijn mindset als de structuur in mijn leven. Ik schreef nooit dingen op waardoor ik geen overzicht had over mijn leven. Ik had een negatieve mindset en geloofde er niet meer in dat ik mijn doelen daadwerkelijk kon behalen.

IK BEN NUMMER 1

Mijn grootste eye-opener van het CP is jezelf op nummer 1 zetten! Het klinkt heel eenvoudig maar als je negatief over jezelf denkt is dat heel moeilijk. Tijdens het CP heb ik echt geleerd om mezelf op nummer 1 te zetten en andere maar lekker te laten denken wat ze willen. Het CP gaat dieper in op het creëren van een positieve mindset. Iets wat mij deze periode heel erg heeft geholpen.

De grootste verandering is de structuur die ik nu weet aan te brengen in mijn levensstijl. Ik maak nu eindelijk boodschappenlijstjes, vul een wekelijks eetschema in en schrijf alle afspraken op in mijn agenda. Wat een overzicht en rust geeft dit!

Mijn grootste motivator was dat ik mezelf weer goed wilde voelen. Als ik me niet goed voel met wie ik ben en hoe ik eruit zie kan een ander ook niet van mij genieten. Omdat ik nu mezelf accepteer zoals ik ben, mijn lichaam mooi vind en veel meer rust in mijn hoofd heb, ben ik een stuk gelukkiger.

SMALL GROUP TRAINING IS TOP

De small group trainingen waren heel fijn. De persoonlijke aandacht doordat je traint met een kleine groep heb ik als heel positief ervaren. Ik kwam er tijdens het programma achter dat ik zwanger ben dus daar moest wel even rekening mee worden gehouden. Gelukkig had Charda als coach hier ervaring mee en kon ik met aangepaste oefeningen nog altijd het maximale uit mijn trainingen halen.

Mijn doel was blij zijn met mezelf en mijzelf accepteren zoals ik ben. Dit doel heb ik zeker bereikt vooral door de tools die ik heb geleerd om een positieve mindset te creëren. Ik ben in totaal 8 kilo afgevallen. Ik had van te voren een foto gemaakt en achteraf. Het verschil was heel goed te zien wat natuurlijk ook een boost zelfvertrouwen geeft!

Ik raad iedere vrouw aan om deel te nemen aan het CP. Vooral als je niet weet waar je moet beginnen, jij je niet fijn voelt over je lichaam of als al die diëten niet werken. Het is een heel fijn programma omdat de focus niet alleen ligt op het afvallen maar er vooral wordt gewerkt aan jouw mindset: ik kan dit, ik ben goed zoals ik ben en ik ben nummer 1!!

COMMITMENT PROGRAMMA

Ben jij net zoals Lydia toe aan verandering? Wil jij nieuwe inzichten verkrijgen op het gebied van mindset, structuur, voeding en sport? Ben je er klaar voor om deze commitment met jezelf aan te gaan?

MEER INFORMATIE OVER ONS PROGRAMMA